MNE-SRB-RO-BG-MK-KS-AL-MNE

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
Post Reply
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: V-strom DL650

Re: MNE-SRB-RO-BG-MK-RKS-AL-MNE

Post by Ivan Grozni »

Dalje sa TA

Image

Image

Image

Image
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Ivan Grozni »

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Ivan Grozni »

Tu već baterije na našim elektronskim uredjajima bejahu na izdisaju, a mi prečicom, ne idući skroz do Sebesa, krenusmo prečicom do Avriga, kako bismo bili spremni za highlight samog putovanja, odnosno Transfagarasan.

to be continued....
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Re: MNE-SRB-RO-BG-MK-KS-AL-MNE

Post by Roki »

odlicno za pocetak, ajde dalje...
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
fat boy
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Opet mali strom

Post by fat boy »

Toooooooo ermano :clap: :clap: :clap: nagazi dalje :obscene-drinkingcheers:
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Ivan Grozni »

Drugari dobri, posto vadim screenshotove iz videa, a to oduzima vrijeme, ženica mi dozvoljava da putopise pišem kad mi banda ode na zasluženi počinak, tako da će nastavak da bidne brzo samo da nečes'oji bensedin nadjem i usitnim :D .

Sada jedna pauza od putopisa, jer slijedi jedno tužno sjećanje :D ...

Ovdje mi je potrebna pomoć Slavka Pejovića kako bih uspješno evocirao uspomene na našeg palog druga...
Na tog druga me ovaj post podsjeti:

Image

BiJo je moj wingman, svuda smo zajedno išli, kovali planove za raznorazne putešestvije, ali mi njega, kao što već znate, uze opaki virus zvani brak! Borio se snažno i iznenadjujuće dugo mu se opirao, ali je na kraju, kao i svi drugi, poklekao... Od sveg' samo osta ovo sjećanje na njega, kao borca za pravdu oženjenih i vjere da će on promjeniti svijet. SLAVA MU! :lol: :lol: :lol:

A ja? Šta ću, morao sam dalje. Pronašao sam novog Djordja, ver. 2.0. Ovaj pored standardnih karakteristika (vozi audi a6, ima naked motor, itd.) ima dobar firewall, otporan na virus zvani BRAK. I, kako on kaže, tako će biti još 10 godina - što je dobro jer će do tada vjerovatno izaći Djordje ver. 3.0 sa još boljom anti-virus zaštitom :D !
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: BMW R1200GS 13

Post by djodja »

Dragi moj Ivane,

Neka si me ti zamijenio, mada nesto se ne mogu sjetit tvojih pohoda po inficiranju no mi se cini da je komad prosa dok si izgradio imuni sistem.... ali vidjeh da si taka Kawasaki, tako da te porcija sleduje i bez mene :))))))

E sad da se vratimo veselijim temama, svaka cast momci. Bas interesantna tura. Pogotovo svaka cast imenjaku i off roadu na nakedu. Baci neki video klip ako imas. Kakvo vas je vrijeme pratilo, jeste morali da vadite kisna?

Cekam ostatak putpopisa :)

voZdra brate moj Grozni :)
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Aprilia Caponord 1200

Post by SlavkoPejovic »

Djodja brate...ja ne znam sto ovo grozni fantazira... Osvjetla nam obraz ove godine g.Ivan
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Ivan Grozni »

Kad je kiša u pitanju, stvarno smo imali sreće. Ganjali su nas tu i tamo tamni oblaci, najgušće je bilo od Berana do rodnog mi Rožaja, ali uz 20 kapi, uspjesmo da pobjegnemo.
A što se videa tiče, imamo toga podosta, samo sa ovim tempom, obrada i upload će biti oko nove godine..... 2016 :D

Evo mali teaser sa Transalpine
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Ivan Grozni »

DAN 3 - Conquest Of Transfagarasan

Daklem, posle burne noći u kojoj smo imali preganjanje sa konobarima i recepcionerima o tome da li imamo interneta u sobi ili ne (Prodali su nam sobu sa internetom, ali njega nije bilo, pa su nam donijeli wi-fi ruter u sobu i prikačiše ga na struju, bez ptt kabla u njemu i uz put prodavaše nam priču kako je to sve do nas što nema interneta, jer, eto, ima signala ;) ) Pošto bijasmo mrtvi umorni, nasjedosmo na tu priču veoma brzo, usnuvši snom pravednika 8-)

Zamisao za taj dan je bila da se Transfagaras prodje i stigne do Craiove, a ruta je ovako izgledala

Image

Pred polazak

Image
Last edited by Ivan Grozni on 29 Jul 2013 01:09, edited 1 time in total.
Post Reply