Drugari dobri, posto vadim screenshotove iz videa, a to oduzima vrijeme, ženica mi dozvoljava da putopise pišem kad mi banda ode na zasluženi počinak, tako da će nastavak da bidne brzo samo da nečes'oji bensedin nadjem i usitnim

.
Sada jedna pauza od putopisa, jer slijedi jedno tužno sjećanje

...
Ovdje mi je potrebna pomoć Slavka Pejovića kako bih uspješno evocirao uspomene na našeg palog druga...
Na tog druga me ovaj post podsjeti:
BiJo je moj wingman, svuda smo zajedno išli, kovali planove za raznorazne putešestvije, ali mi njega, kao što već znate, uze opaki virus zvani brak! Borio se snažno i iznenadjujuće dugo mu se opirao, ali je na kraju, kao i svi drugi, poklekao... Od sveg' samo osta ovo sjećanje na njega, kao borca za pravdu oženjenih i vjere da će on promjeniti svijet. SLAVA MU!
A ja? Šta ću, morao sam dalje. Pronašao sam novog Djordja, ver. 2.0. Ovaj pored standardnih karakteristika (vozi audi a6, ima naked motor, itd.) ima dobar firewall, otporan na virus zvani BRAK. I, kako on kaže, tako će biti još 10 godina - što je dobro jer će do tada vjerovatno izaći Djordje ver. 3.0 sa još boljom anti-virus zaštitom

!
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"