slon wrote:Ja sam motorom koji je na tudje ime isao vise puta bez ovlascenja i nikad mi nisu pravili problem. Kao sto neko rece, zavisi na koga naletis..Jednom sam cak zaboravio zeleni karton i "provuko" se, mada je to bila cista slucajnost,
jer ga skoro uvijek traze. Jos jedna stvar( iz iskustva): ako je na "rampi" osoba zenskog pola, bolje da imas sve moguce papire, one su, kao i obicno, pedantne, drze se zakona kao pijan plota, ali to tako mora bit jer ne razumiju sto je improvizacija
Identicna iskustva imamo!
Isao bez ovlascenja, a bogami i bez zelenog kartona, ali me zato jednom neka zenturaca tako izmatletirala, a bio sam kolima i imao sam sve tip-top, samo se pogresno prestrojio.
Space Director wrote: ali me zato jednom neka zenturaca tako izmatletirala, a bio sam kolima i imao sam sve tip-top, samo se pogresno prestrojio.
Da nije to jedna maaaalo popunjenija mlada dama od jedno 2 m visine ? Zbog ove smo morali da se vrcemo na vec pomenutu pumpu da bismo kupili sijalicu koja nije radila, iako smo u autu imali malu bebu i molili je da nas pusti, pa ako treba i kaznu da platimo!
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"