Onda mogu da ti kazem samo jedno: NE kupuj pegaso.
koliko god mi opravdavali kupovinu motocikla, to nije racionalna kupovina (osim u nekim slucajevima skuter) tako da racionalni parametri ne vaze. kada se povede rsaprava o motociklima, i tome koji je najbolji, ja imam stav da je najbolji onaj koji uspije da ti izvuce najvecu kolicinu osmjeha na lice. upravo iz tog razloga ne bi bio zadovoljan apriliom i otpada nabavka iste. Srecno u potrazi ...
Pegaso 650
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Re: Pegaso 650
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- bu2rider
- Test vozač kaskader

- Vozim: 990 SMT :)
e ovako....definitivno svi noviji motori su po malo losijeg kvaliteta u odnosu i u poredjenju sa starom gardom..tj nekvaliteniji su...ista stvar kao i sa kolima....prave se manje kvalitetniji motori da manje traju i da se prije mjenjau da bi imali oni sto vise zarade....sto se tice honde,moje mozda subjektivno misljenje, ali i svakog ko vozi hondu i ko zna o motorima reci ce ti isto..da je honda jedna od kvalitetnijih sigurno a i sto se ciklistike tice u samomo je vrhu u to sam siguran i znam iz licnog iskustva...e sad stvar je ukusa...ali ipak mislim da se u svakom slucaju neces zeznuti ako odaberes hondu..po nekad moras i zanemariti estetiku
eto tako nadam se da sam ti pomogao...ai pogledaj na youtubu clipove pomoci ce ti i to sigurno
- In_Utero
- Grijač guma

- Vozim: Fender Stratocaster - Diamond Limited Edition
Meni je pomenuta Honda prelijepa po izgledu, bas zbog klasicnih, i po meni evergreen linija. Jedino sto je nijesam vidio u zivo, kako vec rekoh, pa me je strah da mi nije mala...recimo, probao sam Er6n i on mi je bas lijepo legao...al nekako mi je mali, da se tako izrazim, jer sam visok 191cm. Moguce da je taj osjecaj otuda sto sam prije njega vozio Stroma i da bih se vremenom navikao na gabarite motora slicnih er6n, ali ko zna...uh...sto nijesam kakav bogatun, pa da mogu te motore makar mijenjati svake sezone... 
Pivo je uzrok, a i riješenje svih problema!
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
U mom vidokrugu su samo dvije marke: Aprilia i Kawasaki. upravo zato što je svaka roba kvarljiva, a za za ove dvije marke u Dubrovniku postoji čovjek koji ih radi i odličan je u svom poslu. Nikad ne znaš šta ti se može desiti na motoru, a ovako sam mirniji jer znam gdje oterati mašinu
Eto, samo podjelih moje mišljenje i zašto ja prilikom nabavke ne motorina ne razmišljma puno o nekim drugim markama.
Eto, samo podjelih moje mišljenje i zašto ja prilikom nabavke ne motorina ne razmišljma puno o nekim drugim markama.
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- jagerbd
- NLB Moderator
- Vozim: Speed triple 1050 - 2005
Vespa PX 200 - 1987
triumph...speed triple ili tiger...izbor je tvoj
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
Vespa PX 200 1987
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Odlična preporuka kolega!jagerbd wrote:triumph...speed triple ili tiger...izbor je tvoj
Ako smijem da dodam,In_Utero ako si kratak sa novcima može i Street Triple R
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
- In_Utero
- Grijač guma

- Vozim: Fender Stratocaster - Diamond Limited Edition
Sve je to lijepo, Triumph, 3 cilindra itd...ali ja vise vjerujem ovim tzv. silama osovine...Njemacka-Japan-Italija ( zabari do 1943
)...pih...dje ne dobise rat...pa da makar BMW bude dzabe 
Pivo je uzrok, a i riješenje svih problema!