grozni wrote:Evo, napokon ugrabih malo vremena da i ja dvije recem. Posto mi je ovaj internet u Pluzinama tek instaliran, majka mi samo sifru zna, pa sam morao pricekat dok zavrsi oko krava da mi sifru da

!!
Dakle htio bih se zahvaliti cjelokupnoj NLB bandi na izvanrednom duzenju, posebnom mojim sugradjanima

: pero drive-u i junioru, strikanu i bratanicu, fat boy-u, mi ermano Gugiju, ZoranuM - ljudini velikog znanja i ogromnog iskustva, bu2 rider-u, mom sapatniku na beverly-ju - on samo muke moje zna, jagerbd-u, nico-u iz susjednog grada Bara

, Filipu, Zeljku, Madzi, Milanu - banditu sa okupatorskom masinom, onome paparacu i "nepristrasnom, nepotkupljivom clanu zirija" shaju, (ako sam koga zaboravio od drustva, prastajte...)
Bilo je eeeeeextra. Cast je bila biti sa vama, momci. Jedva cekam sledece duzenje.
Evo i javno obecanje, cim se ovogodisnje grozdje ubere, i vino sazre kako treba, donosim ga na rostilj koji pero drive bude organizovao, kao neophodno ljekovito sredstvo za podmazivanje grla.
Toliko od mene za sada, slika ce biti nesto kasnije, samo da ovi Pluzinski internet proradi kako treba

!
Pozdrav iz suncem obasjane Budve,
grozni