TREBINJEEEEEEEEEE LUDO BURAZERU

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
Post Reply
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: V-strom DL650

Re: TREBINJEEEEEEEEEE LUDO BURAZERU

Post by Ivan Grozni »

Prijatelji, braco, kumovi, fala vi na ovim lijepim rijecima. To vam je taj duh Budve sto budi pjesnika u meni :lol: !!

Pozdrav.

edit: sve cekam jednoga pobratima da pjesmi da ocjenu,ali on nikako da se javi :)!
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
shajo
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: xrv750 rd04
kawasaki 250r

Post by shajo »

grozni wrote:Prijatelji, braco, kumovi, fala vi na ovim lijepim rijecima. To vam je taj duh Budve sto budi pjesnika u meni :lol: !!

Pozdrav.

edit: sve cekam jednoga pobratima da pjesmi da ocjenu,ali on nikako da se javi :)!

odlichan 4plus

a shto kralju 4 plus hahaha
dobro 5 :)))

osjecam u ovoj pjesmi jako velike emotivne zachkoljice kao i pogolem erotski naboj.

jako mi je zao shto nemam dara za pisanje (ne pishanje nego pisanje) jer bih dodao samo josh ovaj stih

VOLJELA ME JEDNOM JEDNA KRKNA IMALA JE METAR OKO PRKNA.... naravno poshto sve kradem ukrao sam i ovaj stih

stevane prokletniche ... ja sam zainteresovan za taj motor, dacu ti afriku i 1000 eura :) :violin: :violin: :violin: :violin:

http://s662.photobucket.com/albums/uu34 ... 0trebinje/" onclick="window.open(this.href);return false;
evo sve slike napokon
sifra trebinje
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: 990 SMT :)

Post by bu2rider »

pjesnice...a nema njega danima...al dako na vrijem vidi ovu pjesmu...mozda da otvoris novi topic :D
a shajo ovo j evrh VOLJELA ME JEDNOM JEDNA KRKNA IMALA JE METAR OKO PRKNA :violin: :violin:
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: BMW R1200GS 13

Post by djodja »

grozni wrote:@ areout
podji do odze da vidis da ti ko madjije nije bacio na taj motor :D !

A sad moj poetski prvijenac na ovom forumu
Dakle naslov "Tebi, moja bikna..."

I dok sam u mracnom kutu sjedim
I na slike tvoje samo gledim,
Sjecajuc se 2 lijepa dana,
Na srcu mome golema je rana
Eh, da mi te u skute svoje stavit,
Da nejako tijelo pocnes moje davit
Da me zagrlis onako kako znas
I stisnes mi vrat onako bas
Da mi uva oba od siline zapoje
I zvijezde na nebu pocet da se broje
Iz kolena bi odmah voda dolje posla
Kad bi u nejake skute moje dosla,
Oj djevojko lijepa si ka vila,
volim tvojih 100 i kusur kila,
volim tvoje izdefinisane ruke,
sto potezom jednim ruse sve bez muke,
volim tvoje vretenasto telo,
sto na razmisljanje stalno nagoni me vrelo,
volim tvoje guzice goleme,
sto kolenu mom stvarahu probleme.

Al’ ti osta u Trebinju gradu
sad samo mislim na tebe, moju mladu
i rijec tuzna osta mi na usta,
oj, bikno moja-zeljo moja pusta!!!

Ah....
More Ivane, i dostina Cetinjana bi ti pozavidjela na na talentu kada je u pitanju stilsko glorifikovanje :) Svaka cast, i neka je sa srecom ta kapitulacija koja slijedi za koji dan :violin:
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
shajo
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: xrv750 rd04
kawasaki 250r

Post by shajo »

bu2rider wrote:pjesnice...a nema njega danima...al dako na vrijem vidi ovu pjesmu...mozda da otvoris novi topic :D
a shajo ovo j evrh VOLJELA ME JEDNOM JEDNA KRKNA IMALA JE METAR OKO PRKNA :violin: :violin:
stimulisao me ivan za isplivavanje ovih stihova :)
areout
Grijač guma
Grijač guma

Post by areout »

shajo wrote:
grozni wrote:Prijatelji, braco, kumovi, fala vi na ovim lijepim rijecima. To vam je taj duh Budve sto budi pjesnika u meni :lol: !!

Pozdrav.

odlichan 4plus

a shto kralju 4 plus hahaha
dobro 5 :)))

osjecam u ovoj pjesmi jako velike emotivne zachkoljice kao i pogolem erotski naboj.

jako mi je zao shto nemam dara za pisanje (ne pishanje nego pisanje) jer bih dodao samo josh ovaj stih

VOLJELA ME JEDNOM JEDNA KRKNA IMALA JE METAR OKO PRKNA.... naravno poshto sve kradem ukrao sam i ovaj stih

stevane prokletniche ... ja sam zainteresovan za taj motor, dacu ti afriku i 1000 eura :) :violin: :violin: :violin: :violin:

http://s662.photobucket.com/albums/uu34 ... 0trebinje/" onclick="window.open(this.href);return false;
evo sve slike napokon
sifra trebinje
Morao bi mnogo slika da prodas za tu 1000 :D
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: V-strom DL650

Post by Ivan Grozni »

shajo wrote: osjecam u ovoj pjesmi jako velike emotivne zachkoljice kao i pogolem erotski naboj.

shajo, osjecam da cuci u tebi jedna umjetnicka dusa, koji ceka pogodan trenutak da pr'ne (ne prne, nego prhne)!!
AAAAJDEEEEE DJOOOOORDJEEEEE!!!

@djodja29
Hvala ti, pa da povucem ostale sa foruma koji nisu, da to ucine!!! (Sto bi vama bilo bolje od mene :lol:)

Pozdrav!
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
pero drive
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: yamaha MT-01

Post by pero drive »

djodja29 wrote:
grozni wrote:@ areout
podji do odze da vidis da ti ko madjije nije bacio na taj motor :D !

A sad moj poetski prvijenac na ovom forumu
Dakle naslov "Tebi, moja bikna..."

I dok sam u mracnom kutu sjedim
I na slike tvoje samo gledim,
Sjecajuc se 2 lijepa dana,
Na srcu mome golema je rana
Eh, da mi te u skute svoje stavit,
Da nejako tijelo pocnes moje davit
Da me zagrlis onako kako znas
I stisnes mi vrat onako bas
Da mi uva oba od siline zapoje
I zvijezde na nebu pocet da se broje
Iz kolena bi odmah voda dolje posla
Kad bi u nejake skute moje dosla,
Oj djevojko lijepa si ka vila,
volim tvojih 100 i kusur kila,
volim tvoje izdefinisane ruke,
sto potezom jednim ruse sve bez muke,
volim tvoje vretenasto telo,
sto na razmisljanje stalno nagoni me vrelo,
volim tvoje guzice goleme,
sto kolenu mom stvarahu probleme.

Al’ ti osta u Trebinju gradu
sad samo mislim na tebe, moju mladu
i rijec tuzna osta mi na usta,
oj, bikno moja-zeljo moja pusta!!!

Ah....
More Ivane, i dostina Cetinjana bi ti pozavidjela na na talentu kada je u pitanju stilsko glorifikovanje :) Svaka cast, i neka je sa srecom ta kapitulacija koja slijedi za koji dan :violin:
iVVVVVANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :oops:
nico
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: GS 1200

Post by nico »

areout wrote:Bjese ludo i nezaboravno :D

Krecem u subotu ujutro na pumpu i da uzmem zeleni karton (zadnji dan ka i vazda...) obrnem polukruzno nakon sipanja goriva stuc stuc stade...ja sta je nece nece da upali trika nema zovem shaja i majstora rekose dolazimo za 15 min. dodje shajo dade malo sauha ono casti mi upali. Uzeh taj zeleni karton krenusmo do Delte na prvu raskrsnicu bup ugasi se..ja reko shajo aj podjite vi bez mene oni vele neceee i ja do majstora fino za jedno po ure malo se filter od goriva procisti nesto se pomjeri sa off na on obrnuh 2 djira i krenuh na rizik...

Podjoh doma da stavim torbe na motor i da krenem konacno aaaa jok pandur kod trgovinske aeaeae kroz crveno si prosaaa a reko ceka me narod da idemo na motoskup cini on jel ti to mene zaebavas :D Srecom te PG nije velegrad pa poznavase komsiju saobracajca :D

I bacim fino torbe samo preko sica reko izdrzace do Delte pa cu ih tamo namjestit a koje narod me tamo ceka kako krenuse ja i zaboravih da ih nijesam priveza kako treba...pa je do iza Danilovgrada bilo svake 2 sekunde u retrovizor gledanja kako lete sa strane na stranu onda poce i bocni vjetar vidim ja nema sale i sjednem na zadnji sic preko onih traka za vezivanje pa je to bilo kudikamo stabilnije dok ne zakocih prije jednog tunela i pridigoh se malo a torbe odlecese pravo na slowridera cini mi se koji srecom kao mlad momak ima dobre reflekse :D Te ja trci skupljaj torbe po magistrali i privezem ih ispod onog drzaca za suvozaca i to je bilo stabilno aaaali kako ih je vjetar nosio onu zadjnu lijevu nabaci na auspuh ja stanem na pumpu ona narafski progorela malo onako radi reda... i ja stanem tu 5-6 minuta na pumpu da ih ljuCki povezem ispod sica kao sto sam trebao prije nego sto sam krenuo a narod me je ceka iza NK obilaznice i slikava se dok sam se ja mucio ehh.

U Trebinje stigosmo za divno cudo bez daljih problema skup vrhunski organizovan nema price smjestismo se kod jednoga inspektora ja i shajo u kucu na jednom brdascetu pa su nam motori definitivno bili najsigurniji u Trebinju. Koncert Djordjija extra a i predgrupa je isto talentovana upoznalo se i par curica i taaako striptizeta slike sve govore posli smo sa skupa oko pola 2 i pravac tusiranje pa krevet (shaja su okupali na krstenju i rekli mu da ne mora vise). Malo mi je krklja nocu prehladjen pa sam jedva zaspa ali dobro :D

Sjutra kamp bjese zatvoren van plana cini mi se pa se nadjosmo u gradu sa ekipom pod neke platane i ja narucih omlet ali poucen iskustvom drugih dupli da ne bih gladova do PG. Oni tu bjehu spremni ja podjoh po torbe i stvari do gazde i rekoh ma vruce mi je za pantalone i cizme pa obukoh farmerice i patike blago mi ga meni i na onu nizbrdicu kako okretah ovih 300 kg tacno mi se pokliza patika niz onaj soder i sile nije bilo da ga zadrzim jos sa onim torbama i cudima...rezime napukla malo plastika pa treba krpljenje i farbanje.

Krenusmo preko HN nazad put do HN je preeeeedobar ono svako ko vozi motor mora da prodje bar 2 puta mjesecno. Rezerva mi se upali negdje na naplatnoj rampi i vec u KO na jednu nizbrdicu stuc stuc nestade mi gorivo u Starome Gradu...500m prije pumpe, da zacini sve. Iz ovakvih razloga izgubih nesto volju na ovaj motor pa ide na prodaju da ne vude kao sa VFRom da ga vozim par puta mjesecno kad mi se desilo slicno obaranje(doduse onda je drug kome ga dadoh bio krivac)...pa uzimam nesto drugo vjerovatno malo vece i jace, a mozda i jos nesto manje za grad tipa Dominatora.

Ostatak puta protece extra shajo je mora ostat kod zene u BD papucar pa je meni uvalio dragocjeni ranac sa dragocjenim fotoaparatom ali nema veze makar se osjecao ponosno noseci Sveti Gral do PG :D

Svaka cast, jedan od najboljih :clap: :clap: :clap:
ema
Stoper
Stoper
Vozim: desnom stranom?!

Post by ema »

Lijepo ste se proveli vidim! :clap:
Post Reply