Ja samo imam jedan mali predlog; posto je topic ovog pod foruma (cini mi se) cjenovnik novih motora, dobro bi bilo ako bi neko od admina bio toliko ljubazan da svu ovu pricu prebaci u za to predvidjen pod forum ili kreira novi (vasa iskustva pri kupovini/prodaji itd.) i tako olakshamo ljudima koji se interesuju za visinu cijena novih motora.
Toliko od mene.
Dobra i losa iskustva sa prodavcima motora i opreme
- goku
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda PC35
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Re: Dobra i losa iskustva sa prodavcima motora i opreme
IN Auto
Ja sam kod njih kupio motocikl (KLE 500), kasnio je, ali ne pretjerano (7 ili 8 dana). Avans sam platio u vrijednosti od 30%, a ostatak po preuzimanju. Tako da je moje lično iskustvo korektno.
Opet, moj budući zet imao je puno neprijatnije iskustvo sa istim prodavcem. Prvo, motocikl (KLE 500)mu je poprilično kasnio. Zbog kašnjenja dobio je na poklon ruksak i naočare (za sunce). Medjutim motor se čudno ponašao prilikom kočenja. Motocikl je povežen u servis gdje je stojao 10-ak dana i vraćen je kao ispravan, no, nikakve promjene nisu vidljive. Skinuo sam moj točak i montirao na njegov motocikl i sve je bilo uredu. Serviser kaže da je to zbog viljuški i lošeg ulje, pa menja ulje
. U svakom slučaju motocikl je ostao 47 dana (praktično cijela sezona) kod servisera. 47 dan dolazimo po motocikl u servis, ali problem nije otklonjen. Traže se novac nazad (istekao je zakonski rok od 45 dana) ili novi KLE 500. Novac je vraćen u nekoliko rata (iako je ovaj platio motocikl odjenaput) i od iznosa motocikla oduzeo je vrijednost ruksaka i naočara
Dobro iz toga je ispalo što je onda kupio Apriliu Pegaso koju sada ja vozim
Eh, da, na kraju je konstatovan kvar, disk je bio kriv. Poslije promjene diska motocikl je prodat u Podgorici. Sadašnji vlasnik je davao i bivšem vlasniku i meni motocikl i zaista sada se vozi bez problema. Uz takvo ponašanje prodavca i servisera koji ne zna da detektuje problem, rekao bih da je imao neprijatno iskustvo.
Kao što reće Space Director, ima dosta ljudi (i na forumu) koji su kupili motocikl u IN Auto pa mogu lično da napišu svoje iskustvo. Činjenica je da čovjek prodao popriličan broj motocikala (na drugom mjestu u CG poslije Yamahe) i s' tim u vezi postoji dosta različitih ,,situacija''.
Ja sam kod njih kupio motocikl (KLE 500), kasnio je, ali ne pretjerano (7 ili 8 dana). Avans sam platio u vrijednosti od 30%, a ostatak po preuzimanju. Tako da je moje lično iskustvo korektno.
Opet, moj budući zet imao je puno neprijatnije iskustvo sa istim prodavcem. Prvo, motocikl (KLE 500)mu je poprilično kasnio. Zbog kašnjenja dobio je na poklon ruksak i naočare (za sunce). Medjutim motor se čudno ponašao prilikom kočenja. Motocikl je povežen u servis gdje je stojao 10-ak dana i vraćen je kao ispravan, no, nikakve promjene nisu vidljive. Skinuo sam moj točak i montirao na njegov motocikl i sve je bilo uredu. Serviser kaže da je to zbog viljuški i lošeg ulje, pa menja ulje
Kao što reće Space Director, ima dosta ljudi (i na forumu) koji su kupili motocikl u IN Auto pa mogu lično da napišu svoje iskustvo. Činjenica je da čovjek prodao popriličan broj motocikala (na drugom mjestu u CG poslije Yamahe) i s' tim u vezi postoji dosta različitih ,,situacija''.
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
-
LION
- Test vozač kaskader

nazalost mozemo da konstatujemo da smo mi jako daleko od pravog i profesionalnog poslovanja...i navikavamo se odavno,da stvari prihvacamo takve kakve su. 
- djetk0
- Grijač guma

ja vala nemam iskustva sa in autom..al znam da su parkera za akrapovic vrceli skoro mjesec dana, na carinu je..za 5 dana, za 3 dana, za 7 dana...
Ako brzo voziš, onda pazi se krivine
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
Što se mene tiče, trgovao i poslovao sa čovjekom i nikad grke imali nismo. Nije neko što se krije il bježi od naroda pa da se ne može doć do njega...
Ja bih ga zvao i provjerio da nije isti problem kao što je Galiotu bio. Opet, sezona jeste prošla i bezveze je situacija skroz, ali mislim da ćete nać već neko rješenje. Što se tiče toga da misliš da će te prevarit sa parama da ti neće doć motor... ne brini oko toga, motor će ti sigurno doć i neće te zapalit, samo ostaje ovo dosadno ptanje KAD
Ja bih ga zvao i provjerio da nije isti problem kao što je Galiotu bio. Opet, sezona jeste prošla i bezveze je situacija skroz, ali mislim da ćete nać već neko rješenje. Što se tiče toga da misliš da će te prevarit sa parama da ti neće doć motor... ne brini oko toga, motor će ti sigurno doć i neće te zapalit, samo ostaje ovo dosadno ptanje KAD
- Gugi
- Silovatelj krivina

Re: CJENOVNIK NOVIH MOTORA (crnogorsko moto tržište)
sLowRider wrote:Gugi brato, mogao si mi rec da ucerujes dugove, nisi se mora lazno predstavljat. Zvacu te ovih dana potrebne su mi tvoje usluge![]()
![]()
Neznam kako , ali promaklo mi je par "zanimljivih" postova na ovom zanimljivom topicu.....
Imenjace , ti znas....sve za tebe...bez procenta za usluge....
- Gugi
- Silovatelj krivina

Kao sto maloprije rekoh , ne vidjeh ovo ranije....Space Director wrote:Gugi wrote:Stvarno ne vidim sto je smijesno.......svi se pravimo pametni.....Alooooooooooooooo.........
Pusti sve te "poštene" i forumske " price "......bori se za to , dao si pare ejjjjjjjj,,,,i to dostaaaaaaaa ....
Vidi ovako , moj broj je 067 267 279 , javi mi se i idemo da spartamo zajedno po Podgorici ,da nadjemo čoJeka , jer izgleda niko nece...
Nacicemo čovjeka i pitaćemo ga što je problem.....prije toga moramo se predstaviti....kao grupa gradjana , ne obazirujući se na resto...
Ja sam ti na raspolaganju do srijede...
O cemu pricas ti covjece?!
Ti se nudis nekome da ides da "spartas" i "trazis" covjeka po Podgorici kao da je kriminalac i prevarant, a ne neko ko ima Ime, Prezime, broj telefona,vise nego uspjesnu firmu i dostupan je kad god oces. Kad god svratis u IN, prijepodne, u 80% slucajeva ces ga naci.
I dajte navedite nekoga koga je taj covjek prevario. Neposlovno je da se kasni sa tolikom isporukom, ali to neka dogovori onaj ko ima problem sa njim, a ne praviti nekakav lov na vjestice i osudjivati covjeka.
Ja znam dosta ljudi koji su trgovali kod njega i isporuka im je bila ok. Ima i onih kojima nije, ali ne lijepite covjeku epitete jer i za to postoji zakon i institucije koje se bave klevetom i blacenjem ugleda pojedinca, isto kao sto postoji institucija koja se bavi pravima potrosaca.
"Postene i forumske", a pazi sto ti radis, nudis se da trazis nekoga po gradu. Sa toliko godina, takva prica, to je u najmanju ruku nepromisljeno, da ne upotrijebim grublju rijec.
Molio bih vas da nastavimo dalje pricu u nekom drugom smjeru, jer ovaj zaista nije primjeren ljudima kojima imaju vozacku dozvolu, dakle, +18.
A o čemi ti to momče ???
Jos ovaj put vodim polemiku sa tobom i nikada vise....nema potrebe ,a ni svrhe....i molim te ubuduce malo pripazi kako mi se obracas , jer ja tebe postujem...
Ocigledno ne poznajes termin "KOLEGIJALNOST" , vec samo kritikujes ,vrijedjas i blatis ljude po forumu , nipodastavajuci njihovo misljenje i pokusaje, da se na neki realan nacin uključe i upoznaju se sa blagodetima moto kulture ,iako si moderator....mozda ja nisam pravi primjer za to , ali zaisto nisi ni ti...bez imalo respekta ulazis u polemiku samnom ,iako se tebi u mojim komentarima ne obracam....imam pravo ovo da ti kazem , jer , em sam stariji od tebe (skoro tolikog sina imam
Intelektualac si , emancipovan si , zivis u velikom gradu....cudi me da neznas da, imati registrovanu firmu i telefon , ne znaci biti korektan i fer igrac....za mene i jesu svi koji uzmu pare i slazu , go lopov i prevarant...
Svoju pomoc nudim svakome sa foruma ,naravno drugarsku i u zakonskim okvirima , a to sto ti mislis , da je to sto ja predlazem neozbiljno , to je tvoj problem , ali ne dao Bog dragi da se ti ili ja ,ili bilo ko drugi , nadjemo u ovoj situaciji ....naravno da necu imati pomoc i podrsku od tebe , ali ovdje ima ogroman broj ljudi , koji bi mi svakog momenta nesebicno ponudili pomoc....A ako ja tebi ikada budem zatrebao ili mogao pomoći , tu sam....
Sada pisi sta hoćeš , sto se mene tice , tema je LOCK
-
Ivan Grozni
- Silovatelj krivina

- Vozim: V-strom DL650
Evo vec duze vremena se mucim da srocim sto da napisem.
Dakle, sa ovim sto pisem otici cu debelo u off, ali sam ovo morao prokomentarisati. Moj ermano Gugi je imao najbolju namjeru da covjeku pomogne, mozda i najiskrenije od svih nas na forumu, jer dok sam prvi ja palamudio mozes ovo, mozes ono, Gugi se ponudio da podje sa koleZom i da se sa tim predstavnikom vidi u cemu je problem.
Ocigledno je taj njegov gest pogresno protumacen (jer ne zna svako mi ermana dobro kao ja) i zbog svega ovoga se digla nepotrebna prasina.
Dakle, sa ovim sto pisem otici cu debelo u off, ali sam ovo morao prokomentarisati. Moj ermano Gugi je imao najbolju namjeru da covjeku pomogne, mozda i najiskrenije od svih nas na forumu, jer dok sam prvi ja palamudio mozes ovo, mozes ono, Gugi se ponudio da podje sa koleZom i da se sa tim predstavnikom vidi u cemu je problem.
Ocigledno je taj njegov gest pogresno protumacen (jer ne zna svako mi ermana dobro kao ja) i zbog svega ovoga se digla nepotrebna prasina.
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Odlicno, posto mislim da si vec i previse napisao na ovu temu.Gugi wrote: Sada pisi sta hoćeš , sto se mene tice , tema je LOCK
I kad stojim tesko me pratiti...
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Ivane druze, ne budimo djeca. Radi se o velikoj sumi novca i nije za igranje. To je godisnja zarada nekoga sa platom od 600e mjesecno. Jedina pomoc koja je realna i pametna bi bila pomoć pravnika koji je relevantan da da pravni savjet, napise tuzbu isl.Ivan Grozni wrote:Evo vec duze vremena se mucim da srocim sto da napisem.
Ako neko hoce da se organizuje i citiram:"sparta, trazi i pita sta je problem", onda to neka radi na nekom drugom mjestu, ali ne i na forumu. Probaj da se stavis sa strane i vidis kako to izgleda iz raznih uglova, recimo tog neprofesionalnog zastupnika koji ce da naidje na forum (jer ima razloga da cita) i da tamo nadje dje se ljudi organizuju da ga TRAZE!
Ti si dobio dijete nedavno, imas odgovornost prema njemu i familiji koju si osnovao, isti taj momak koji je zastupnik, isto ima dijete koje nema jos godinu dana i familiju, stavi se na njegovo mjesto. Da li bi ti protumacio to kao neciju dobru namjeru?!
Bilo sta sto lici na prijetnju necemo da dozvolimo na forumu, nego cemo ih odmah brisati.
I kad stojim tesko me pratiti...