Dosta sam čitao ovdje po forumu pa je vrijeme da i ja napišem što vozim. Po imenu ovdje na forumu, a i iz naslova vidite koji je to motor. Ja trebam samo dodati da je ta ljepotica (ne zato jer sam joj ja vlasnik) godišta '97 i da sam imao sreću da ju prvi vlasnik nije previše vozio. U 10 godina je prošao svega 11600 km. Poznam čovjeka još od prije nego je kupio taj motor tako da nema sumnje da su ti km pravi. Ja sam s njom od početka 5. mj. pa do sredine 8. mj. izvozio oko 8000 km. Toliko uživanja u njezinoj udobnoj i elastičnoj vožnji gdje se ne mora voditi brigu kod preticanja u kojoj je brzini jer ima takav okretni momenat da "prašta" vozaču ako je lijen šaltati brzine

Ovako je izgledala kad sam ju kupio...
To je slika s jednog moto susreta u Petrinji kraj Siska, a ovo skoro mjesec dana kasnije kad sam ju malo "opremio" za putovanja.
Nisam kupio nosače od istog proizvođača jer mi se nisu sviđali nego sam po principu "uradi sam" od dva napravio jedan. U originalu su bočni koferi bili široko postavljeni pa mi se to vizualno nije svidjelo...
...i malo rezna ploča, pa varenje i približio sam ih skroz do rame. Ujedno sam stavio metalno pojačanje za top case jer je predviđeno da se pričvrsti za plastiku

gdje se šerafi tablica. Bilo je potrebno samo 5-6 cm metalne trake do mjesta na rami gdje je u originalu punktirana matica.
I sad to ovako izgleda u putnoj varijanti s nezaobilaznim šatorom, pa makar je dogovoren i jednodnevni put...nikad se ne zna
U svojoj skoro tridesetgodišnjoj karijeri bilo je tu svakakvih motora. Od nezaobilaznih Tomosa raznih modela i isto tako nezaobilaznog poznatog MZ-a. To je bio moj prvi motor s diskom naprijed, ETZ 250, i naravno da mi tada nitko nije bio ravan

Normalno, već iste sezone mi je postao "premali" pa su onda uslijedili japanci. I tak' je počela era četverocilindraša...prava

za uši...od 500 ccm pa do 1100 ccm. Bila su tu i dva terenaca među zadnjima, ali na kraju je ipak prevladao putni motor...