Ljudi, ajmo polako da organizujemo skupljanje novaca, ima ovdje lijepih predloga, ali se ne treba cekat puno, jer ce zahladnjet ubrzo, a tim ljudima treba sad pomoc, a ne na proljece.
Pozdrav.
pitanje:))) - Dobrovoljna akcija....
-
Ivan Grozni
- Silovatelj krivina

- Vozim: V-strom DL650
Re: pitanje:))) - Dobrovoljna akcija....
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
- Gasho
- NLB Moderator
- Vozim: Biciklo...
Ajde, dajte datum za odlazak kod ovih u Kuche...
Blazo, Ice...
Blazo, Ice...
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
- OBIS
- Grijač guma

- Vozim: Ducati Puma patike
Ajde ljudi vrjeme je Ice, direktore i ostali koji je ziro racun NLB? Ne trebaju nam sponzori valjda nas ima dosta 30 eura ne moze biti puno bilo kome (bez foliranja) ako bi nas bilo 50 to bi bila super pomoc.
- Pare su mnogo prakticnije nego bilo sto oni ce sa tim parama uradit sto im treba...
- obavezno neka budu tu i mediji ako neko moze da ih pozove (mnogo je veci efekat kad se to objavi moze se podstaci neka reakcija kod drugih koji mogu pomoc) molim vas ta logika da se mi nesto skrivamo od medija jer to mi ne radimo radi slave je malo smjesna... nisu novine i TV tu da bi se mi proslavili nego da ukazemo na humanost, da ta prica podstakne nekog na nesto slicno da postidi odgovorne i sl. ipak su to lijepe vjesti kad neko pomogne nekom, zato molim dobronamjerne kolege bez patetike i cirkusijade...
(bas sam nesto u sebi razmisljao i zamisljao pomalo komicnu situaciju gdje covjeka kome smo pomogli hapse i vode u ludnicu jer prica po selu kako su dosli neki sa bucnim motorima obuceni svi u crno ko nindze njih jedno 40 u sred zime ostvaili novac zakrpili krov i posli u nepoznatom pravcu)
Jos nesto niko nije duzan da ucestvuje ni moralni ni bilo kako. Ajde da se odvojimo od tih 30e ko moze da ide nek im ponese novac jer necemo moc svi bit prisutni, veoma je tesko sad da neko ide i skuplja garederobu stvari i ostalo po CG. Ovako ce sve pare lec na NLB racun.
-I naravno da ne zaboravim neka se vodi spisak ko je uplatio i nek se to objavi na forumu jer je to pravi nacin na koji se vode ovakve akcije, nemojmo izmisljat toplu vodu i bez lazne skromnosti. Znaci ko hoce da uplati neka uplati ko nece nikom nista pa citava CG nista ne radi zasto bi se iko drugi stidio ako nece, nemoze ili sl.
- Pare su mnogo prakticnije nego bilo sto oni ce sa tim parama uradit sto im treba...
- obavezno neka budu tu i mediji ako neko moze da ih pozove (mnogo je veci efekat kad se to objavi moze se podstaci neka reakcija kod drugih koji mogu pomoc) molim vas ta logika da se mi nesto skrivamo od medija jer to mi ne radimo radi slave je malo smjesna... nisu novine i TV tu da bi se mi proslavili nego da ukazemo na humanost, da ta prica podstakne nekog na nesto slicno da postidi odgovorne i sl. ipak su to lijepe vjesti kad neko pomogne nekom, zato molim dobronamjerne kolege bez patetike i cirkusijade...
(bas sam nesto u sebi razmisljao i zamisljao pomalo komicnu situaciju gdje covjeka kome smo pomogli hapse i vode u ludnicu jer prica po selu kako su dosli neki sa bucnim motorima obuceni svi u crno ko nindze njih jedno 40 u sred zime ostvaili novac zakrpili krov i posli u nepoznatom pravcu)
Jos nesto niko nije duzan da ucestvuje ni moralni ni bilo kako. Ajde da se odvojimo od tih 30e ko moze da ide nek im ponese novac jer necemo moc svi bit prisutni, veoma je tesko sad da neko ide i skuplja garederobu stvari i ostalo po CG. Ovako ce sve pare lec na NLB racun.
-I naravno da ne zaboravim neka se vodi spisak ko je uplatio i nek se to objavi na forumu jer je to pravi nacin na koji se vode ovakve akcije, nemojmo izmisljat toplu vodu i bez lazne skromnosti. Znaci ko hoce da uplati neka uplati ko nece nikom nista pa citava CG nista ne radi zasto bi se iko drugi stidio ako nece, nemoze ili sl.
Nisu bitne tacka A i B vec ono izmedju...
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
Prvo da se izvinim ali toliki mi haos ovih dana da nemam kad nizašta... tek sad pročitah ovu temu od prvog do zadnjeg posta.Freeman wrote:Evo ja cu obezbijediti motornu ako bude trebala. Samo misli da bi, prije nego ista uradimo, trebalo da neko "iz vrha" ode do njih i vidi sta im je najpotrebnije, da li su to pare, odjeca, hrana, drva ili nesto peto.
Moje mišljenje je da je Gugijeva ideja totalno ok i naravno da smo ZA ovu akciju. Nije problem ni pare skupit, ali mislim da bi korisnije bilo poć do ljudi, popričat sa njima i vidjet što im je najpotrebnije. Ako je to hrana - ok, što im najviše treba, pokupimo pare i odemo u neki hipermarket, napunimo džipa i doniramo im. Ako su to drva ili nešto drugo, treće... opet ista procedura, skupimo pare i pođemo gore da im to damo.
Nemojte me pogrešno svatit, ali mislim da je bolje kad već skupljamo pare za akciju da je mi odradimo i sve im damo što im je potrebno. Najviše je greota na tu đecu, i ovim načinom znaš da si baš za njih najviše i uradio.
Super su vam ideje ljudi, ovo je pravi način na koji treba da radimo!
Izvidnica može ali kako već pomenuh imam žestoku frku sa poslom ovih dana pa se moram organizovat malo bolje...
Ako možete da nađete tačnu adresu ljudi, odnosno ako ko tačno zna đe su, da pođemo tamo u četvrtak, upoznamo ih sa akcijom i vidimo št im treba...
OBIS, tek sad viđeh tvoj post. U narednih nekoliko ćemo stavit NLB račun na sajt i na forume i naznačit za koju je akciju uplata da se zna
- Gasho
- NLB Moderator
- Vozim: Biciklo...
Ne mora da bude 30 eura, nego koliko ko moze...
Ajde ice da ovo odradimo. Ako si ti u frci, daj Space-s ili Blaza da skoci do gore...
Na TV-u su rekli da im je krov najpotrebniji za ovu zimu...
A boga mi i roba za onu jadnu djecu...
Ajde ice da ovo odradimo. Ako si ti u frci, daj Space-s ili Blaza da skoci do gore...
Na TV-u su rekli da im je krov najpotrebniji za ovu zimu...
A boga mi i roba za onu jadnu djecu...
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- djetk0
- Grijač guma

podrzavam...javite samo kad, dje, sto?
Ako brzo voziš, onda pazi se krivine
- wrong rider
- Silovatelj krivina

Zapišite godine djece i veličinu moja firma će odvojiti nešto robe za djecu i roditelje.
- [`_`]
- Grijač guma

ja trenutno nisam u cg ali bih rado ucestvovao u ovome ako se ne realizuje do utorka jer tada dolazim.
Po meni je najbolje da svi daju po 10e ,i da se ljudima da kes npr 300e ili 500e kolko bude,pa valjda oni mogu poc kupiti sta im treba da mi ne nagadjamo.
Onda im to uruciti i popricati snjima sta im treba pa ih posjetiti sledeci vikend npr sa drvima i robom ,ili doci pa im zakrpiti krov.
to je moje misljenje.
Po meni je najbolje da svi daju po 10e ,i da se ljudima da kes npr 300e ili 500e kolko bude,pa valjda oni mogu poc kupiti sta im treba da mi ne nagadjamo.
Onda im to uruciti i popricati snjima sta im treba pa ih posjetiti sledeci vikend npr sa drvima i robom ,ili doci pa im zakrpiti krov.
to je moje misljenje.
Izdajem kucu na Zabljaku 068 618 108
- Hogar
- Test vozač kaskader

- Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.
Ako si mislio na mog Jeep-a javi se na PM, da ti dam broj da se dogovorimo. Kao sto rekoh, na raspolaganju sam. Poz.ice wrote: Prvo da se izvinim ali toliki mi haos ovih dana da nemam kad nizašta... tek sad pročitah ovu temu od prvog do zadnjeg posta.
Moje mišljenje je da je Gugijeva ideja totalno ok i naravno da smo ZA ovu akciju. Nije problem ni pare skupit, ali mislim da bi korisnije bilo poć do ljudi, popričat sa njima i vidjet što im je najpotrebnije. Ako je to hrana - ok, što im najviše treba, pokupimo pare i odemo u neki hipermarket, napunimo džipa i doniramo im. Ako su to drva ili nešto drugo, treće... opet ista procedura, skupimo pare i pođemo gore da im to damo.
-
tdm93
- Grijač guma

ajd da se sto prije dogovorimo
vrijeme prolazi
vrijeme prolazi
APARTMANI "LIGHT HOUSE"
BIKER FRENDLY
BIKER FRENDLY