Vele da slika vrijedi 1000 rijeci, pa cu vam se slikama obratit.
Ovo je posveta ljudima koji su uspjeli nemoguce, da od ruznog naprave jos ruznije...
I na kraju, moj favorit (da nije plavi zakleo bih se da winnie vozi )
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
ZoranM wrote:A vidjeste li kako smo danas stravili onaj narod na Rijeku C..Tri crna STROMA jedan za drugim..panika..kroz dva minuta nigdje nikog.. Nije nam bas bilo prijatno ...
Jes, vala u pravu si! Kako se narod sklanjao sa puta,a jadnu djecu vukli za ruku i u kucu uvlacili, pa zatvarali skure na prozore da ne gledaju cudovista, da se ne strave !!!
Odlicno kolega , zadovoljan sam.... .....ipak je to Honda ....i to Varadero ....sa 'iljadu kubika....94-95-96 konja (zavisno koliko ne je na mAtor )....skoro duplo jaci i lješiji od naaaaakih g(st)romova....i takoooo....sta da ti kažem kad sve znaš ......
Odlicno kolega , zadovoljan sam.... .....ipak je to Honda ....i to Varadero ....sa 'iljadu kubika....94-95-96 konja (zavisno koliko ne je na mAtor )....skoro duplo jaci i lješiji od naaaaakih g(st)romova....i takoooo....sta da ti kažem kad sve znaš ......
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
Nisi dobro procitao... Pedro Sa Mora, tj. Gugi !!!