TRIUMPH
- Hogar
- Test vozač kaskader

- Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.
Re: TRIUMPH
Zaista se sjaji! Fina vespa. Cestitke majstoru (i vlasniku) 
-
fat boy
- Test vozač kaskader

- Vozim: Opet mali strom
Moras pomenuti i pomocnika Sasu gardena, bez cije pomoci (i bavarije) bi sve ovo bilo........ bolje
Super je ispala, eto kako se od babe pravi djevojka
Super je ispala, eto kako se od babe pravi djevojka
- jagerbd
- NLB Moderator
- Vozim: Speed triple 1050 - 2005
Vespa PX 200 - 1987
Evo da podijelim sa vama moje dilemice oko dizajna....ima vise varijanti, a ja sam se vec odlucio , ali nesto mi bilo yao da cuce u kompu....moyda se nekom enesto svidi iako su sve manje vise iste

eto ....

eto ....
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
Vespa PX 200 1987
- Hogar
- Test vozač kaskader

- Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.
Sasvim subjektivno i neobjasnjivo... ovo mi je najprivlacnije. BTW; nice design.jagerbd wrote:Evo da podijelim sa vama moje dilemice oko dizajna....ima vise varijanti, a ja sam se vec odlucio , ali nesto mi bilo yao da cuce u kompu....moyda se nekom enesto svidi iako su sve manje vise iste
eto ....
- jagerbd
- NLB Moderator
- Vozim: Speed triple 1050 - 2005
Vespa PX 200 - 1987
- djodja
- Silovatelj krivina

- Vozim: BMW R1200GS 13
Edit: ipak moram da izbrisem sto sam ranije napisao. Vlado motor ti je mnogo lijep kako jes, MAX uradi linije na rezervoar i onu ispod sjedista i to samo polukruzni dio, bez linijice koja ide paralelno sa suvozacevim dijelom jedista...... U svakom slucaju, kao sto rekoh motor je mnogo lijep kako jeste i vrlo velikim dijelom zbog te neke jednostavnosti kada su boje u pitanju jer neki drugi detalji na motoru dolaze do izrazaja. To ti je isto kao na Bentlija da krenes da stavljas trakice na felme i slicno...... 
Last edited by djodja on 03 Dec 2009 13:36, edited 1 time in total.
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Mene generalno nerviraju ove trakice na točkovima , da je moj nebi dirao ništa na tom lijepom motoru (izuzev auspuha
)
+1389+
- Du-Monster
- Silovatelj krivina

- Vozim: Ducati monster S2R 1000
Streetfighter S - Location: Dubrovnik
Meni je druga po redu odlicna.
http://www.ducati-croatia.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.

http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.
-
Ivan Grozni
- Silovatelj krivina

- Vozim: V-strom DL650
Sa ovim se slazem. I za koju si se varijantu odlucio?Du-Monster wrote:Meni je druga po redu odlicna.
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
- Gugi
- Silovatelj krivina

./.meni II , III i IV.......
.....SLIKE PRIJE I POSLIJE...