ZoranM wrote:Pozdrav..I ajde malo detaljnije o tom putovanju ako ikako moze..
Krenuli smo drug sa kawasaki Z1000 i ja sa yamahom MT01u cetvrtak ujutro 04.09 da bi stigli u petak na nezvanicni trening jer jebiga toga nikad dosta!Opicili smo za split i tamo pokupili mog druga sa BMW1200 a onda na feribot za ankonu a onda auto putem za mizzano przili smo koliko moze strava je to ali krivine su krivine!Sve smo vec prije puta preko interneta rezervisali i to je najbolje tako jer kad dodjes na stazu to je jedno cinimi se milion ljudi i motora tako da ako nemas ulaznice frka je.Kad se namontiras na kakvu dobru poziciju cekas da krenu i onda oni zbilja krenu e bajkeru to se ne zaboravlja jeza me odma stigne to nema veze sa onim na televiziji zvukovi ubijaju dobijes cak uz kartu cepove za usi al ko to stavlja pa za to smo i dosli!!Tako i subota cijeli dan na stazu i onda u san marino na gledanje kriss fajfera svjetskog sampiona u fristajlu svi su smjesni pored njega lud covjek nevjerovatno je to kako izgleda uzivo!Nedelja trka blizu 100000 ljudi parkiras makine u dvoristima kuca oni paze na njih i naravno sve se placa i sve je skuplje za50posto!Vecina tribina je sva u valentino zutoj boji navija se ka na nekoj utakmici atmosfera je ludilo a kad rossi prodje svi na noge za nevjerovat!Dottore je dobio i onda se ide bas na stazu dase vidi proglasenje i dase malo slikajemo po stazi!Ostali smo jos i ponedeljak jer jebiga desavanja koljko volis pa sutradan natrag!Eto tako brzo prodje 5dana od san marina smo laeceli do crne gore put odlican krivina koliko volis a mi sa moto gp pa znas kako se tada vozi!Potrudo sam se da bar malo priblizim kako nam je bilo ali ako bajker ikako moze skupit malo eura a ima bajk treba da ga kresne i BBBRRRMMMMMMMM!