Predpostavljam da ipak FZ8 nije bio izlozen. Inace Multistrada brutalno izgleda. Zasto BMW ne moze da napravi nesto sto ce ovako dobro izgledati
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house): So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
Djodja....bas sam trazio informaciju za tebe....ni ovi na sajmu yamahini predstavnici nisu imali pojma kako ce motor izgledati i rekli su mi da motor izlazi u javnost krajem februara, sto ce reci da ga je za ocekivati na Minhenskom sajmu.
jagerbd wrote:Djodja....bas sam trazio informaciju za tebe....ni ovi na sajmu yamahini predstavnici nisu imali pojma kako ce motor izgledati i rekli su mi da motor izlazi u javnost krajem februara, sto ce reci da ga je za ocekivati na Minhenskom sajmu.
Drugar hvala sto si mislio na mene
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house): So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
moj izbor je ipak VFR...nekako je sofisticiraniji, zaobljeniji, prilagodjeniji dugim putovanjima a i cini mi se da ce biti mnogo, mnogo bolji za voznju po asfaltu, a za of road je dovoljno i 250 ccm