BENELLI 1130 Cafe Racer

Sto se sve danas vozi.....
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: 990 SMT :)

Re: BENELLI 1130 Cafe Racer

Post by bu2rider »

čini mi se da ti je ova zadnja guma slična ka moja(ćelava) pa je promjeni na vrijeme :lol: :lol: :lol: :lol: :dance:
jagerbd
NLB Moderator
Vozim: Speed triple 1050 - 2005
Vespa PX 200 - 1987

Post by jagerbd »

od kada je kvacilo na sajlu nedostatak :p....a metal drzi na skupu, al plastika leti. Konkrkretno, ako je ovaj bio u Nk, pa na Ct, plastika na repu, i ventilatori su kriticni :)
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Bio kod Muse prosle godine jedan na popravci , neki problem sa mjenjacem. inace neobican pa ko voli take...
+1389+
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

prelijep naked. mada toliko snage na ovoliku čistinu zna da bude vrlo neugodno prešavši određenu brzinu, a? ;)
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: BMW R1200GS 13

Post by djodja »

Neka je srecan kolega. Ovaj motor sam gledao uzivo i zaista brutalno izgleda a i tako se cuje. Dizajn je bar tri generacije ispred ostalih sto ja licno volim.

E sad, mogu li da predpostavim da bijeli MT03 koji se vozi kroz CT je bio tvoj. Ako jeste, jesi li radio neke namjerne ili nenamjerne dorade na izduvima jer se cuje interesantno.

Pozdrav
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
OBIS
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Ducati Puma patike

Post by OBIS »

jagerbd wrote:od kada je kvacilo na sajlu nedostatak :p....a metal drzi na skupu, al plastika leti. Konkrkretno, ako je ovaj bio u Nk, pa na Ct, plastika na repu, i ventilatori su kriticni :)
slazem se sajla moze da bude mana a i ne mora, ali meni jeste mana od onog momenta kad pocne da se kida zglob na ruci od stiskanja, kad je hidraulicno samo cepkas sa dva prsta po malo, veoma prakticno na duze relacije.
S obzirom da je u pitanju vrhunski model onda jeste mana!

Jedno pitanje druze vlasnice. jel onaj retrovizor sto ga imas sa lijeve strane moze da se montira na kraj rucice, meni se cini da sam retrovizor gledao montiran na samom kraju upravljaca kod ovog modela ?
Nisu bitne tacka A i B vec ono izmedju...
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

vrlo interesantan motor.meni licno,bas lijep.pozdrav od sase iz kotora :mrgreen:
Jocko Africa
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Twin Africa XRV 750

Post by Jocko Africa »

ludilo,gledao sam i sjedio na jedan takav na Cetinju.......Imao ga je Djani Vujovic.......Sjeo sam na njega i upalio ga...Bio je i vise nego dobar ali koliko dobar za mene i jeziv osjecaj.Nisam imao petlju da ga izvozam.Skfroz neobican i definitivno ne svakidasnji motor........ :ugeek:
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Jocko Africa wrote:ludilo,gledao sam i sjedio na jedan takav na Cetinju.......Imao ga je Djani Vujovic.......Sjeo sam na njega i upalio ga...Bio je i vise nego dobar ali koliko dobar za mene i jeziv osjecaj.Nisam imao petlju da ga izvozam.Skfroz neobican i definitivno ne svakidasnji motor........ :ugeek:

Na istom motoru sam sjedio i isti osjecaj sam imao. Jeziv!
Od snage koja se osjeca, pa do polozaja koji je maltene polozan R motora...
Egzotika, mora se priznati, ko voli, to je to!
I kad stojim tesko me pratiti...
Post Reply