BENELLI 1130 Cafe Racer
- bu2rider
- Test vozač kaskader

- Vozim: 990 SMT :)
Re: BENELLI 1130 Cafe Racer
čini mi se da ti je ova zadnja guma slična ka moja(ćelava) pa je promjeni na vrijeme

- jagerbd
- NLB Moderator
- Vozim: Speed triple 1050 - 2005
Vespa PX 200 - 1987
od kada je kvacilo na sajlu nedostatak :p....a metal drzi na skupu, al plastika leti. Konkrkretno, ako je ovaj bio u Nk, pa na Ct, plastika na repu, i ventilatori su kriticni 
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
Vespa PX 200 1987
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Bio kod Muse prosle godine jedan na popravci , neki problem sa mjenjacem. inace neobican pa ko voli take...
+1389+
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
prelijep naked. mada toliko snage na ovoliku čistinu zna da bude vrlo neugodno prešavši određenu brzinu, a? 
- djodja
- Silovatelj krivina

- Vozim: BMW R1200GS 13
Neka je srecan kolega. Ovaj motor sam gledao uzivo i zaista brutalno izgleda a i tako se cuje. Dizajn je bar tri generacije ispred ostalih sto ja licno volim.
E sad, mogu li da predpostavim da bijeli MT03 koji se vozi kroz CT je bio tvoj. Ako jeste, jesi li radio neke namjerne ili nenamjerne dorade na izduvima jer se cuje interesantno.
Pozdrav
E sad, mogu li da predpostavim da bijeli MT03 koji se vozi kroz CT je bio tvoj. Ako jeste, jesi li radio neke namjerne ili nenamjerne dorade na izduvima jer se cuje interesantno.
Pozdrav
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
- OBIS
- Grijač guma

- Vozim: Ducati Puma patike
slazem se sajla moze da bude mana a i ne mora, ali meni jeste mana od onog momenta kad pocne da se kida zglob na ruci od stiskanja, kad je hidraulicno samo cepkas sa dva prsta po malo, veoma prakticno na duze relacije.jagerbd wrote:od kada je kvacilo na sajlu nedostatak :p....a metal drzi na skupu, al plastika leti. Konkrkretno, ako je ovaj bio u Nk, pa na Ct, plastika na repu, i ventilatori su kriticni
S obzirom da je u pitanju vrhunski model onda jeste mana!
Jedno pitanje druze vlasnice. jel onaj retrovizor sto ga imas sa lijeve strane moze da se montira na kraj rucice, meni se cini da sam retrovizor gledao montiran na samom kraju upravljaca kod ovog modela ?
Nisu bitne tacka A i B vec ono izmedju...
-
LION
- Test vozač kaskader

vrlo interesantan motor.meni licno,bas lijep.pozdrav od sase iz kotora 
- Jocko Africa
- Grijač guma

- Vozim: Twin Africa XRV 750
ludilo,gledao sam i sjedio na jedan takav na Cetinju.......Imao ga je Djani Vujovic.......Sjeo sam na njega i upalio ga...Bio je i vise nego dobar ali koliko dobar za mene i jeziv osjecaj.Nisam imao petlju da ga izvozam.Skfroz neobican i definitivno ne svakidasnji motor........
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Jocko Africa wrote:ludilo,gledao sam i sjedio na jedan takav na Cetinju.......Imao ga je Djani Vujovic.......Sjeo sam na njega i upalio ga...Bio je i vise nego dobar ali koliko dobar za mene i jeziv osjecaj.Nisam imao petlju da ga izvozam.Skfroz neobican i definitivno ne svakidasnji motor........![]()
Na istom motoru sam sjedio i isti osjecaj sam imao. Jeziv!
Od snage koja se osjeca, pa do polozaja koji je maltene polozan R motora...
Egzotika, mora se priznati, ko voli, to je to!
I kad stojim tesko me pratiti...