TRIUMPH

Sto se sve danas vozi.....
Post Reply
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Re: TRIUMPH

Post by Roki »

wulfy wrote:I štitnik od toplote ofarban u crno, mali ali efektan detalj. Ovako na fotkama izgleda odlično, no treba to vidjet i uživo :D
Vidjen uzivo i ........ prelijep. Meni je mnogo ljepsi uzivo nego na slikama ( koliko se ja razumijem u estetiku )
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
Du-Monster
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Ducati monster S2R 1000
Streetfighter S

Post by Du-Monster »

Da se opet ponovim.. Istina je, fenomenalan je, vidi se da vlasnik ima stila i mota..
Samo.. Fali onaj Zard ludi na njemu, pa da zarezi da mi se sve dlake na vratu nakostrjese.. Uff.... :twisted: :twisted:
http://www.ducati-croatia.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.
:)
jagerbd
NLB Moderator
Vozim: Speed triple 1050 - 2005
Vespa PX 200 - 1987

Post by jagerbd »

Drugari, hvala na komplientima za motor. Bas mi je drago da vam sesvidja
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
OBIS
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Ducati Puma patike

Post by OBIS »

Du-Monster wrote:Da se opet ponovim.. Istina je, fenomenalan je, vidi se da vlasnik ima stila i mota..
Samo.. Fali onaj Zard ludi na njemu, pa da zarezi da mi se sve dlake na vratu nakostrjese.. Uff.... :twisted: :twisted:
Du- necemo se ti i ja smirit dok mu Jeger dusu ne otvori na lonce pa da nam triumph trio przi Rock 'N' Rol
Nisu bitne tacka A i B vec ono izmedju...
jagerbd
NLB Moderator
Vespa PX 200 - 1987

Post by jagerbd »

moram ja prvo rijesiti pitanje putnog motora za mene i gospodju, a ako to uspijem......e onda odose i lonci, i nogice za suvozaca i rep i ...... :o :o :o ima da postane pravi cafe racer

Moram Vam svima priznati da me malo iznervirao KN filter za vazduh. Popela se potrosnja drasticno. Pravi mi problem prije svega zbog autonomije, koja sada i pored velikog rezervoara pada ispod 200 km.
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
Jocko Africa
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Twin Africa XRV 750

Post by Jocko Africa »

M :geek: :geek: :geek: :geek:MIJAAAUUUUUUUU !!!!!!! :geek: :geek: :geek:
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: BMW R1200GS 13

Post by djodja »

jagerbd wrote:Moram Vam svima priznati da me malo iznervirao KN filter za vazduh. Popela se potrosnja drasticno. Pravi mi problem prije svega zbog autonomije, koja sada i pored velikog rezervoara pada ispod 200 km.
A zasto si ga u opste i stavljao, nije valjda da ti je bilo malo snage.
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
jagerbd
NLB Moderator
Vespa PX 200 - 1987

Post by jagerbd »

NE ZNAM.!!! :think:
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
Du-Monster
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Ducati monster S2R 1000
Streetfighter S

Post by Du-Monster »

jagerbd wrote:moram ja prvo rijesiti pitanje putnog motora za mene i gospodju, a ako to uspijem......e onda odose i lonci, i nogice za suvozaca i rep i ...... :o :o :o ima da postane pravi cafe racer

Moram Vam svima priznati da me malo iznervirao KN filter za vazduh. Popela se potrosnja drasticno. Pravi mi problem prije svega zbog autonomije, koja sada i pored velikog rezervoara pada ispod 200 km.

Pazi, nebrojeno puta sam napiso da nema smisla stavljat filter bez komplet ispusnog sustava i nove elektronike ili bar prepravke serijske postavke iste. Tek onda sve na svoje dolazi na svoje. ;)
http://www.ducati-croatia.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.
:)
jagerbd
NLB Moderator
Vespa PX 200 - 1987

Post by jagerbd »

danas je definitivno zakljuceno, poslije vijecanja vise clanova....j...s sliku, uvijek je bolje uzivo :lol: :lol:
tako je i kod ove prerade ;)
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
Post Reply