Materijal za sjedista

Diskusije o opremi, servisima, opravkama...
Maki
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: penzionerski

Materijal za sjedista

Post by Maki »

Da li neko mozda ima informaciju gdje bih mogao da nadjem materijal da presvucem sjediste. Potrebna crna boja i da je vodonepropusno. Postoji prodavnica na starom aerodromu sa puno materijala, cak i za jahte, ali nema crnog. Ne bih da dam citavu platu na novo sjediste a ne mogu ovakvo da gledam. Pozdrav svima
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Re: Materijal za sjedista

Post by NikGold »

http://www.louis.de/_2046b03bf05b763c87 ... erm=100086" onclick="window.open(this.href);return false;

a gledao sam u Danilovgradu tapacer kako je tapacirao - vrhunski -i on ima materijal
+1389+
Maki
Grijač guma
Grijač guma

Post by Maki »

Poslao sam druga, koji je iz DG, da provjeri ali mu je receno da nemaju nepromocivi u crnoj boji, a izgleda da i on materijal nabavlja preko pomenute prodavnice na Starom aerodromu. Provjeravao sam i kod jedne zene u Maslinama (zaboravio sam ime), koja presvlaci i volane za auta ali ni ona nema nepromocivi mateijal u crnoj boji.
kopljas
NLB Moderator
Vozim: Honda Africa Twin RD07

Post by kopljas »

Mislim da imas dve opcije:

1. Da narucis preko neta originalnu navlaku za tvoje sediste - sto ne bi trebalo da kosta puno
2. Da probas to da uradis u Srbiji. Ja sam sediste od mog BMW-a radio u Novom Sadu i njegov sadasnji vlasnik je prezadovoljna. Sediste od Afrike mi je radio Boban iz Zemuna, a slike mzoes pogledati na topic-u o Putu oko Sveta 2010...

I jos jedna stvar.. S obzirom da se na BMW stavlja materijal iz jednog komada, nepromocivost se moze resiti i na druge nacine. REcimo stavljanjem gumirane eko koze ispod koje se stavi najlon. Neki bi rekli da je to budzenje ali nije. Nepromocivo je potpuno. Bitno ej da voda ne dodje do sundjera...
Maki
Grijač guma
Grijač guma

Post by Maki »

Hvala na savjetima, vjerovatno cu probati ovaj drugi :roll:
kopljas
NLB Moderator
Vozim: Honda Africa Twin RD07

Post by kopljas »

Kontakt Bobana iz Zemuna je +381601323938. Oni rade sedista prema Bagster-ovim modelima. Ja sam mu posalo bus-om, on je preuzeo gore, zavrsio i nazad ga posalo bus-om, sto je skroz ok varijanta. Ja sam prepravku sedista za Afriku (enduro sediste prepravljeno na nacin da ima posebna mesta za vozaca i suvozaca) platio 80 eur plus 2 x 5 eur za vozace autobusa...
Maki
Grijač guma
Grijač guma

Post by Maki »

kopljas wrote:Kontakt Bobana iz Zemuna je +381601323938. Oni rade sedista prema Bagster-ovim modelima. Ja sam mu posalo bus-om, on je preuzeo gore, zavrsio i nazad ga posalo bus-om, sto je skroz ok varijanta. Ja sam prepravku sedista za Afriku (enduro sediste prepravljeno na nacin da ima posebna mesta za vozaca i suvozaca) platio 80 eur plus 2 x 5 eur za vozace autobusa...
Zvacu covjeka da vidim koliko bi trazio samo za presvlacenje, bez modifikacija. Hvala ti na dobroj informaciji :D
Danilo
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda CX

Post by Danilo »

Najbolji materijal za presvlačenje siceva od motocikala koji se može nabaviti kod nas je nautički skaj. Ako ga nema, u što sumnjam, u prodavnicama na starom aerodromu i u G zgradi preko Morače, pokušaj da ga pronađeš u Tuzima na pijaci ili u Zeti (tačnije na putu ka aerodromu pa desno skreneš na polovini nadvožnjaka i voziš kroz naselje nekih trista metara do kuće sa lijeve strane).
Što se tiče same procedure presvlačenja sica to nije komplikovano, a ukoliko nisi vičan i voljan da to odradiš sam, bilo koji tapetar će ti to promijeniti za 10-tak eura.
OLDTIMERCLUBMONTENEGRO
Maki
Grijač guma
Grijač guma

Post by Maki »

Danilo wrote:Najbolji materijal za presvlačenje siceva od motocikala koji se može nabaviti kod nas je nautički skaj. Ako ga nema, u što sumnjam, u prodavnicama na starom aerodromu i u G zgradi preko Morače, pokušaj da ga pronađeš u Tuzima na pijaci ili u Zeti (tačnije na putu ka aerodromu pa desno skreneš na polovini nadvožnjaka i voziš kroz naselje nekih trista metara do kuće sa lijeve strane).
Što se tiče same procedure presvlačenja sica to nije komplikovano, a ukoliko nisi vičan i voljan da to odradiš sam, bilo koji tapetar će ti to promijeniti za 10-tak eura.
Zahvaljujem, probacu da pronadjem naut. skaj u Golubovcima i Tuzima. Na starom nauticki nemaju ali ne znam gdje je ta G zgrada preko morace.
Ako bih pronasao crni nauticki skaj :pray: :pray: :pray: , sam bih to zavrsio (nadam se).
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

Ako već tražite nautički skaj ili materijal koji je nepromočiv,razmislite ko bi to najviše koristio. Pošto tražite nautički,sam odgovor bi bio: tapacireri koji tapaciraju jahte i glisere. Pošto Vi niste sa primorja,neću više da Vas mučim :D nego ću Vam dati broj od čovjeka koji uvozi,prodaje a i tapacira siceve jahti,glisera,itd,itd.

069050346 Dragan Krivokapić,Kotor.
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
Post Reply