BMW S1000RR VS. KTM RC8 1190
- bu2rider
- Test vozač kaskader

- Vozim: 990 SMT :)
Re: BMW S1000RR VS. KTM RC8 1190 VS. Ducati 1098
prezimenjace(ice)...ne staj mi na ranu...prvi happening sam propustio, bili su ovi iz Bara iz VG mota..i momak je vozio bomba..vozio je 1.39 koma nesto... ne znam tacno koliko..ali to je vrijeme za svaku pohvalu sa skoro serijskim motorom...ali drugi happening je u maju nadam se da necu propustiti nego pravac grobnik..

-
ivan888.
- Stoper

- Vozim: ducati 1098
yamaha ybr 125 - Location: Budva
mogu li da kazem da je gore na slikama dukati moj.vidite sta se desi kada ostavite dukatija samog na sat vremena odmah razna slikanja
poz.
poz.
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
Bravo kralju!Evo maka sam ih da ti ne bi bilo mrsko!Ako ima jos nesto da ispravim samo reci!ivan888. wrote:mogu li da kazem da je gore na slikama dukati moj.vidite sta se desi kada ostavite dukatija samog na sat vremena odmah razna slikanja![]()
poz.
-
LION
- Test vozač kaskader

Re: BMW S1000RR VS. KTM RC8 1190
glasam za bmw,ipak mi se vise svidja
mislim i da je kvalitetniji.mada ovaj ktm uopste nije ruzan,ali bembara je bembara 
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Re: BMW S1000RR VS. KTM RC8 1190
Obrisao sam par postova, molio bih da ne dizemo tenzije.
Ivane, ako su ljudi slikali motor, nisu ti krunu sa glave skinuli, lijep ti je i skup motor, ali nije jedini takav, naprotiv, na slikama su jos dva jednako, ako ne i eksluzivnija modela (S1000RR), nema potrebe da zv ucis nadmen. Mada, istini za volju, bez obzira sto si stavio smajli, moze se ovo i drugacije protumaciti.
Madza, drugar, znam da imas razloga da budes nervozan ovih dana, ali red je i tebe da zamolim (prvenstveno zbog tebe samog) da ne uzimas stvari ksrcu, a da predjes preko ove situacije i izgladis stvari sa Ivanom.
Pozdrav svima
Ivane, ako su ljudi slikali motor, nisu ti krunu sa glave skinuli, lijep ti je i skup motor, ali nije jedini takav, naprotiv, na slikama su jos dva jednako, ako ne i eksluzivnija modela (S1000RR), nema potrebe da zv ucis nadmen. Mada, istini za volju, bez obzira sto si stavio smajli, moze se ovo i drugacije protumaciti.
Madza, drugar, znam da imas razloga da budes nervozan ovih dana, ali red je i tebe da zamolim (prvenstveno zbog tebe samog) da ne uzimas stvari ksrcu, a da predjes preko ove situacije i izgladis stvari sa Ivanom.
Pozdrav svima
I kad stojim tesko me pratiti...