Šta je novo u policiji/zakonu ????????
- Hogar
- Test vozač kaskader

- Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.
Re: Šta je novo u policiji/zakonu ????????
Evo, sto se Sozine tice, ja sam se vec raspitao. Tunelom gazduje MontePut doo, i nalaze se na adresi Bulevar Revolucije 9, Podgorica. Evo, ja sam voljan biti u ekipi koja bi posjetila gospodu i razgovarala sa njima u vezi cijene putarine.
-
Freeman
- Grijač guma

ice wrote:ne možete vjerovat koliko mi je drago da vidim da ima interesenata da se pokrene nešto i poradimo na tome. skroz se slažem da počnemo činjet nešto, ima nas raznih struka i profila tako da se može dosta toga uradit. pošto nam momci idu ovog vikenda na jedan mali putić do Žabljaka, samo malo okolo (), predlažem da ovu temu nastavimo poslije 30tog Maja i definitivno počnemo radit nešto na tome. Do tada bi smo mogli da damo po koju ideju što/kako/odakle počet, sastavit listu prioritetnih stvari koje bi smo predstavili organima i sa nečim počeli dijalog za dobrobit svih motorista u CG.
hvala ljudi još jednom!
Evo momci podjose, no se plasim da ce se i vratiti a mi cemo jos uvijek pisati po forumu
Ljudi, krajnje je vrijeme da se nesto uradi, ako uopste i planiramo bilo sta uraditi.
-
urke
- Grijač guma

Ja sam ZA i racunaj-te na mene 

- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
Najzad krenulo nešto. Poslato pismo direktoru Monteput-a(čija je zvanično "Sozina") i Ministarstvu turizma CG. U pismu je navedeno sve najbitnije u vezi smanjenja putarine za tunel za motoriste. Čim nam se jave - ako nam se jave -javljam ovdje
- djetk0
- Grijač guma

svaka čast!!!ice wrote:Najzad krenulo nešto. Poslato pismo direktoru Monteput-a(čija je zvanično "Sozina") i Ministarstvu turizma CG. U pismu je navedeno sve najbitnije u vezi smanjenja putarine za tunel za motoriste. Čim nam se jave - ako nam se jave -javljam ovdje
Ako brzo voziš, onda pazi se krivine
- djodja
- Silovatelj krivina

- Vozim: BMW R1200GS 13
Bravo perjaniceice wrote:Najzad krenulo nešto. Poslato pismo direktoru Monteput-a(čija je zvanično "Sozina") i Ministarstvu turizma CG. U pismu je navedeno sve najbitnije u vezi smanjenja putarine za tunel za motoriste. Čim nam se jave - ako nam se jave -javljam ovdje
TAKODJE jedno veliko bravo za NLB
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
- goku
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda PC35
NLB - znam zasto
P.S. svaka cast, za preduzete "mjere"
P.S. svaka cast, za preduzete "mjere"
- OBIS
- Grijač guma

- Vozim: Ducati Puma patike
Ja sam skeptik po ovom pitanju. Znate li vi koji je to posao?! Treba ukucat novu cijenu u sve cetiri kase i programirat novu sifru, auuuu, a jos treba radnike obucit da razlikuju motoriste od obicnih vozila. Velik posao trebace vremena 
Nisu bitne tacka A i B vec ono izmedju...
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
- Hogar
- Test vozač kaskader

- Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.
Reci mi jel bilo kakve reakcije od Min. turizma?