Koje gume koristite

Diskusije o opremi, servisima, opravkama...
Post Reply
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Re: Koje gume koristite

Post by ice »

nikolahn wrote:
Galiot wrote:
nikolahn wrote:Mozes li dati neki broj i gdje od prilike dodje ta radnja "Djuras"???
+385 20 418 955

U Dubrovniku je radnja :lol: iza robne kuće Srđ. Kad kreneš prema luci,prođeš pravo na skretanju za Lapad,zatim ima raskrsnica i veliko skretanje desno i cesta ide lagano na gore,tu se nalazi vulkanizer.
Ok, hvala ! Izgleda da je najjeftiniji :)
bijasmo tu juče Madza i ja. Uslugu takvu još niđe nismo doživjeli, ljudi fenomenalni, izašli nam u susret nevjerovatno dobro. Momci koji rade tamo vrhunski dobro i brzo odradili posao, a cijena guma je sasvim ok sa montažom i balansiranjem. Poslije 11000km pređenih na Pirelli Angel vratih se na Michelin Pilot Power 2CT, plaćena tamo 285€(komplet naravno).
Još jednom, svaka pohvala za Đuraš vulkanizersku radnju
nikolahn
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha R6

Post by nikolahn »

Pa super :D 285e komplet miselinki za tvog bmw-a, cini mi se, nije puno.... A sto se tice PDV-a, kako to ide... Mozes li da ga vratis ? :D
Drive Like a DEVIL ....... Feel Like a GOD !
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Post by Madza »

ice wrote:bijasmo tu juče Madza i ja. Uslugu takvu još niđe nismo doživjeli, ljudi fenomenalni, izašli nam u susret nevjerovatno dobro. Momci koji rade tamo vrhunski dobro i brzo odradili posao, a cijena guma je sasvim ok sa montažom i balansiranjem. Poslije 11000km pređenih na Pirelli Angel vratih se na Michelin Pilot Power 2CT, plaćena tamo 285€(komplet naravno).
Još jednom, svaka pohvala za Đuraš vulkanizersku radnju
Znaci usluga vrhunska.Gume ne mogu biti svjezije.Efikasni,uljudni,gostoprimivi...sve najbolje.
Sto se tice PDV-a nema povracaja kod njih,ali im je zato jeftinija guma u vrijednosti PDV-a.
Svi prodavci manje vise nabavljaju gume od njih!
Umjesto sto bi se ljudi maltretirali,kod njih u startu profitiras sa novcem i vremenom.Uz sve dobijes vrhunsku ugradnju i balansiranje!
Djuras preporucujem svima,jer ja i Ice smo imali vrhunsku uslugu kod njih!!!

P.S.ja sam kupio Michelin Anakee 2 sa ugradnjom i balansiranjem za EUR 245,-
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

mozete li na mapi oznaciti dje je tacno radnja?
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
ice
NLB Moderator

Post by ice »

DrMracni wrote:mozete li na mapi oznaciti dje je tacno radnja?
ne znam oćel ti što pomoć, al eo vataj sliku:

Image

a evo ti i linka da vidiš online kako to izgleda

http://maps.google.com/maps?q=%C4%91ura ... cQpQY&sa=X" onclick="window.open(this.href);return false;
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

jasno sad!
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
nikolahn
Grijač guma
Grijač guma

Post by nikolahn »

eh super, sad znamo tacno dje je...... jos kad bi nam mogao ovako pokazat dje pare da nadjemo i odosmo po gume :dance:
ice
NLB Moderator

Post by ice »

nikolahn wrote:eh super, sad znamo tacno dje je...... jos kad bi nam mogao ovako pokazat dje pare da nadjemo i odosmo po gume :dance:
mogu da ti dam slike banaka i prodavnica, al se bojim da te ne uputim na pogrešan tok života ;)
nikolahn
Grijač guma
Grijač guma

Post by nikolahn »

ice wrote:
nikolahn wrote:eh super, sad znamo tacno dje je...... jos kad bi nam mogao ovako pokazat dje pare da nadjemo i odosmo po gume :dance:
mogu da ti dam slike banaka i prodavnica, al se bojim da te ne uputim na pogrešan tok života ;)
xa xa, nemas frke.... reci cu "Ice me na sve nagovorio, nisam ja kriv, cak i imam dokaz na NLB forum....
Tamo se sve vidi kako me je detaljno navodio" :lol: :lol: :lol:
Bosko
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Bosko »

Ima li kokvo iskustvo sa Radulovicima u Dalmatinsku sa mijenjanjem i balansiranjem guma za motor?
Cuo sam da ima tamo jedan majstor sto radi extra.
Odoh u Zetu da bi mi rekli da nema ovoga sto balansira i mogu ih samo zamijenit,ili ujutro da dodjem opet,a preko telefona mi neki ajvan rece da dodjem! :evil:
Post Reply