Trazio sam po forumu neku slicnu temu , ako sam preskocio ....
-
Meni ne dolazi u obzir integralna kaciga , shvatam ja sve , i za sigurnost , i buku , i tezinu , ali necu da cujem za integralnu
-
E sad , imao sam Schubert Concept 1 , plava , samo sto nije vec razpala , ali puno toga je prosla , inace odlicna kaciga , nesto ko ovo , samo druge boje
-

-
Momentalno imam Nolan N103 , kao ova
-

-
i nije losa , ali sam gledao da je ove zime zamenim , pa zato otvaram ovu temu , ako nekoga jos interesuju ovake kacige , da razmenimo izkustva ..
-
-
Postoji Caberg , Roof i mozda jos neki drugi proizvodac , ali sam vecinom te kacige iz ovog ili onog razloga ''preskocio'' , mada , ako nekog one interesuju , ajde pisite nesto i o njima ..
----------------------------------------------------------------
Ja sam gledao BMW kacige
-
System 6 , novi model , stoji super na glavi , ovde u Engleskoj oko 375 funti , malo skupo za moje pojmove , pogotovu kad uzmem u obzir da mi trebaju dve ...
-
System 5 , stari model , moze da se nade za vrlo razumne pare , nov , stara zaliha , ali nema unutrasnji zatamnjeni vizir , pa se zbog toga skoro nasla na OUT listi ...
-
---------------------------------------------------------------
-
Schubert , probao sam novi model , C3 , mnogo fino deluje , ali skuuupo brate , pa puta 2
-
--------------------------------------------------------------
-
Posle sam nasao Shark Evoline , interesantna kaciga , ali se i ona skoro vec nasla na OUT listi , em zbog tezine , ubedljivo najteza kaciga od svih flip upova , plus toga sto kazu na testovima , a moze da se vidi i na slici , skromne ventilacije ...
Inace , cena je negde koliko toliko razumna , oko 200 funti ( uzimajuci u obzir dolazece zimske popuste ... )
Dobra je stvar sto moze da se vozi sa stitnikom za bradu u zadnjem polozaju
Evo koja je kaciga u pitanju
-

-
-------------------------------------------------------------
-
A pre neki dan sam naleteo na ovu kacigu , redko je ima u Engleskoj , a vi ste blizi Italiji nego ja , pa rekoh mozda neko nesto zna ili ima neka izkustva ..
-
Givi X01 ???
-
Evo kako izgleda , a jeftinija je od svih pomenutih .... svaka informacija dobrodosla .....
-

-

-

-

-
-
-