Ma smiri se Direktore, nije sve savrseno ka Suzuki.
Salim se, ni meni se nije Bog zna sto dopao
Yamaha FZ8
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
Re: Yamaha FZ8
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
- Du-Monster
- Silovatelj krivina

- Vozim: Ducati monster S2R 1000
Streetfighter S - Location: Dubrovnik
Kod nas je 10 000 eur, a cijena FZ1 je 12 000 i jos nesto stotina eura. Tek toliko.
http://www.ducati-croatia.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.

http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
A kod nas pritom spadaju u istu grupu sto se tice registracije. Dakle, radije godinu dana star FZ1 i onda znam da imam motor, a ne ovo....^%$(^*%#%$%@%$!@@

I kad stojim tesko me pratiti...
- Sledgehammer
- Grijač guma

- Vozim: BMW K 1200 RS 2002
Kawasaki Versys 2007 - Location: Hrvatska, Mraclin
Općenito nisam pristalica tog dizajna kojeg nazivam "standard konfekcija", a što je odlika japanskih motocikala, i jako rijetko sam nailazio na modele koji su bili upečatljivi po bilo čemu (nekada Bol'd Or, pa Hayabusa, Gold Wing, Katana...).
Tako da je i ova Yamahica još jedna "varijacija na temu" u dugom nizu previše prepoznatljivih motocikala. To znači - pogledaš ga i znaš sa kojega modela je skinut koji dio i skrpan u jednu cjelinu koju se usuđuju zvati - "novitet". On to i je, ali samo po mjestu na cjeniku - sve ostalo je odavno "deja vu"...
Neću reći da to nije vrlo solidan motocikl za širok krug populacije, u što ne ubrajam zahtjevnije motocikliste, no za dobar dio kupaca, ovaj motocikl će biti dobar zbroj zgodnog dizajna, solidnih performansi i pojma zvanog "novitet", što znači da će privući solidan broj kupaca. Osim ako bude cijena pogođena "k'o prstom u 'pak", kao što je to kod nove SuperTenere 1200, no ista i ne spada u klasu za široke mase, pa joj se to i može oprostiti - uspjela se uvući za mjesec svibanj (maj) na sedmo mjesto Top 10 prodaje u Njemačkoj, a mjesec kasnije već je nije bilo, no na deseto mjesto se uvukla nova Multistrada 1200...
Tako da je i ova Yamahica još jedna "varijacija na temu" u dugom nizu previše prepoznatljivih motocikala. To znači - pogledaš ga i znaš sa kojega modela je skinut koji dio i skrpan u jednu cjelinu koju se usuđuju zvati - "novitet". On to i je, ali samo po mjestu na cjeniku - sve ostalo je odavno "deja vu"...
Neću reći da to nije vrlo solidan motocikl za širok krug populacije, u što ne ubrajam zahtjevnije motocikliste, no za dobar dio kupaca, ovaj motocikl će biti dobar zbroj zgodnog dizajna, solidnih performansi i pojma zvanog "novitet", što znači da će privući solidan broj kupaca. Osim ako bude cijena pogođena "k'o prstom u 'pak", kao što je to kod nove SuperTenere 1200, no ista i ne spada u klasu za široke mase, pa joj se to i može oprostiti - uspjela se uvući za mjesec svibanj (maj) na sedmo mjesto Top 10 prodaje u Njemačkoj, a mjesec kasnije već je nije bilo, no na deseto mjesto se uvukla nova Multistrada 1200...