Yamaha FZ8

Novosti, komentari novih i starih motora...
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Re: Yamaha FZ8

Post by Roki »

Ma smiri se Direktore, nije sve savrseno ka Suzuki.
Salim se, ni meni se nije Bog zna sto dopao
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
Du-Monster
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Ducati monster S2R 1000
Streetfighter S

Post by Du-Monster »

Kod nas je 10 000 eur, a cijena FZ1 je 12 000 i jos nesto stotina eura. Tek toliko.
http://www.ducati-croatia.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.
:)
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

A kod nas pritom spadaju u istu grupu sto se tice registracije. Dakle, radije godinu dana star FZ1 i onda znam da imam motor, a ne ovo....^%$(^*%#%$%@%$!@@ :evil: :evil:
I kad stojim tesko me pratiti...
Sledgehammer
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: BMW K 1200 RS 2002
Kawasaki Versys 2007

Post by Sledgehammer »

Općenito nisam pristalica tog dizajna kojeg nazivam "standard konfekcija", a što je odlika japanskih motocikala, i jako rijetko sam nailazio na modele koji su bili upečatljivi po bilo čemu (nekada Bol'd Or, pa Hayabusa, Gold Wing, Katana...).

Tako da je i ova Yamahica još jedna "varijacija na temu" u dugom nizu previše prepoznatljivih motocikala. To znači - pogledaš ga i znaš sa kojega modela je skinut koji dio i skrpan u jednu cjelinu koju se usuđuju zvati - "novitet". On to i je, ali samo po mjestu na cjeniku - sve ostalo je odavno "deja vu"...

Neću reći da to nije vrlo solidan motocikl za širok krug populacije, u što ne ubrajam zahtjevnije motocikliste, no za dobar dio kupaca, ovaj motocikl će biti dobar zbroj zgodnog dizajna, solidnih performansi i pojma zvanog "novitet", što znači da će privući solidan broj kupaca. Osim ako bude cijena pogođena "k'o prstom u 'pak", kao što je to kod nove SuperTenere 1200, no ista i ne spada u klasu za široke mase, pa joj se to i može oprostiti - uspjela se uvući za mjesec svibanj (maj) na sedmo mjesto Top 10 prodaje u Njemačkoj, a mjesec kasnije već je nije bilo, no na deseto mjesto se uvukla nova Multistrada 1200...
Post Reply