VICEVI, KARIKATURE, SMIJESNE SLIKE.......

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
Post Reply
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Re: VICEVI, KARIKATURE, SMIJESNE SLIKE.......

Post by Roki »

DrMracni wrote:a je li ovo moguce?!??!
jeste sa jednim cilindrom :lol:
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
OBIS
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Ducati Puma patike

Post by OBIS »

I ja sam protiv voznje motora bez kacige. Jos ako krava nije punoljetna???
Nisu bitne tacka A i B vec ono izmedju...
pajko87
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: BMW R1200 GS

Post by pajko87 »

svedski akcioni :) hahahahahahha kako su se pokrpileeeeeeeeeeeeeeeeeee
mrnjauuuu :P
Hasta Siempre, Comandante
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: dpv ;)

Post by sparco »

http://www.youtube.com/watch?v=1T3yiM2y ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.youtube.com/watch?v=vBW0GVtqwqM&NR=1" onclick="window.open(this.href);return false;
hahahahahah lotto reklama sa motorom

http://www.youtube.com/watch?v=N_r_bB3P ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;

hhahahahahahahahaha reklama sa bakicama koje pricaju o kupljenom motoru ukradenom karticom, reklama banke
risk,is what makes life worth living.
urke
Grijač guma
Grijač guma

dobro vece dragi gosti....

Post by urke »

dobar je,nema sta
vuk
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Karivolicu

Post by vuk »

:lol: :lol: :lol:
urke
Grijač guma
Grijač guma

Post by urke »

kakaav kreten,ne mogu da vjerujem...
mexiko
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: vozio bi , no trpim

Post by mexiko »

Kako je glibava, to je nemoguće! Nosi one donje gaće sa lastikom debelom četiri prsta, pa ih ne mijenja po po godine. Zadnji put ih je oprala pred referendum! Moga’ bi gatat u njih! Ubodii želju! Vidio sam je kako liže palac pa se čisti iza ušiju! A pete tek! Drvenariju je šmirglala doma kad su renovirali!

Jednom je noktom na mali prs’ od noge obila bravu na Voli! Kad je krenula u srednju, majka i tetka su je zajedno kupale! „Cilit beng“ nije pomagao, nego su morali da je operu u servis za kamione! Trides’ posto akcija Vitala ima u frizuru! Puder joj se skamenio ka’ da je Mikelanđelo našminka iz zajebancije!

Kad je izlazila sa lakirerom iz tološa vele da se kupala neđeljom! Bice da su ih zbog toga gledali zajedno samo ponedeljkom i utorkom! Vele da joj je i majka bila glibna! (glibna- dama sa oskudnim osjećajem za higijenu, možete je poznati po noktima koji liče na bijeli „Kinder bueno“) Kad ih sve tri vidiš, poželiš da si pored kolektora (kolektor- cijev koja uzrokuje onaj bazd na „Krivi“ most)! Priča se da su se talijani „plihali“ da odluče koji će da joj siluje babu za vrijeme rata! (Plihanje- najnamješteniji način da se odredi osoba koja će da uradi budalaštinu.) Kad su otpuštali iz Aluminijskog, majku joj nisu smjeli proglasit tehnološkim viškom jer je zaprijetila da će da dođe na posa’! Ponekad mi se čini da se koncentriše da zasmrdi ka’ puma! Đe je nije otkrio režiser „X-mena“ da je odma svrsta u super-heroje! Džaba ti volverine kandža kad ovaj smrad savija svaku šipku! Ispod nokta joj se primila muškatla u zadnje dvije godine! Šetajući herbarijum, druže!

Otac, greote fin čo’ek! Samo se stiska’ da kupi sapun… Sapun im traje ka’ frižider! Na servis ga nose! U kuću prašina pobro, ka’ snijeg se uvatila! Na krpu treba lance da staviš ka’ da si na Žabljak krenuo sa njom! Vodokotlić im ne radi e’o dvije godine! Sve „tragovi kočenja“ po šolji!

Ima jednu drugaricu što je ka dijete pala „nazadačke“ i izgubila osjećaj za miris! (nazadačke-unazad) Možda ne osjeća ništa na nos, ali joj oko ipak zasuzi kad piju kafu! Štipa za oči brate moj! Sise su joj ka’ tobogan u Bečiće! U čvor svezano kume!

Ako ti nekad navrate oni što reklamiraju Kirbi, slobodno ih uputi na nju! Neće im na pamet padat da da ti dođu više!

Zašto lajemo ovako? Ako nas neko uvrijedi, prevari ili razočara, zašto posežemo za ovakvim vidom osvete? Genijalan način za diskreditovanje neke osobe ženskog pola je izmišljanje njenog nedostatka higijene! „Neprijatelj gamadi joj je nudio posa’“ je samo jedna u niz rečenica koje možete da upotrijebite ako ‘oćete da ogadite neku žensku osobu!

Nije etički, ni ljudski da se izmišlja da je neka cura glibava, ali brate… Svaki put plačem od smijeha kad se sprdam sa nečijim pazusima i noktima!
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
goku
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda PC35

Post by goku »

preuzeto sa http://www.zabolje.me" onclick="window.open(this.href);return false;
mexiko
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: vozio bi , no trpim

Post by mexiko »

Jeste, to sam zaboravio da napisem. Dobar blog, presmijao sam se do suza :lol: :lol:
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
Post Reply