Suzuki GSR 750

Novosti, komentari novih i starih motora...
bokibd
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: versys 1000

Re: Suzuki GSR 750

Post by bokibd »

Danilo wrote:Ne pratim previše aktuelne globalne modne trendove i ne povodim se smjerom njihovih kretanja, jer me ne interesuje što je u trendu a što nije. Pratim samo sopstveni impuls i to je jedina t(r)endenciozna linija koja mi je važna.
Upravo tako, svako prati svoje impulse i zato je nekome ovaj motor ruzan a nekome lijep. Meni licno je nekako "standardan" nije mi ruzan ali nisam ni odusevljen. Nebi ga kupio ali se nebi ni bunio da ga provozam.
pokrivanje bazena i terasa, keramicko kompozitni bazeni compasspools.
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
OBIS
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Ducati Puma patike

Post by OBIS »

Pa eto ja sam i tamo i ovamo, kad kod nekih kolega vidim da imaju ogromnu strast prema jednom tipu motora a apsolutno gadjenje prma drugom tipu onda pomislim kako sam ja srecan sto mi se svidjaju i insektocidni i ovi prevazidjeni ali onda bolje pomislim i shvatim da nisam ni ja tako tolerantan imam i ja motore koje kad vidim svaki put me podsticu na gdjenje. Mada eto mislim stvarno da nema razloga za brigu industrija motora je stvarno velika i raznovrsna i stvarno nudi proizode za svaciji ukus (zato apelujem na drustvo da nemoraju svi da voze BMW GS 1200:-). Evo npr. Ducati sportclasic fantazija u retro fazonu izradjen vrhunskom modernom tehnologijom, takvih motora ima dosta na trzistu zato nema potrebe odupirati se napredku i evoluciji dizajna, dobre stvari ce uvjek ostajati i ponovo ce se vracati zato opusteno. Radujem se novitetima i novinama koje donose a skica novog GSX-mi se svidja i za mene bi to mogao biti jedini lijepi suzukijev motor od vremena SV 1000s.
Nisu bitne tacka A i B vec ono izmedju...
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

OBIS wrote:Pa eto ja sam i tamo i ovamo, kad kod nekih kolega vidim da imaju ogromnu strast prema jednom tipu motora a apsolutno gadjenje prma drugom tipu onda pomislim kako sam ja srecan sto mi se svidjaju i insektocidni i ovi prevazidjeni ali onda bolje pomislim i shvatim da nisam ni ja tako tolerantan imam i ja motore koje kad vidim svaki put me podsticu na gdjenje. Mada eto mislim stvarno da nema razloga za brigu industrija motora je stvarno velika i raznovrsna i stvarno nudi proizode za svaciji ukus (zato apelujem na drustvo da nemoraju svi da voze BMW GS 1200:-). Evo npr. Ducati sportclasic fantazija u retro fazonu izradjen vrhunskom modernom tehnologijom, takvih motora ima dosta na trzistu zato nema potrebe odupirati se napredku i evoluciji dizajna, dobre stvari ce uvjek ostajati i ponovo ce se vracati zato opusteno. Radujem se novitetima i novinama koje donose a skica novog GSX-mi se svidja i za mene bi to mogao biti jedini lijepi suzukijev motor od vremena SV 1000s.

Bravo Boki :clap: :clap: :clap:
:)))
A ti pojma nemas kako ja volim da se druzim sa tobom :D
I ovo ti ne kazem zbog one situacije iz Delte, vjeruj mi :mrgreen:
I kad stojim tesko me pratiti...
Du-Monster
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Ducati monster S2R 1000
Streetfighter S

Post by Du-Monster »

Danilo wrote:Ne pratim previše aktuelne globalne modne trendove i ne povodim se smjerom njihovih kretanja, jer me ne interesuje što je u trendu a što nije. Pratim samo sopstveni impuls i to je jedina t(r)endenciozna linija koja mi je važna.

Bog te veselio!

Potpisujem! :D ;)
http://www.ducati-croatia.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.
:)
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Post by wulfy »

Image

Image

Image
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
Space Director
NLB Moderator

Post by Space Director »

Obzirom kako mi se nije dopao na slikama, sad mi se prilicno svidja.
Jeste da nije revolucija, ali mogao bi biti dobar pogodak. Vjesanje mi ne djeluje podesivo, tj. 90% nije, a kocnice malo tanko. Svidja mi se rep otpozadi, ne dopada mi se zadnja viljuska, volan otvoreniji, dakle bolje nego na proslom modelu.

Da vidimo cijenu i prve testove, pa da komentarisemo ozbiljnije... sad za sad, vise pozitivno, nego negativno.

http://www.youtube.com/watch?v=AI26NFan ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.youtube.com/watch?v=AI26NFan ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

ne vidi mu se nogostup :)
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Post by wulfy »

Evo je i cjena:

Suzuki GSR 750 ----------------- 9.390 €
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
Space Director
NLB Moderator

Post by Space Director »

wulfy wrote:Evo je i cjena:

Suzuki GSR 750 ----------------- 9.390 €

Previse!
Prokockali su jedan od najjacih Suzukijevih aduta, a to je niska cijena, za veliki kvalitet i pouzdanost.
Post Reply