http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... =17&t=2921" onclick="window.open(this.href);return false;
R1200GS vs Tiger 1050
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Re: R1200GS vs Tiger 1050
Rasprava izmedju Vicka i Sledge-a se nastavlja na novom topicu, predvidjenog za njihove i o njima rasprave
http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... =17&t=2921" onclick="window.open(this.href);return false;
I kad stojim tesko me pratiti...
-
Bosko
- Silovatelj krivina

Mozda pomogne
http://www.youtube.com/watch?v=bzRWFAip ... ata_player" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=bzRWFAip ... ata_player" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sledgehammer
- Grijač guma

- Vozim: BMW K 1200 RS 2002
Kawasaki Versys 2007 - Location: Hrvatska, Mraclin
BTW, jesu li GS i Tiger - ista klasa??

- Space Director
- NLB Moderator
Definitivno nisu, ali ih nije samo Djodja stavio u isti lonac. Stavili su ih malo veci strucnjaci od nas u jednom velikom testu koji je radio, cini mi se Mottorad, kad su do NordKappa vozili radeci uporedni test putnih endura:Sledgehammer wrote:BTW, jesu li GS i Tiger - ista klasa??![]()
![]()
GS ADV
KTM 990
Multistrada
Tiger
Varadero
Super Tenere
Jako je subjektivno, a i nebitno u kojoj su klasi. Covjeku se svidjaju oba modela, i vaga izmedju njih, samo je to bitno.
Zato sam ja i ubacio treci motor, koji mislim da je idealan za njega, njegove potrebe, gabarite i temperament.
- Space Director
- NLB Moderator
Djole vozi najlinearniji i najfluidniji tempo koji sam ja imao prilike da vidim.... 
Ladan kao spricer, precizan ko hirurg.... njemu bi taj R1200R bas legao... nema onoga, aaaaan, aaaan,naaaan!
Samo lagano pupupupuppupupupup
Ladan kao spricer, precizan ko hirurg.... njemu bi taj R1200R bas legao... nema onoga, aaaaan, aaaan,naaaan!
Samo lagano pupupupuppupupupup
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
Sa onim agregatom ... nije ni cudo ( QQ Directore, sto bismo mi bez tebe .... jesi li ovo iz onog novog udzbenika izvuka
zivota ti )
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Imao sam zaista rijetku priliku da vidim Đođu kako je natjerao taj agregat u visoke okretaje,bilo je to preko Pelješca,i onda je po onim krivinama sve nogostupima ribao o asfaltnu podlogu!
Mada,i tada je to bilo linearno i fluidno,bez ikakvih fluktuacija...
Mada,i tada je to bilo linearno i fluidno,bez ikakvih fluktuacija...
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
- djodja
- Silovatelj krivina

- Vozim: BMW R1200GS 13
@ Space and Galiot Fala vi dobri momci jer sve sto ste rekli samo primam kao vrlo laskav kompliment 
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
- Space Director
- NLB Moderator
Bogami cu ja sjutra da bacim dva jaja na agregat, i linarno, fluidno, exponencijalno, a bogami nelinarno, da se provozam, pa ko zna, mozda se i nogostupi zakace, a ako ne, cekace proljece....
Dok pojedini.....
Dzaba agregati, dzaba jaja.... dzaba sve.... pa se zeni! eh...
Dok pojedini.....
Dzaba agregati, dzaba jaja.... dzaba sve.... pa se zeni! eh...
- djodja
- Silovatelj krivina

- Vozim: BMW R1200GS 13
Drugari da vam javim danas sam imao priliku da probam Tigera koji je drugar Vlaho nesebicno ponudio. Sve ukupno sam ga vozio nekih 10ak km i motor je kao i ocekivano vise nego dobar. Ono sto mi se najvise svidjelo je naravno triple koji ga pokrece. Motor iz bilo kojih obrtaja ima i vise nego dovoljno znage, vibracije su minimalne a zvuk je fenomenalan. Super je povozan i za razliku od GSa kao sto sam i ocekivao, malo je vise sportski nastrojen. Druga stvar koja mi se posebno svidjela su kocnice, motor zasta odlicno koci. Definitivno bi bio dobra trgovina.
E sada, uporedjujuci ga sa GSom, GS je naravno udobniji i nema poniranja prilikom kocenja. Sto se kocnica tice mislim da ipak GS ima za nijansu bolje kocnice. Zastita od vjetra mi se takodje ucinjela bolja na GSu s tim sto je to relativno lako resivo.
Da ne duzim mnogo, resume je koji god da uzmem sad znam da necu pogrijesiti, ali moram da priznam da za sad ipak BMW mi je favorit. Za moj stil voznje, iako je malo tezi od Tigera, BMW mi bolje odgovara. Naravno drugari bez obzira sto sam ja donio neki moj licni zakljucak ne znaci da vasa misljenja kao i ranije nisu dobrodosla.
E sada, uporedjujuci ga sa GSom, GS je naravno udobniji i nema poniranja prilikom kocenja. Sto se kocnica tice mislim da ipak GS ima za nijansu bolje kocnice. Zastita od vjetra mi se takodje ucinjela bolja na GSu s tim sto je to relativno lako resivo.
Da ne duzim mnogo, resume je koji god da uzmem sad znam da necu pogrijesiti, ali moram da priznam da za sad ipak BMW mi je favorit. Za moj stil voznje, iako je malo tezi od Tigera, BMW mi bolje odgovara. Naravno drugari bez obzira sto sam ja donio neki moj licni zakljucak ne znaci da vasa misljenja kao i ranije nisu dobrodosla.
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):