Inache to zavisi od zazora ventila...,Povecaj ga i Nece se Zarit Grana....
pregrijana grana auspuha
- Markenzi Pg
- Grijač guma

- Vozim: Husqvarna SM610
Re: pregrijana grana auspuha
Na Mom Motoru je to Normalno....
- mali caca
- Grijač guma

- Vozim: BMW S1000RR 2011 trkaci motor
Ducati 748 1997 trkaci motor - Location: Vancouver, BC
ja ipak mislim da nije do zazora venitla da motor radi tako ili dase grana pregrejava i uzari. Ja bi prije reka da vice falski zrak negdi ili da je problem sa carburatorim ili tako nesto. U svojih 17 -18 godina iskusta rada sa autima i motorciklim nikada ovo nisan cuja da je problem uzarivanja izduvne grane zato sta je centila pritegnut. Ako ventila ima mali zazor ili ga uopce nema to znaci da ce motor trokirati na leru ili ispod 2000 obrtaja zbog toga sta gubi kompresiju,a kad se ugije trokirace ili ce se ugasiti u zavisnosti koliko cilindra ima i koliko izduvnih/usisnih ventila ne zatvara
Pristojan momak, al' lud u mozak
-
vickodu
- Grijač guma

- Vozim: 1190 adv
Sa ventilima tonema apsolutno nikakve veze
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Ja napisah ventili jer cuh nedje da se neko zalio da ima isti problem i da je imao problem sa ventilima e sad ni meni nesto nije zvucalo prelogicno al ajd.
Na tvom motoru je rucno pravljen auspuh pa kreni od njega da nije zacepljen , poz
Na tvom motoru je rucno pravljen auspuh pa kreni od njega da nije zacepljen , poz
+1389+
- Markenzi Pg
- Grijač guma

- Vozim: Husqvarna SM610
Titanijumska grana Mora da se Uzari na Malom zazoru Ventila.....Na vecem ne.... To znam iz iskustva Na Mom Motoru..
Htio sam samo da Kazem Kolegi moj sluchaj..--- Vrlo je Moguce da je do carburatora,do smjeshe....
poz
Htio sam samo da Kazem Kolegi moj sluchaj..--- Vrlo je Moguce da je do carburatora,do smjeshe....
-
3OPAH
- Biker wannabe

ja citah nedje da se zbog siromasne smjese javlja produzeni proces sagorijevanja i da izduvni ventili otvaraju "rano" i uvlace plamen u granu
- big1
- Grijač guma

- Vozim: HONDA CBR 600F SPORT
MITSUBISHI GALANT V6 24V
BMW e30 325i "DRIFT MACHINE" - Location: Podgorica
sve je to super , sve je to strava.. ukoliko nijesi dirao nista od kad je vozen normalno,ispusti gorivo (i iz solje karburatora,na onaj mali sarafcic na dnu),uspi novo i javi sto je bilo.. 
MOTO SERVIS MIW Podgorica
http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... 2&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... 2&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
- Zoran NK
- Stoper

- Vozim: Yamaha super tenere-stara dobra
hvala na savjetu.pokušaću za vikend i javljam 
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Filter vazduha pogledaj i da nije spala cijev izmedju kucista filtera i karburatora, a i usisne gume
+1389+
- Zoran NK
- Stoper

- Vozim: Yamaha super tenere-stara dobra
ok nik.ajde da organizujemo neku vožnju sa Ivanom, ako bude lijepo vrijeme za vikend pa neka gori