Moto Deda Mrazevi 2011
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
Re: Moto Deda Mrazevi 2011
space i ice jedno vazno pitanjce, vi ste kolko sam shvatio dobili spisak djece i na osnovu toga cete probrati poklone ? mene sad zanima mimo tih poklona na osnovu ovih donacija te dadosmo, moze li covjek , i ima li smisla ponijeti jos nesto extra u svojoj reziji ? naime pitam jer bi moja ljepsa polovina htjela donirati neku robu toj djeci, sva je roba nova kvalitetna i nikad obucena ? mada je za malo visocije iskreno ? pa ako ima ko takav na spisku da ga makar obradujemo sa tim dodatno ?
risk,is what makes life worth living.
- mikeli.pg
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda Varadero 1000
- sparco
- Test vozač kaskader

jel dobar il nije ostavljam organizatorima tj administraciji da odluce, pretpostavljam da ako ima djece koja su stalno sticenici doma, da onda ta velika vecina istih nema nikoga ?!?!?1 valjda tako ukapirah, sto znaci opet da ustanova mora izddvajati sredstva i na oblacenje te djece, pa eto zauvar je, bolje to novo sve dati nekome za istinskom potrebom za tim nego da stoji doma
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
sparco, ideja jeste odlična i svaka čast na tome, ali ova ustanova nije dom nego je škola a samim tim djeca dolaze i odlaze kućama, znači nije stvar kao u Bijeloj. Druga stvar, direktor nas je zamolio da svaki paketić bude iste sadržine, da se ne razlikuju iako ima mlađe i starije đece. To ćemo ispoštovat i napravićemo im paketiće svima iste sadržine, i biće bogati paketići nećemo žalit - naravno u našim mogućnostima, zavisno od toga koliko skupimo novca. Za sad uplate idu lijepo kao što vidite, a već smo u pregovorima sa par jakih trgovinskih kuća za izradu paketića da vidimo ko nam najviše nudi za ovoliko koliko smo skupili 
A tu robu ostavi neđe sa strane pa ćemo je iskoristit za neku drugu akciju, nevezano za ovu
A tu robu ostavi neđe sa strane pa ćemo je iskoristit za neku drugu akciju, nevezano za ovu
- sparco
- Test vozač kaskader

extra zato i pitam, a znajuci da ima stalne djece koju ne odvode pomislih mooozda bi dobro bilo, spakovano ce biti cekace neku akciju drugu , cheers mate !
-
Oliver
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki Bandit 1200
FYI
Ima odijela i u Kipsu kod aerodroma, mislim da je cijena oko 3 eura.
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Oliver wrote:FYI
Super!
Ranije je bilo kapa, bile su po 0.69Eur.
I kad stojim tesko me pratiti...
-
LION
- Test vozač kaskader

ja sam evrice proslijedio wulfyu
vozdra,bando...
-
zeljko pdg
- Biker wannabe

- Vozim: BMW R1200 GS
Ja sam uplatio na racun, hoće Li mi neko reći jesu Li legle pare. U onoj drugoj temi nema dopune spiska ljudi koji su uplatili.
За друге се навија Партизан се воли!
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
Željko, kad si uplatio? Ako si danas onda će sjutra biti izvod i biće dodata tvoja uplata. Danas što je bilo na izvodima sve sam dodaozeljko pdg wrote:Ja sam uplatio na racun, hoće Li mi neko reći jesu Li legle pare. U onoj drugoj temi nema dopune spiska ljudi koji su uplatili.