Moto Deda Mrazevi 2011

Locked
veskotg
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Žena može biti sa sela.
Motor mora bit iz Japana(ne pored Andrijevice).

Re: Moto Deda Mrazevi 2011

Post by veskotg »

Lavlje-Srce wrote:Sto ste digli te noseve oce li rec ko o cemu se radi??
E moj Nikašu...nema što da se reče :| ,današnjega dana se neće ponovit ni u aprilu i maju :shock: a koliko se sjećam,mada nisam bio ali sam pratio i vrijeme i događaj,mnogo je lošije vrijeme bilo u Pg ,kroz Sozinu,i Cetinje pa se išlo u Bijelu...Pomozi Bože pa da iduće nedelje bude upola kao danas.Dosta ljudi neće moći iduće nedelje,ali...
a ja imam što dić',provjereno. :lol:
every second,every minute,every day I was lost
didn't understand which road to take
by the time I'd answer one question in mind
another ones ready to takes its place
peoples always tried to give me some kind of advice
it never made any difference really..
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

ljudi, meni je stvarno krivo što smo morali odložit za idući vikend ali jednostavno poslije svih "stručnih" ljudi koji su savjetovali da se kanemo akcije za ovaj vikend, i prognoza koje su obećavale vrijeme kakvo ni na Filipine nije bilo, nama se nije rizikovao ničiji pad a kamoli nešto teže ne daj bože, te odložismo za sledeću neđelju. ja se izvinjavam svima koji neće moć učestvovat u iduću subotu zbog ranije isplaniranih stvari. sad se lako napravit pametan i reć viđ kakvo je vrijeme bilo danas i juče, mogla se akcija odradit - i svima nam je krivo na kraju što nismo, ali opet ponavljam prema prognozama smo se postavljali i nažalost ovaj put smo ih poslušali.
nadajmo se u subotu najboljem
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Post by Madza »

Organizatori snose donekle posledice ucesnika akcije.

Pobunjena gospodo kad ste tako ogorceni sto akcija nije odrzana ovog vikenda zasto niste iskoristili takav vikend za voznju?
Nesto ne vidjeh nikoga da se vozi za vikend?

Nijednog ne vidjeh na motor za vikend...da ne pominjem zadnjih mjeseci!

Ajmo sad da spalimo organizatore zato sto su im par meteorologa dali pogresnu prognozu.Sledeci vikend idemo i sto sad,prezivjecemo!

Ko dodje da je dobrodosao,ko ne neka mu je sa srecom sto god da je!
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Post by Madza »

Iskreno,cak mi je milije sto je sledeci vikend jer je blize Novoj godini i jaci ce utisak ostavit.

Upamtice se bolje akcija,a i pred same praznike je tako da ce se reportaze i price vrcet tih dana!
caesar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GSX-R 1000 K6

Post by caesar »

Madza wrote:Organizatori snose donekle posledice ucesnika akcije.

Pobunjena gospodo kad ste tako ogorceni sto akcija nije odrzana ovog vikenda zasto niste iskoristili takav vikend za voznju?

Nijednog ne vidjeh na motor za vikend...da ne pominjem zadnjih mjeseci!

Ajmo sad da spalimo organizatore zato sto su im par meteorologa dali pogresnu prognozu.Sledeci vikend idemo i sto sad,prezivjecemo!

Ko dodje da je dobrodosao,ko ne neka mu je sa srecom sto god da je!
Uvjek sam tu za akciju pa i paljenje organizatora. Mislim, tesko mi je ali sto se mora, mora se. Svi po 5 eura da damo za drva i hepokocke. Mislim da je javno pogubljenje organizatora i meteorologa najbolje uz brojne TV ekipe. Ali moramo naci nove organizatore za ovu akciju jer ovi ce biti zauzeti. Posle toga idemo svi negdje na rucak i pivo. I organizatori (svih akcija) naravno, nema smisla da ikoga preskacemo. :lol:
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: V-strom DL650

Post by Ivan Grozni »

Madza wrote:Organizatori snose donekle posledice ucesnika akcije.

Cao, drugari,
Moram da se slozim sa Madzinim postom, jer isti sve lEpo objasnjava.

Kada su akcije u pitanju, svaki organizator osjeca neku vrstu obaveze da sve protekne u najboljem redu, da ne bude nicega nepredvidjenog, tj. da svi zdravo dodju i zdravo se vrnu sa druzenja. Mi ostali smo tu damo konstruktivne predloge i da pomognemo, koliko umijemo, u organizaciji istih.
Iduceg vikenda, ako bude bilo kolega koji zbog obaveza nece moci prisustvovati voznji, nek znaju da su glavni dio akcije vec odradili time sto su svojim prilogom ucestvovali u istoj.

Toliko od mene.

Pozdrav svima.
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
dexbudva
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Žena je luksuz. Motocikl u dobrom stanju je nužda. ©

Post by dexbudva »

slazem se sa svima juce uopste nije bilo za vozit motor,i ako jeste dje ste svi vi trkaci sto vozite kao..... nidje nisam vidio motor na cesti od budve do pg citya :hand: stijovica za pretsednika pa ponovo stijovica za pretsednika,a sledeci vikend moze neko i sanke da ponese pa mozemo da se vucemo evo ja cu da budem rudolf :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
nanica
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: tomos twister

Post by nanica »

najlakse vam se pobuniti i organizatore okriviti za sve... bolje vam je fino da ne komentarisete nista nego da dodjete sledeci vikend... vrijeme se nikad nije moglo vratiti unazad i sad bi trebali da zavrsite svaku prepirku... nije ovo tema za prepiranje oko odlaganja nego za dogovaranje kad se ide i kako cemo obradovati tu djecu...
dexbudva
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Žena je luksuz. Motocikl u dobrom stanju je nužda. ©

Post by dexbudva »

nanica wrote:najlakse vam se pobuniti i organizatore okriviti za sve... bolje vam je fino da ne komentarisete nista nego da dodjete sledeci vikend... vrijeme se nikad nije moglo vratiti unazad i sad bi trebali da zavrsite svaku prepirku... nije ovo tema za prepiranje oko odlaganja nego za dogovaranje kad se ide i kako cemo obradovati tu djecu...
naravno nanice odradicemo mi to, ja samo volim da se salim,nisam ovde nikad bio radi prepirke nego radi sale i caskanja sa dragim prijateljima
Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
Hellboy
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha MT 01 & Cagiva raptor

Post by Hellboy »

Ajde da se i ja ukljucim....Posto sam bio preokupiran kupovinom motorcheka nisam ni znao za akciju pa sam htio priupitat da li je ziroracun otvoren za uplatu i mozemo li ucestvovat medju poklonima sa jos nekom donacijom recimo hemija(prasak za ves, paste za zube, samponi, sapuni i sl...) Firma mi se time bavi pa bi mozda i oni donirali, zato i pitam? :roll:
Last edited by Hellboy on 19 Dec 2011 22:02, edited 1 time in total.
Locked