AKCIJA....predlog
-
nico
- Biker wannabe

- Vozim: GS 1200
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Re: AKCIJA....predlog
Ljudi, ima li smisla ovo sad raditi, posto je decko dobio kompjuter...?
I kad stojim tesko me pratiti...
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
treba vidjeti ako postoji kakav softver na nasem jeziku za informaticku obuku ili sl...
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
- P@ka
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha FZ6 Fazer
+1
ako ce bit sta od akcije, vrlo rado cu ucestvovat...
ako ce bit sta od akcije, vrlo rado cu ucestvovat...
-
RRRRRRRR
- Grijač guma

- Vozim: Pedale :-)
Naravno da ima! Pa nije jebeni kompjuter jedina stvar koja treba toj porodici ljudi!
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
da ali su se vec ljudi sa SRECOM okrenuli ka njima, s toga treba naci nekog novog kome zaisto treba i minimum pomoci, a da se niko nije osvrnuo na njih, sasvim sam siguran da ima takvih
risk,is what makes life worth living.
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Recimo porodica Vukićević iz Lastve Grbaljske, njima npr. koliko god da se nakupuje pelena za odrasle (kćerka im je bolesna) nije malo, a primanja su im ... pa, socijala 
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Ljudi, ovakvih slucajeva ima nebrojeno, tesko da im se svima moze pomoci.
Mozete pomoci jednoj, dvije, tri, pet familija, a ovakvih je na stotine, to svi znate da vas ja ne moram ubjedjivati. Ja ne opstruiram pomoc nikome, ali bolje se mozda skoncetrisati na jednu krupnu stvar koja ce biti od opste pomoci, nego se rasipati na manje.
Ukoliko ste vi za, da se nesto od ovoga realizuje, od mene imate pomoc u bilo kome smislu, finansijski i organizaciono, ali imajte na umu da ce ovih slucajeva biti svakodnedno, a onda ce se broj ljudi raspolozenih da pomognu stalno smanjivati. Ove familije su u teskoj situaciji, ali i medju nama ima ljudi kojima nije jednostavno svakog, ili svakog drugog mjeseca da odvoje 10-20e, plus gorivo, da bi se provozali do nedje i pomogli nekoga.
Mozete pomoci jednoj, dvije, tri, pet familija, a ovakvih je na stotine, to svi znate da vas ja ne moram ubjedjivati. Ja ne opstruiram pomoc nikome, ali bolje se mozda skoncetrisati na jednu krupnu stvar koja ce biti od opste pomoci, nego se rasipati na manje.
Ukoliko ste vi za, da se nesto od ovoga realizuje, od mene imate pomoc u bilo kome smislu, finansijski i organizaciono, ali imajte na umu da ce ovih slucajeva biti svakodnedno, a onda ce se broj ljudi raspolozenih da pomognu stalno smanjivati. Ove familije su u teskoj situaciji, ali i medju nama ima ljudi kojima nije jednostavno svakog, ili svakog drugog mjeseca da odvoje 10-20e, plus gorivo, da bi se provozali do nedje i pomogli nekoga.
I kad stojim tesko me pratiti...
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Mozda je resenje na ziro racun kuće da se plaća mjesečna (neobavezna) članarina od 5e što nije mnogo ali kad se prikupi para može se ponešto odradit svaki 2-3 mjesec. U najvećem broju slučajeva bitnija je pažnja, ljudki gest,ispružena ruka nego sami novac.
+1389+
-
Ivan Grozni
- Silovatelj krivina

- Vozim: V-strom DL650
Ovo je dobra zamisao!NikGold wrote:Mozda je resenje na ziro racun kuće da se plaća mjesečna (neobavezna) članarina od 5e što nije mnogo ali kad se prikupi para može se ponešto odradit svaki 2-3 mjesec. U najvećem broju slučajeva bitnija je pažnja, ljudki gest,ispružena ruka nego sami novac.
Kada se pare skupe, onda ce biti mnogo lakse odrediti za sto da se daju.
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"