0-100 km/h

Novosti, komentari novih i starih motora...
Locked
djole
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: ubrzo cu

Re: 0-100 km/h

Post by djole »

jovan wrote:Slazem se sa Mracnim da bi na forumu trebalo puno vise da pisu ljudi koji se razumiju u motore i koji imaju veliko iskustvo. Kad je u pitanju Versys o kojem se bas puno pisalo, u vecini slucajeva negativno, mislim da dovoljno govore uporedni testovi koje rade ozbiljni ljudi, profesionalci. Dovoljno je da se motor nadje na testu u jakoj konkurenciji kao sto su BMW F 650 GS, Honda Transalp, Suzuki Strom, pa da znamo da je i to dobar motor. Meni je dovoljan podatak da je Boki sa njegovim Kawasakijem presao 40000 km bez ikakvih kvarova i problema.
sta ti podrazumjevas pod tim da se razumije u motore i velikim iskustvom/?? jel ja moram da znam da popravljam motor da bih se razumio u isti???
ja samo iznosim moje i od nekoliko mojih drugova koji su isto vozili versus misljenje vezano za njega...
bokiju zelim sto bih i sebi zelio sa novim versusom,mnogo km u sreci i zdravlju i da ga io jopet zamjeni sa ljepsim i boljim motorom kad za to dodje vrijeme...
Bogu hvala za tih predjenih 40 k bez greske ,to je san svih vlasnika versusa...
versus & tipo = :obscene-moneypiss:
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

djole, iskeno prvo sam razmisljao da li da nastavim bilo sta na ovoj temi, ali evo ajde, mogu li znati sta ti vozis i tvoji drugovi i koliko su kilometara presli sa Versysom ukljucujuci tebe? i koliko ukupno sa svim motorima
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: dpv ;)

Post by sparco »

on vozi uskoro cu ;) odlican model ,
risk,is what makes life worth living.
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Lavlje-Srce »

djole wrote: ja samo iznosim moje i od nekoliko mojih drugova koji su isto vozili versus misljenje vezano za njega...
versus & tipo = :obscene-moneypiss:
Ispade da Versysa ima minimum 100 komada po Crnoj Gori a nema ih sem 5-6 komada pa ne znam kako to stigose svi tvoji drugovi i ti i ja i Boki i Slavko i Mracni i Ljuma,
svi stigosmo da ga testiramo bas onako kako treba i da donosimo sud o njemu :mrgreen:

Volio bih samo Ljumu da cujete sto prica o Versysu, vozi ga 2-3 godine i to je covjek koji ostro vozi, koji je obisao skoro cijelu Evropu i ima 30 godina iskustva sa motorima...
Samo bih volio njega da cujete i dosta bi vam bilo :).
Volio bih da cujete i Maga (sto radi sa Andrejem u Ktm-ov salon), on ga je vozio 2-3 godine i on vozi motore brutalno, da cujete sto on ima da kaze takodje o njemu...
Imamo Bokija koji je mnooogo sa njim prosao, vidio i osjetio...
To su sve ljudi koji su kompetentni da pricaju o Versysu kao motoru i nemoguce je da se iko drugi usudjuje da nesto kaze o njemu "izuzev izgleda fara itd", kao sto vec rekoh ukusi su razliciti
a sto se samog motora tiche, ne mogu da vjerujem da neko uopste moze takav sud da donosi izuzev ovih par momaka navedenih gore i profesionalnih testova objavljenih u novinama.
Samo rijechi hvale za njega ko ga je imalo vozio!

Sto se tiche prodaje motocikala ne znam sto ste se ufatili za prodaju kako se tesko prodaje kad se u sustini svaki motor danas tesko prodaje??
Ja da znam, sto se samog VERSYSA tiche, skoro svaki se ODMA prodao kad se prodavao.
Crni i Zeleni od dva druga iz dalmatinske su za mjesec dana promijenili vlasnike, narandzasti ovaj sto je Filip vozio sam ja kupio, nije ga ni mjesec dana prodavao,
Mago je svoj odma prodao svoj Bosku, Bosko ga je odma prodao kad je htio i kupio drugi motor.
Niko pepela na muda nema i tona vrhunskih motora stoje po garaza i cekaju kupca unazad godinu dana uzalud i to nema veze sa Versysom.
KOMLETNIJI MOTOR za svaku vrstu voznje i sto se KVALITETA tiche a opet za manje para ne postoji ali bukvalno PO SVEMU i to je chinjenica. The end of story. ;)
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

ja svoje misljenje necu puno iznositi da ne bude da sam subjektivan, iako se slazem sa svime gore navedenim. ja vec odavno planiram samo enduro, i onda sam probao Versysa, i motor mi se tako svidio da nijesam puno razmisljao i dogovorili smo se poslije 5 dana cini mi se i pored toga sto nijesam htio tu klasu.
i takodje mislim da nema potrebe braniti motor, kao ni jedan, ukusi su razliciti, iskustva su razlicita, neko voli jedan cilindar neko 2 neko 3 itd neko veze nema sa zivotom i stvarnoscu :) koliko ljudi toliko cudi, mene naravno svako iskustvo i misljenje interesuje i postujem to
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
djole
Biker wannabe
Biker wannabe

Post by djole »

DrMracni wrote:djole, iskeno prvo sam razmisljao da li da nastavim bilo sta na ovoj temi, ali evo ajde, mogu li znati sta ti vozis i tvoji drugovi i koliko su kilometara presli sa Versysom ukljucujuci tebe? i koliko ukupno sa svim motorima
@ mracni
ja i ne zelim da se prepirem sa tobom i ulazim u bilo koji vid svadje ,ni sa tobom ni sa kim ovdje...
ja kad sam se prijavio na NLB dovoljno sam se predstavio ,kako se zovem i sta vozim ,a ustvari pitaj kolegu sparka sta ja vozim,eto on izleda to bolje zna nego ja :shock: dokoni ljudi....
kao sto prije napisah,versusa sam vozio malo (iz cuga nekih 50 ak km ) i to mi je bilo sasvim dovoljno,ni po cemu me nije odusevio,da ne pricam o sjedistu,prenosu i izgledu....
sto se tice ostalih motora,vjeruj mi da imam dooosta km iza sebe,i dobrog i loseg Ukljucujuci naravno i padova....imam tu mogucnost da iako nemam motor na svoje ime da skoro ni u jednom momentu nisam bez njega!!!!A vozio sam uglavnom r-ove i naked-e...

@srconja lavlji
da se versus tako dobro pokazo,bilo bi ih vise nego tih 4-5 kom koliko ih nabroja u C.G :D
djole
Biker wannabe
Biker wannabe

Post by djole »

direktore,ako iz bilo kojih oblika razloga ovi moji postovi prevazilaze koncept foruma ili ako nekoga vrijedjaju ti ih brisi ,imas Blagoslov od mene ! ! !
Ujedno i pozz za sve ! ! !
voli vas vas djole :lol:
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: dpv ;)

Post by sparco »

dosta padova iza sebe ? pa nisi pao sa versysa i odma ne valja ;) hehehe salimo se malo, al opet ono sto napisase ne gledaj motor po onome sto preferiras vidis volis r-ove i tebe turistika dva cilindra i upright position sjedjenja ne odgovaraju niti ta snaga i nacin na koji raspolaze motor sa njom, to nimalo ne utice na fakat da motor je dobar il nije , evo ja volim endure i vozio sam repsolku 1000 i makao je 4 dan, mene se to ne svidja al ne mogu rec da je los motor il ima neke mane
risk,is what makes life worth living.
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Lavlje-Srce »

djole wrote:@srconja lavlji
da se versus tako dobro pokazo,bilo bi ih vise nego tih 4-5 kom koliko ih nabroja u C.G :D
Ne no ti velis da si ga i ti i tvoji drugovi vozili pa jos i sve ove sto sam ja nabrojao, ispade stvarno popularan motor "za probanje" po tebi :D.

Honde CBR 600 RR najnovije generacije od 2007-me model pa na dalje je bilo 3 komada u Crnu Goru pa je to vjerovatno zbog toga sto je los motor?
Takodje REPSOLKE sto veli Sparco nema bez dvije, to je samo zato sto je LOS motor...i uopste 1000RR...Sve su to lose Honde...
Madzina Honda Varadero JEDINA u Crnu Goru ne valja ni pisljivoga boba zato jer je jedina...
Da ti ne pricam o 5-6 komada KTM-ova 990, 950, DUKE-ova sto ih samo ima, oni su bas losi motori...i mnogi drugi.
Ducati je takodje straaaasno LOS motor cim ga malo ima...mislim to je bas smece od motora.
BMW 1200 GS nema sem par komada kao i modela F 800 - o njima necu ni da pricam koliko su losi motori....
Dakle to znachi da najvise FZ6N-ova i XTX-ova ima i to su ubedljivo najbolji motori na svijet, jel tako? :D
Ne mlati casti ti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
mexiko
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: vozio bi , no trpim

Post by mexiko »

djole, ne diraj lava dok spava :lol: :lol:
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
Locked