Procitah nedavno da Suzuki za 2013 priprema 5 novih modela. Dva skutera, GSR 1000, neki novi tourer i... ono sto me najvise raduje novi V-Strom 1000.
Sta mislite o tome ili drugacije receno da li vam fali snage na 650-ici V-Stromu?
5 novih Suzuki modela
- Falco
- Grijač guma

- Vozim: V-Strom DL 650 K9
5 novih Suzuki modela
Pozdrav lijevom!
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Re: 5 novih Suzuki modela
Ja se iskreno nadam da ce napraviti nesto slicno Versys1000, dakle, enduro polozaj, a 4 cilindra redno, to bi mogao da bude dobar pogotodak, mada oni nemaju tu masinu spremnu... Mozda 750, sa masinom od GSR-a.
Sto se snage tice na Stromu 650, ja bih licno volio da je ima vise, ali on je super putni motor i sa toliko snage koliko sad trenutno ima.
Stari Strom1000 je imao vise snage, ali je imao i mnogo vise tezine, lose kocnice, problem sa lancanicima i korpom kvacila (do 2005g)...
Japanci se trude da naprave pouzdan i jeftin motor, a to bas nije najsrecnija opcija. Naprave super agregate, ali je zato ostalo (kocnice, vjesanje, dizajn) dva koraka dalje iza Evropljana...
Sto se snage tice na Stromu 650, ja bih licno volio da je ima vise, ali on je super putni motor i sa toliko snage koliko sad trenutno ima.
Stari Strom1000 je imao vise snage, ali je imao i mnogo vise tezine, lose kocnice, problem sa lancanicima i korpom kvacila (do 2005g)...
Japanci se trude da naprave pouzdan i jeftin motor, a to bas nije najsrecnija opcija. Naprave super agregate, ali je zato ostalo (kocnice, vjesanje, dizajn) dva koraka dalje iza Evropljana...
I kad stojim tesko me pratiti...
- Bandit
- NLB Moderator
- Vozim: Po malo
Radza,ne moze se stisnut i prnut! Odlican je 650,ko nije agresivan vozac-punana kapica!
14:23
- Du-Monster
- Silovatelj krivina

- Vozim: Ducati monster S2R 1000
Streetfighter S - Location: Dubrovnik
Ortak, onda bi se tesko zvo v-strom sa in line 4 makinom. A nju imaju sa gsxr modela, samo normalno, treba je prilagoditi touring namjeni.
Mislim da bi bila greska uvodit 4-cilindricni agregat u v-stroma. Kad vec imaju dobar agregat iz starog, kojeg mogu komodno doradit.
Kawasaki je ubacio 4-cilindricni agregat u onu rugobu iz jednostavnog razloga (pustimo sad marketisko pranje mozga..), jer nije imo spreman kapacitetniji V agregat. A znamo da su Japanezi u teskoj krizi (visoki jen, radijacija, ekonomska kriza..), plus bi razvijanje novog odnjelo bar jos godinu, godinu ipo vremena, a trenutacno ova klasa biljezi veliki rast prodaje i zanimanja (iako mi nije jasno zasto al eto..), plus povecalo cijenu motora u konacnici, a znamo da Kawasaki njeguje doktrinu "najjeftinijeg motora u klasi".
Tako da se ovo sadasnje rjesenje nudilo kao najbezbolnije.

Mislim da bi bila greska uvodit 4-cilindricni agregat u v-stroma. Kad vec imaju dobar agregat iz starog, kojeg mogu komodno doradit.
Kawasaki je ubacio 4-cilindricni agregat u onu rugobu iz jednostavnog razloga (pustimo sad marketisko pranje mozga..), jer nije imo spreman kapacitetniji V agregat. A znamo da su Japanezi u teskoj krizi (visoki jen, radijacija, ekonomska kriza..), plus bi razvijanje novog odnjelo bar jos godinu, godinu ipo vremena, a trenutacno ova klasa biljezi veliki rast prodaje i zanimanja (iako mi nije jasno zasto al eto..), plus povecalo cijenu motora u konacnici, a znamo da Kawasaki njeguje doktrinu "najjeftinijeg motora u klasi".
Tako da se ovo sadasnje rjesenje nudilo kao najbezbolnije.
http://www.ducati-croatia.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.

http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Ono što se zna je da dolazi ,,novi'' model u klasi od 250 kubika. Novi je pod znacima navoda jer je taj model prestavljen u Aziji, a u Evropi se očekuje ili krajem ove godine ili početkom sledeće. U pitanju je Inazuma (za tržište Azije se zove GW 250), te se priča da će postati i osnova za novi GSX-R 250
Takođe, od sigurnih modela možemo da računamo na skuter Burgman Fuel Cell koji će se isto pojaviti tokom ove godine, ili početkom sledeće i prestavljaće pravu malu revoluciju, ne samo među skuterima.
Što se modela GSR 1000 tiče i o njemu smo pisali ...
Takođe, od sigurnih modela možemo da računamo na skuter Burgman Fuel Cell koji će se isto pojaviti tokom ove godine, ili početkom sledeće i prestavljaće pravu malu revoluciju, ne samo među skuterima.
Što se modela GSR 1000 tiče i o njemu smo pisali ...
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva