Akcija “Mjesec Planete” April 2012
- Hellboy
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha MT 01 & Cagiva raptor
Re: Akcija “Mjesec Planete” April 2012
Zna li iko kad smo>?
- caesar
- Test vozač kaskader

- Vozim: GSX-R 1000 K6
13,14,15 su Vaskrsnji praznici. Ja bik otkazao. Mozda to sve treba pomjeriti jer najavise i kisni april? 
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
-
sadiul
- Grijač guma

- Vozim: Kawasaki ER5
Da malo osviježimo temu, neznam kakvo je raspoloženje da se akcija održi 14 aprila, zbog uskršnih praznika.
Što se nas tiče mi smo spremni i za 14 ili za vikend kasnije, mislim da bismo trebali da usaglasimo datum ovdje na forumu.
Mi polako pripremamo detalje ove akcije, u kontakru smo sa opštinom Ulcinj, očekujemo i njihovu podršku.
U toku ova dva dana planiramo da obiđemo područje ušća rijeke Bojane i velike plaže da bismo tačno odredili mijesto.
Što se nas tiče mi smo spremni i za 14 ili za vikend kasnije, mislim da bismo trebali da usaglasimo datum ovdje na forumu.
Mi polako pripremamo detalje ove akcije, u kontakru smo sa opštinom Ulcinj, očekujemo i njihovu podršku.
U toku ova dva dana planiramo da obiđemo područje ušća rijeke Bojane i velike plaže da bismo tačno odredili mijesto.
- nanica
- Grijač guma

- Vozim: tomos twister
Kad se ide? Je li sigurno sledece nedelje posto je vaskrs sl. nedelje?
-
sadiul
- Grijač guma

- Vozim: Kawasaki ER5
Evo pošto se približava vikend, a vidim da se veoma slabo piše na ovu temu, da se izjasnimo u
vezi ove akcije, hoćemo li odraditi ove subote, ili odložit za neku drugu subotu zbog vaskrsa, ili
ćemo odustati od ove akcije.
vezi ove akcije, hoćemo li odraditi ove subote, ili odložit za neku drugu subotu zbog vaskrsa, ili
ćemo odustati od ove akcije.
- ramaro
- Grijač guma

- Vozim: Honda CB500XA
Ja mislim da bi trebalo odloziti, ne samo zbog Vaskrsa nego i zato sto se najavljuje kisa za vikend.
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
kisu sigurno najavljuju, bilo bi ok da se odlozi ali ne i da ode u zaborav
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
DrMracni wrote:kisu sigurno najavljuju, bilo bi ok da se odlozi ali ne i da ode u zaborav
Amin.
Hold your horses, man
Freeride
Freeride
-
RRRRRRRR
- Grijač guma

- Vozim: Pedale :-)
Sledeci vikend bi bio IDEALAN! Al NIKAKO da se odustane od akcije i druzenja! Jedino sto bi mozda bilo bolje da to bude nedelja jer velika vecina radi subotom! I takooo... 
-
tdm93
- Grijač guma

Bole u nedelju jer je u subotu rođendanska proslava BBC-a
APARTMANI "LIGHT HOUSE"
BIKER FRENDLY
BIKER FRENDLY