Evo nekoliko fotografija mog ljepotana. Poslije njih sam jos stavio slajdere na tockovima, ali postavicu nove fotografije kad montiram Leo Vince One, koji su na putu
Skinute bijele folije jer mu nije isla uz novu narav
Vozio sam jedan dan bez DB killera. Kroz veci pakao tesko da se proci moze. Zvuk je PREEEEEEEEEJAKKK. Ne moze da is izdrzi na motoru niti oko njega. I to podjoh u voznju od 350km. Nije se moglo iza mene voziti.
Mislio sam da cu fabricke izduve vratiti jer sam sumnjao da DB killeri mogu da ga umire dovoljno da je za mene prihvatljivo. Ipak, sa njima sam dobio zvuk koji sam trazio. Malo bucniji od fabrickih na nizim obrtajima a fino reze na veci gas.
Montirao sam i Tutoro Auto Chain Oiler i mogu reci samo da sam prezadovoljan. Moguce da je to najbolja investicija na motoru. Vrijeme ce pokazati kvalitet, ali trenutno sam prezadovoljan. Ne prska po felni ni auspusima a lanac je vijek podmazan.
To mi je isto ka kad neko kupi bijeli iPhone, a da na to nije primoran! Pi! Ovaj motor je napokon dobio karakter! Narandzasta KTM boja mu tolko daje na agresiji da je to strasno! Topovi bez DB kilera samo neka su zdrao, to je pravo silovanje svih ucesnika u saobracaju u neposrednoj blizini! Moram cut kako sad zvuci sa kilerima!
kolega...znaci stigli topovi....ako su kao sto su moji bili na SD(a mislim da jesu,po zvuku) onda je bez DB ubija..a meni nije mapa bila uradjena pa je to pucalo ka na svadbu...
fina je i ova narandzasta...jest prava KTM...ali ja vise volim nekako bijelu...naravno stvar ukusa...
jesi radio mapu?aj dako naletim ovih dana do pg da cujem tu sinfoniju V2