koji majstor??

Diskusije o opremi, servisima, opravkama...
Citizen Pg
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Suzuki gsxr750

Re: koji majstor??

Post by Citizen Pg »

caesar wrote:Ja danas sam promjenih izduv. Ocas posla. Monterski posao.

Pogledaj na youtube ima li ko video sa zamjenom svecica xa tvoj motor. Za moj ima
Da vidimo slike novog izduva? :)
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Aprilia Caponord 1200

Post by SlavkoPejovic »

Kad imas Kawasaki onda nemas potrebe za majstorem.. :) jel tako Dex..?
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Aprilia Caponord 1200

Post by SlavkoPejovic »

Ja sam Verysa odrzavao prvo kod Muse, ali sam ga gledao sve manje t.j. Ubrzo ga Musa gledao nije vec pomocnici ( mada i nije bilo nekih intervencija)... Na kraju se ispostavilo da je prvi pravi servis napravljen u najbrzu "radionu"...u Risnu :) ... Bio sam kod momaka u gornju Goricu i oni mi djeluju kao ozbiljni i nesto sam malo i kod njih "prskao" t.j. Montirao auspuh... Ima u PG majstor koji nece da radi oko motora a vrhunski je mehanicar, kada sam vozio Yamahu on mi je montirao i ugradio neki power kit odnosno prepravku sa 125 cm3 na 165 cm3. I dan danas se taj motor vozi bez i jednog problema... Mirko Vujacic u Dahnu...
U Budvu ima neki strucnjak, ali kod njega isto samo na preporuku... :?
RunnerSP
Stoper
Stoper
Vozim: Gilera Runner SP 70

Post by RunnerSP »

Hvala. probacu sjutra da zamijenim svecicu ako ne uspijem zovacu vlada pa neka mi on to zavrsi :P
caesar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GSX-R 1000 K6

Post by caesar »

Citizen Pg wrote:
caesar wrote:Ja danas sam promjenih izduv. Ocas posla. Monterski posao.

Pogledaj na youtube ima li ko video sa zamjenom svecica xa tvoj motor. Za moj ima
Da vidimo slike novog izduva? :)
Eo ovako sam ja to sam samcijat promjenio :D

Image
Image
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Citizen Pg
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Suzuki gsxr750

Post by Citizen Pg »

ah kako je dobar :o iznenadio sam se sa ovim yosimura auspusima kako se lijepo cuju, mogu misliti kako ovaj zvuci... volio bi ga cuti... :)
dexbudva
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Žena je luksuz. Motocikl u dobrom stanju je nužda. ©

Post by dexbudva »

SlavkoPejovic wrote: U Budvu ima neki strucnjak, ali kod njega isto samo na preporuku... :?
slazem se versys nije motor tako da mu majstor i ne pomaze a za ovog u bd ja imam isto lose iskustvo sa njim....
Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
jovan
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Honda XR 600 R
Yamaha XTZ 750 ST
Buell XB12X

Post by jovan »

RunnerSP wrote:Trazio sam nmg da nadjem. Ovome nije prazan prostor izmedju noga pa je teze doci do svecice.
http://www.allmotoinfo.com/wp-content/u ... 2012-1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
evo kako izgleda sa strane.
Skini bocnu plastiku u kojoj je oslonac za nogu za suvozaca, mislim da ti je lakse doci do svjecice kad skines lijevu stranu. Skini svjecicu, vidi u kakvom je stanju, provjeri zazor izmedju elektroda, treba da bude 0,45 do 0,55 mm, provjeri baca li varnicu. Svjecica za SP 50 je CHAMPION RN1C.
Damir'Tattoo
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: sta mi se da.

Post by Damir'Tattoo »

Oko tih sitnica treba naučit sam da radiš....sjutra te ne daj bože ostavit neđe na put pa treba znat čačakt oko njega pomalo :)
Mene je Jovan, koji je dobar majstor, osvijetio rečenicom- ništa od toga nije filozofija samo malo živaca i polako :)... tako da dosta stvari sam radim sad :)
big1
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: HONDA CBR 600F SPORT

MITSUBISHI GALANT V6 24V

BMW e30 325i "DRIFT MACHINE"

Post by big1 »

Citizen Pg wrote:meni se cini da su malo skupi, za zamjenu kocionih tecnosti su mi trazili 25e o.O meni se ucinje skupo, kupih sam tu tecnost DOT4 kod grge u radnju za 5.10e, malo progugla i sam zamijenio... cas posla a nikakva filozofija...
ovo nije istina,zamjena kocione tecnosti kosta 15e sa sve MOTUL glicerinom,uvjek je tako bilo,sto mogu posvjedociti ljudi koji odrzavaju motocikle kod nas jer nikad nije naplaceno vise,osim ako je uz to bila i neka druga intervencija... kociona tecnost MOTUL u prodaji kosta izmedju 7e i 12,50e ,i potrosi se (mozda ne citav,al ga moras imati) bernerov sprej za pranje od 2,5e ,a posao se ne moze uraditi za manje od sat vremena,na nacin na koji mi radimo pa izracunaj koliko vrijedi ulozeni rad i trud.. ;) a nije filozofija sto jes` jes`
MOTO SERVIS MIW Podgorica

http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... 2&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply