Pomagajte braćo drugovi xD, odabir motora 250-500ccm

Novosti, komentari novih i starih motora...
Leonidas
Stoper
Stoper

Re: Одг: Pomagajte braćo drugovi xD, odabir motora 250-500cc

Post by Leonidas »

Op Op zaživlje mi topik :mrgreen:
NikGold wrote:zaro bandic prodaje dominator u tvom cijenovnom rangu. A snjim se lako dogovorit

pOsLaTo iZ SSPARTE
Ima li momka na forum? Il slika/opisa motora?
EDIT: Nađoh http://www.autodiler.me/auto_oglasi_moto/85584" onclick="window.open(this.href);return false;
poka wrote:
NikGold wrote:ne
e sram da ve bude! samo ve posmatram! :D

momce, uzmi bilo sto sto mos da kupis.sto god da je. naravno moja je preporuka da ne dajes vise od par iljada. i ne lomi glavu oko ostaloga. na to nesto ces vidjet dje si, jer sad ne vidis. pa posle kad vidis dje si, necemo ti mi mnogo trebat. :)
sto se saltanja tice, dobro rece vedza, ja sam na to mjesto ucio i naucio. ne znam nikoga ko je proba i nije moga naucit, ili makar ukapirat dje je koja. :mrgreen: pa dako i ti prebrodis to ka i mi svi ostali. a mozda ti se i zgadi pa batalis sve ovo. :mrgreen:
zivio!
:D Zdra'o bio. Ma ja sam neka neodlučna nesreća izgleda :D A najbolje je tako sigurno. Za šaltanje se ne $ekiram, samo da dobijem osjećaj u ruku đe je ta zona odvajanja, a i koordinaciju, gas, kočnica, kvačilo, šalterica. Više me brinu krivine i ravnoteža sa 150-200kg pod sobom :D Al otom potom, da ne jadikujem ka žena :D
Djoni
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Kawasaki ER 5

Re: Pomagajte braćo drugovi xD, odabir motora 250-500ccm

Post by Djoni »

Ako već nisi nabavio motor vodi računa da je 250 ccm3 OK za sva putovanja ali na dužim relacijama moraš imati jake živce i voziti sporo iza nekog kamiona dok ne dođe zgodno mjesto da sa malo konjskih snaga izvršiš pretjecanje. Razlika u cijeni između 250 ccm3 i 500 cm3 nije tako velika ali 500 cm3 ti rješava problem na dulje staze ima dovoljno konja za sve. Ako je cijena problem uzmi što možeš bitno je da voziš. Ja sam se vraćao vožnji nakon 17 godina pauze pa sam iz opreza uzeo 250 cm3 ali mislim da sam pogrešio iako sa 250 možeš i na kraj svijeta trebaš smirenost i dobre živce da po 15 - 20 minuta voziš iza kamiona dok ne nađeš mjesto za pretjecanje. Nadalje 125 cm3 je dobro za jednu osobu ali za dvije osobe (recimo ti i cura) pokaže se da je slab zato mislim 250 cm3 minimalno.
U demokraciji je zajamčena sloboda govora, samo nitko ne jamči slobodu nakon govora.
Leonidas
Stoper
Stoper

Post by Leonidas »

E hvala na savjetima :)

Da da, citao sam o tome, tu se kubikaža i snaga najbolje pokažu. Samo me muci sto je kod nas veoma mali izbor 500tki u nekom priuštivom cjenovnom rangu.

Evo prije neki dan u oglase iskocio Kawasaki Ex500r, ili ti Ninja na USA market-u. 1200e, skresala bi se cijena sigurno jer je stariji, i prerađivan dosta...Mada nešto mi se ne sviđa ovaj superbike izgled, sjedište najviše :/

http://www.autodiler.me/auto_oglasi_moto/97298" onclick="window.open(this.href);return false; - sad ne mogu razlučit da li je motor dvocilindraš iz ER5 il četvorocilindraš iz nindže, jer je kao što se vidi, dosta isprepravljan.

Dobra stvar, GPZ-u 250 je pala cijena mmm http://www.autodiler.me/auto_oglasi_moto/85993" onclick="window.open(this.href);return false;
Orion
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha YBR250, Alfa Romeo 156

Post by Orion »

Motor na Kawasakiju dvocilindraš kao na ER5 ili KLE... a gledao sam ja taj motor, previše budževina i krpljevina.... ni gazda mi se nije svidio...
bikerboy
Grijač guma
Grijač guma

Post by bikerboy »

ovaj prvi ti je redni dvocilindas, vozio ga je moj drug prije mozda 2i po godine i posle ga preradio i prodao..mogu ti samo reci da nije bas nesto pazen niti ocuvan, sa druge strane ovaj zzr mi se cini bas dobar.. u svakom slucaju, prije bi uzeo zzr ako je ocuvan koliko mi se cini ;)
Leonidas
Stoper
Stoper

Post by Leonidas »

Da da, i ja idem ka njemu...jos samo ak bi mogao malo cijenu da roknem i banja :)
Djoni
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Kawasaki ER 5

Post by Djoni »

Ne poznajem zakone u Crnoj Gori ali ako nema ograničenja kod uvoza pokušaj pogledati ovaj link - postavi županija na Dubrovačko neretvanska to ti je blizu i pročešljaj malo čini mi se da je izbor veći sretno:

http://www.njuskalo.hr/motori
U demokraciji je zajamčena sloboda govora, samo nitko ne jamči slobodu nakon govora.
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

skupi su motori kod vas
+1389+
Slavo
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Honda Hornet

Post by Slavo »

pusti ti to :D
dodji kod mene kupis skuter i pocines :D
a ja da trazim horneta :dance:
Slavo
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Honda Hornet

Post by Slavo »

Djoni wrote:Ne poznajem zakone u Crnoj Gori ali ako nema ograničenja kod uvoza pokušaj pogledati ovaj link - postavi županija na Dubrovačko neretvanska to ti je blizu i pročešljaj malo čini mi se da je izbor veći sretno:

http://www.njuskalo.hr/motori

preskupi motori ... gledam horneta nema ispod 2800e a 2001god (a takvi po it su po 1200-1300e)
Post Reply