Kada "zagrmi" 250 ccm - Druženje čoperaša u Vodicama

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
Post Reply
Djoni
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Kawasaki ER 5

Kada "zagrmi" 250 ccm - Druženje čoperaša u Vodicama

Post by Djoni »

Druženje čoperaša sa foruma se održava svake godine u Vodicama početkom 7 mjeseca. I ovo je bilo tradicija ali jedini novitet za mene + moja grupa motora - kinezi koreanci taivanci i poneki japanac 250 ccm koju smo nazvali Čunga Lunga motori (ko bi sve one azijske nazive izgovarao ovo jednostavnije). Znači mi vozači 250 ccm se dogovorili da krenu iz Zagorja pokupe zagreb pa karlovac i kod mene na ručak u Rijeku potom magistralom do vodica.
Drako sa ženom iz zagorja stiže u zagreb potom sa Tommy - jem vozi do Karlovca gdje se priključuje Frut:

Image

Ja i žena pripremili ručak u Rijeci za cijelu ekipu, a Reponja (moj kompanjon od 25 god iz vožnje za Bihać) se odvezao da ih dočeka i dovede kako ne bi lutali. Malo se baciše na onaj rižoto od lignji i salate ali Drako pita kao i svaki zagorec "Gdje nema ribe i kam su nestale kobase?", e tu me sram obuze mi računali toplo je pa ne tereti ljude jakom hranom ali ... zagorci bez vina i kobase i onoga "nema ribe do prasice" ne mogu.
Motori se odmaraju u hladu sada nas je 5x 250 ccm:

Image

Prašimo oko 15 sati magistralom na jug ali nas plaši najava da je dionica N. Vinodolski Senj zatvorena zbog bure koja daje jače udare ... eb ga idemo pa što bude. Od Novog do Senja je otvoreno ali nas bacaju malo udari bure i vozimo sporije cca 50 - 70 km iako je dionica za 70-90 km ali nakon senja jedna cigareta za opuštanje dobro dođe u Karlobagu jedna kava ali salikao nas Tommy pa samo 3 osobe:

Image

Dalje prašimo po cesti i radimo pauzu u Paklenici ali krenula nas piva pa bilo duugo cca 1,5 sati ... eb ga stara garda.
Stižemo u Vodice u 10 sati ali one prasice već pojedene pa zaprašimo do centra na hamburgere oko pol noći (nakon par tura na šanku) pa na klopu na autobusni (radi 0-24):

Image

Slijedeće jutro zajednički doručak:

Image

i kamp:

http://img96.imageshack.us/img96/2148/y5rg.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

motori:

Image

slobodne aktivnosti navečer:

Image

jutro vožnja do masleničkog mosta i ekipa se rastaje:

Image

Burek na povratku u Rijeku (Reponja se pita zašto je ovaj burek tako mali i ja sam se pita sa 25 godina i imao njegovu liniju):

Image

Zadnja kava prije rijeke ali heb ... eš nas dosta ste nas gledali bitni su motori:

Image

Sve u svemu bilo je super, a ekipa 250 ccm je odradila vožnju pod burom i noćnu vožnju na 110 km po dalmatini (auto put) i ostala kompaktna, ja zadovoljan žena ne prigovara upoznao brdo novih ljudi pa zaključite sami ... i slobodnbo napišite ...
U demokraciji je zajamčena sloboda govora, samo nitko ne jamči slobodu nakon govora.
Djoni
Grijač guma
Grijač guma

Re: Kada "zagrmi" 250 ccm - Druženje čoperaša u Vodicama

Post by Djoni »

Još par fotki:

Image

Image

Image
U demokraciji je zajamčena sloboda govora, samo nitko ne jamči slobodu nakon govora.
fat boy
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Opet mali strom

Post by fat boy »

Bravo čoperaši, svaka čast, :clap: :clap: :clap:
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

Bravo,svaka čast ! :)

Sent from my Triumph Tiger 800 using Tapatalk 2.
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Post by poka »

bravo momci! :clap:
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Post by sLowRider »

Cunga Lunga :lol: :lol: :lol:
Hold your horses, man
Freeride
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

sLowRider wrote:Cunga Lunga :lol: :lol: :lol:
hahahha dobra fora stvarno :D

:clap: :clap: :clap:
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
Djoni
Grijač guma
Grijač guma

Post by Djoni »

DrMracni wrote:
sLowRider wrote:Cunga Lunga :lol: :lol: :lol:
hahahha dobra fora stvarno :D

:clap: :clap: :clap:
Hvala - otvorili smo i post na čoperu pod nazivom "Čunga Lunga vožnje i okupljanja" za sada nas samo desetak aktivnih od kojih 7 vozi većinu vožnji (vidjeli ste nas na slikama) ali računamo da je dobro imati svoju grupu 250 ccm pa svi približno istih mogućnosti - nikoga ne usporavaš
Post Reply