mogao doci u petak pa nam se prikljucuje u subotu u Sicevu. Covjek je vespas internacionalac, clan
Vespa kluba Srbije, neposredan i duhovit, njegova pojava je ucinjela da raspolozenje dostigne vrhunac,
iako ga ni Zeljko ni ja nijesmo poznavali od ranije, u kratkom roku smo se uklopili kao vrhunska ekipa.
Zurka u Vespa baru je pocela opet oko 10, svi su opusteni nakon lijepog dana, ekipe su izmijesane,
dodjeljuju se diplome i plakete za ucesce. Druzenje traje do kasno, ljudi polako pocinju da se povlace
jer ih ujutro ceka put kuci, Cupo i ja zatvaramo kafanu nedje oko 3:30 jer i osoblje ima dusu...
Ujutro u 9 smo opet po dogovoru u Vespa bar, doruckuje se, pije se kafa, sredjuju se utisci i polako
se spremamo na put. Organizatori su tu da nas ispostuju, pozele srecan put sa zeljom da i mi u CG
napravimo nesto slicno pa da nam se revansiraju dolaskom. Jos jednom ponavljam da su kompletnu
organizaciju odradili bez greske, pa smo im predlozili da prave skup 3-4 puta godisnje jer im stvarno
ide od ruke...

Cupo, Igor i Zeljko...

Izasli na auto put, ukapirali da nije to za nas i poslije nastavili lokalnim putevima ka Cacku...