Veljko Vlahovic vise nije sa nama...
-
superflygirl
- Stoper

VELJKO VLAHOVIC SUPERFLYGUY vise nije sa nama
ne vozim nista, samo zelim da ostavim post mom prijatelju i mojoj ljubavi Veljku Vlahovicu SUPERFLYGUY koji vise nije sa nama, a sa kojim sam prvi i jedini put u zivotu imala hrabrosti da sednem na motor i shvatim kako to izgleda i zbog cega svi vi toliko uzivate u tome
Last edited by superflygirl on 10 May 2009 03:44, edited 3 times in total.
-
superflygirl
- Stoper

VELJKO VLAHOVIC SUPERFLYGUY vise nije sa nama
i nije ok to sto ste LOCKED forum o strasnoj vesti o VELJKU VLAHOVICU, jer ima dosta njegovih prijatelja koji su kasnije saznali za ovu tragediju, i zeleli bi da mu se obrate..ali, jedino sto mogu da napisem na tu temu je, a sto ne mogu na forumu posvecenom njemu je:
ljubavi moja..nikada te necu zaboraviti..i ne mogu..ti si jedan jedini i neponovljivi SUPERFLYGUY..ziveces u meni, sve dok ti se ne pridruzim jednog dana..sa tobom je otisao i deo mene..ne verujem u drugi zivot, ali, ako postoji, nadam se da cemo tada biti zajedno ..forever....ovo je jedini nacin da ti se obratim..ali, nadam se da vidis sve ovo tamo gde si sada i da nas posmatras sa onim svojim osmehom..od dana kada sam saznala za to sto ti se dogodilo zivim u agoniji..i svakog dana kada se probudim nadam se da je sve ovo san, i da ces pojaviti i poslati mi sms ili mail u svom stilu..nedostajes mi i ne zelim da prihvatim sve ovo..nemam reci vise..samo mogu da ti posaljem svoju ljubav, ljubavi moja...
ljubavi moja..nikada te necu zaboraviti..i ne mogu..ti si jedan jedini i neponovljivi SUPERFLYGUY..ziveces u meni, sve dok ti se ne pridruzim jednog dana..sa tobom je otisao i deo mene..ne verujem u drugi zivot, ali, ako postoji, nadam se da cemo tada biti zajedno ..forever....ovo je jedini nacin da ti se obratim..ali, nadam se da vidis sve ovo tamo gde si sada i da nas posmatras sa onim svojim osmehom..od dana kada sam saznala za to sto ti se dogodilo zivim u agoniji..i svakog dana kada se probudim nadam se da je sve ovo san, i da ces pojaviti i poslati mi sms ili mail u svom stilu..nedostajes mi i ne zelim da prihvatim sve ovo..nemam reci vise..samo mogu da ti posaljem svoju ljubav, ljubavi moja...