Visednevno kamenjarenje

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
Post Reply
CAMARO SS
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda NX500 Sold
Yamaha XTZ750
Honda XR400R

Visednevno kamenjarenje

Post by CAMARO SS »

Nesto se ovih dana razmisljam kako bi valjalo napraviti krug po Cg iz komada.Sator na motor,vreca,nesto malo robe,hrana voda i dosta goriva :D
Plan je da nema plana :D lagana voznja bez ikakve zurbe i dnevnih rokova,sator pobosti na prvo lijepo mjesto koje se nadje u tom trenutku (sto bi bora corba rekao: gdje god nadjes drvo tu crnca posadi :mrgreen: )
Ako se probije krajnji planirani rok (8-10-15 dana) prekinui rutu i nastaviti drugi put ili preskakati manje vazne destinacije.
Za ovako nesto mislim da je vrlo tesko pronaci barem jednu osobu a da ne pricam o cijeloj ekipi da se uskladi sa vremenom i rutom a da svima odgovara.
Ja imam neku umisljenu rutu pa se nadam nekim konsultacijam i korekcijama.Ako od ovoga ne bude nista opet moze nekome posluziti dio rute da isplanira svoju neku voznju.
Neka moja gruba ruta bi bila:
Orijen-Bijela gora-Lukavica-Vojnik-Durmitor-Sinjajevina-Biogradska gora-Bjelasica-Jelovica-Prokletije-Verusa-Virpazar i ako bude toplo malo do ade bojane a ako ne onda nazad za HN.Od svega ovoga ja sam bio jednom na Bijelu goru i jednom na Lukavicu :oops: .Orijen ne racunam tu mi je odma a mozda sam bio na biogradsku goru sa osnovnom skolom ali tad me to nije interesovalo :lol:
Ocekujem paljbu i potpunu promjenu rute od strane vas :mrgreen:
Da napomenem ovo je moje glasno razmisljanje ali me ne treba 2 puta pitati bi li krenuo,racunajte kraj avgusta :mrgreen:
Hobi je nesto besplatno a veoma skupo.
jovan
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Honda XR 600 R
Yamaha XTZ 750 ST
Buell XB12X

Re: Visednevno kamenjarenje

Post by jovan »

I ja o ovome odavno razmisljam, zanimljiva bi to voznja bila. Samo za desetak dana moras malo bolje isplanirati kuda ces voziti. Ja bih krenuo preko Orjena, Bijela Gora, Grahovo. Onda kuda smo jednom vozili, bio si s nama, Spila, Jabuke, Rokoce, Tresnjevo, Kobilji Do, na sjever, predjes magistralu, pa kroz Banjane. Tu imas dosta puteva, pa vidis kuda ces da sto vise obidjes. Iz Banjana preko Crnog Kuka na Utes, predjes u Goliju. Vozis kroz Nozdra, Visnjica Do, pa preko planine sumskim putem predjes u Pivu na Zaborje. Odatle asfaltom, starim putem Bukovac, Rudinice, predjes Pivsko jezero, Bezuje, Duzi, pa na sjever kroz Dragisnjicu, katun Studena, kad dodjes na asfalt lijevo, Pisce, Trsa, Nedajno, Susicko jezero, Mala Crna Gora, preko Stuoca na Zabljak. Sa zabljaka na Sedlo, kad prodjes Sedlo lijevo sumskim putem do Grabovice, odes do Poscenja, vidis jezera, Komarnica, kanjon Nevidio, pa u Savnik. Asfaltom do Krnova, Vucje, Kapetanovo jezero, Lukavica, pa preko Krnova i Ostrvice na Lolu. Preko Lole odes na istok, pa na asfalt lijevo do Krnje Jele, preko Sinjajevine na Lipovo sidjes na magistralu blizu KL, lijevo do skretanja za Stitaricu, pa preko Sinjajevine do Zminickog jezera, Njegovudja. Onda opet preko Sinjajevine na Studenca, Gomile, Zabojsko jezero, pa sa jezera sidjes u kanjon Tare u Dobrilovinu... Ovo ti je skoro sve makadam, sumski i seoski putevi, prelijepa priroda. Dalje preko Bjelasice i Komova, dosadilo mi je da kucam :D
VeDzA
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R

Post by VeDzA »

dje stade jovane,dje je najljepse :D bogicevica,hajla,i ljubisnja kod pljevalja i cijeli pljevaljski kraj,kao i sela s druge strane tare...i jos stosta :)
pozdravljam ideju.ima vremena do kraja avg dosta,ali pratim...
jovan
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Honda XR 600 R
Yamaha XTZ 750 ST
Buell XB12X

Post by jovan »

Dobra je ideja, mozemo napraviti detaljan plan da se obidju sva zanimljiva mjesta po crnogorskim planinama. Ne vjerujem da cu ja imati vremena da vozim desetak dana, ako se mogne barem ovaj dio blize NK.
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

jovan wrote: dosadilo mi je da kucam :D
hahhahahhahah

ideja odavno postoji, i dosta ljudi o tome razmislja. tesko je potrefiti termin kad moze vecina.
Ja bih mogao produzeni vikend, recimo petak subota i nedelja. 10 dana mi je puno : ))

Spavanje pored jezera, rijeka (susicko, radovan luka, zabojsko, hridsko, rikavacko) zavisno od rute.
Zainteresovan jesam definitivno :)
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Post by poka »

mala je ova naša zemlja, ali joj ravne nema :)

za 10 dana i ja bi se teško moga uklopit. ali kad bi pravili makar 2 dana, sa jednim kampovanjem, produženi vikend najboje :)
ovo bi bilo više nego dobro! pričali smo na teme nekoliko navrata, i mislim da bi bilo više nego dobro. pljevaljski kraj ja nisam obiša šumom, tako da sam naravno zainteresovan!
CAMARO SS
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda NX500 Sold
Yamaha XTZ750
Honda XR400R

Post by CAMARO SS »

Znaci ima zainteresovanih :mrgreen: Sto kaze jovan mozemo napraviti detaljan plan za sve pa da se imaju smjernice za bilo koga bilo kad da se odluci da krene.I 3 dana je dovoljno uz dobru ekipu pa sve i da se vozimo po livadi iza kuce.Pomalo sad kako hvatam vremena cu na google maps traziti moguce solucije za voznju po ovim jovanovim instrukcijama pa kacim.
Hobi je nesto besplatno a veoma skupo.
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Ja sam 4 x isao po 4 dana
Nemoj sam
Bolje se uklopi sa nekim pa iz dva puta no sam. Najbolje sa Jovanom jer ako ti se pokvari motor nemas brige a i puteve zna :D
+1389+
Post Reply