I istim putem nazad.
Put Podgorica-Cetinje je najbolji u Crnoj Gori za vožnju motora, po mojem skromnom mišljenju. U oba smjera.
Dugačke, brze (ne prebrze) krivine i širok kolovoz. Svaka kao Parabolica u Monci.
I najviše štedi gume, jer se vozi čitavom površinom ravnomjerno, i sredina i desno i lijevo, ja ne smijem, ali skoro do kraja, do ivice gume.
Koliko ima lijevih, a koliko desnih kivina Pg-Ct? Izbroja li ko?
Od Budve, tj. priključenja na put iz Bečića pa sve do Kotora, do kružnog toka prije aerodroma Tivat - neprekidna kolona.
Pomislio sam da se vraćam na Trojicu i Njeguše, ali oko 15h kad sam pogledao u nebo iznad Kotora - vidio sam samo crnilo, tako da sam se pokupio i ostavio dvije Njemice na rivi, i obrnuo na Budvu, da me ne ufati kiša Lovćenska. Dosta sam kisnuo ove sezone.
Prije Cetinja, isti onaj crni oblak nad Lovćenom, me namršteno pogledao. Ja desno za Pg i prođoh suv. Neki Q7 me gonio dugo, gledao gumu šta li, i pretekao pred Barutanu.
Kad sam stigao u Pg, kafa Preko Morače, onaj oblak veli "HA"! Ja skočih, pojahah, ni rukavice ne stavih, kod MUP-a evo kiše, semafor - niko da propušti, a kod Sporckog Centra je več počela da mlati. Pored Šiti hotela - provala oblaka. Do Pobrežja - mokar samo tako.
Kad vozite vi? Neka mi neko javi kad bude lijepo vrijeme da vozim, svaki put me opere, ne znam što je.
Evo i slike.
Budva, Bečići, Havaji

Bečići, Sveti Stefan

Kotor, ulaz u Stari Grad

Malo mora

Eno je njemica gore lijevo