Pad na Starom Aerodromu

Diskusije o opremi, servisima, opravkama...
VeDzA
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R

Re: Pad na Starom Aerodromu

Post by VeDzA »

to je institut odlozenog krivicnog gonjenja,i ti tu,odnosno osteceni,ne mozes da biras sto ce da bude sa zenom(okrivljenom),jedino tuzilac predlaze mjere odlozenog gonjenja,a sa tim mjerama se mora slozit OKRIVLJENA,znaci,ona ima poslednja rijec.
Drugo,njenim prihvatanjem tih mjera,u tvome slucaju da uplati pare u humanitarne svrhe,ona ne priznaje krivicu...njena krivica se samo na sud moze utvrdit,ne kod tuzioca...to je vise nagodba sa tuziocem,da ako uplati pare,da odbaci prijavu...a ako ne uplati,da podigne optuzni predlog i da se nastavi postupak protiv nje...zato se i zove odlaganje krivicnog gonjenja...
moj ti je savjet ponovo,da podjes do nekok advokata i fino se raspitas sto se desava dalje i kako da nadoknadis stetu,jer siguran budi da tuzioca samo interesuje da makne predmet svrata,nece se cimat mnogo oko tvoje muke...
NK_Biker
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Malaguti Madison

Re: Pad na Starom Aerodromu

Post by NK_Biker »

Zamjenik tuzioca mi tako rece, naravno ako i ona to prihvati, ako ne ide ovo sto si ti napisao. Sa tim da mene iskreno ne zanima sta ce oni sa njom, ali je ja svakako necu teretiti. Sto se tice advokata i tu sam bio i rekao mi je da sve naknade stete idu preko njenog osiguranja u ovom slucaju Sava Montenegro, samo da sacekam rjesenje iz tuzilastva sa kojim cu poci u osiguranje.
Image
Post Reply