Nisam naročit pisac - tačno imam osećaj da ću ići zbrda zdola, ali ne mari, prva mi je objava na ovom forumu pa mi niko neće zmeriti
odavno sam imao želju da vozim motor ali tek pre godinu dana sam položio vozački ispit.. i to sa svojih 24 godine. Ne mislim da je bilo kasno, ali voleo bih da je to bilo i ranije
Godinu dana kasnije (tačnije, pre nedelju dana) i ja sam kupio svoj prvi motor - Yamaha YBR 250 (zadovoljstvo i entuzijazam > lvl 1000). To je bio i model na kome sam naučio da vozim. Bilo je i lepših i većih i jeftinijih i svakavih, no računao sam da je to odličan motor za početak (samim tim što ga koristi auto škola). Šteta je što u CG ne postoji veći izbor. Pomišljam da su zbog toga i cene toliko visoke polovnim motorima.
Još uvek se navikavam na osećaj (iako sam njime prešao preko 200km do sada) i suzdržavam se da me brzina ne "povuče", svestan sam rizika te vozim pažljivo, a želja mi je da ga što češće koristim za kraća i dalja (međugradska) putovanja. Jedina poteškoća koju sam iskusio je što nema krov, a to može da smeta kada pada kiša
Takođe, imam nameru da jednom u životu odem na neku dugačku vožnju (više zemalja odjednom) sa svojom devojkom i okusimo život na otvorenom - i sve to sa BMW 1200GS. O tom potom
Imam mnoga pitanja vezana za vožnju, održavanje, opremu (očigledno; na forumu sam
Nadam se dobrom druženju i uspešnoj saradnji!