Suzuki GSR 750

Novosti, komentari novih i starih motora...
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Re: Suzuki GSR 750

Post by NikGold »

otkad nejkedi nemau okrugo far s.rem se na nji
+1389+
Danilo
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda CX

Post by Danilo »

Ova nakaza od motora liči na grbavu invalidnu bebu dinosaurusa u postmodernističkoj estetskoj izvedbi yu-gi-yo estetike. Užas! I ne samo ovaj Suzukijev dizajn nego i većina motora današnjice. Za nekoliko godina, kad ovakvi motocikli postanu prežvakani i modno prevaziđeni modeli, isti ovi ljudi koji se sada pomno oduševljavaju satanističkim dizajnom istih, zgražavaće se nad njihovim izgledom koji je pratio epohu današnjice koja će takođe biti na isti način globalno vrednovana.
Ono što će zauvijek ostati sinonim motora, ono što je prošlo neumoljivu verifikaciju vremena i što će trajati kao dizajnerski evergreen, ono čemu će se uvijek iz ovakvih nakaradnih i sličnih izleta vraćati i dizajneri i oni čije kriterijume uvijek diktira aktuelno, - to se zove klasika!
OLDTIMERCLUBMONTENEGRO
none
Stoper
Stoper
Vozim: Kawasaki GPz 500s

Post by none »

Ova nakaza od motora liči na grbavu invalidnu bebu dinosaurusa u postmodernističkoj estetskoj izvedbi yu-gi-yo estetike. :D :lol:
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Post by sLowRider »

A Danileee, hehehe..
Ja se slazem da su svi ovi modeli przo prezvakani od istih koji ih voze, onaj koji je nekad vozio k6, ne bi vise sjeo na nj e mu je grdan, a sad vozi k9, koji ce mu prek..... do kraja sledece kad ce uzet k11, a sve to dok ne izadje k13 jer je k12 dangr. I tako sve..
A ja bi ih sve provozao.
Hold your horses, man
Freeride
Du-Monster
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Ducati monster S2R 1000
Streetfighter S

Post by Du-Monster »

Insekt, oliti kukac look 8-)
http://www.ducati-croatia.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.
:)
goku
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda PC35

Post by goku »

sLowRider wrote: A ja bi ih sve provozao.

Hehehe
A motore? :mrgreen:
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

Space Director wrote: Po meni su trebali samo da nabilduju 600tku i to bi izgledalo odlicno...
Ovako....
Ne znam, moguce da sam ja pristrasan.
To ce napravit kad otvore fabriku na Zabjelo :lol: :lol: :lol:
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

Danilo wrote:Ova nakaza od motora liči na grbavu invalidnu bebu dinosaurusa u postmodernističkoj estetskoj izvedbi yu-gi-yo estetike. Užas! I ne samo ovaj Suzukijev dizajn nego i većina motora današnjice. Za nekoliko godina, kad ovakvi motocikli postanu prežvakani i modno prevaziđeni modeli, isti ovi ljudi koji se sada pomno oduševljavaju satanističkim dizajnom istih, zgražavaće se nad njihovim izgledom koji je pratio epohu današnjice koja će takođe biti na isti način globalno vrednovana.
Ono što će zauvijek ostati sinonim motora, ono što je prošlo neumoljivu verifikaciju vremena i što će trajati kao dizajnerski evergreen, ono čemu će se uvijek iz ovakvih nakaradnih i sličnih izleta vraćati i dizajneri i oni čije kriterijume uvijek diktira aktuelno, - to se zove klasika!
... i onda se pojavljuju ljubitelji oldtimera ili youngtimera koji nam nece dati da te "rugobe" zaboravimo ( nedovrsena prica koja se ponavlja svakih 20 godina )
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Roki wrote:
Danilo wrote:Ova nakaza od motora liči na grbavu invalidnu bebu dinosaurusa u postmodernističkoj estetskoj izvedbi yu-gi-yo estetike. Užas! I ne samo ovaj Suzukijev dizajn nego i većina motora današnjice. Za nekoliko godina, kad ovakvi motocikli postanu prežvakani i modno prevaziđeni modeli, isti ovi ljudi koji se sada pomno oduševljavaju satanističkim dizajnom istih, zgražavaće se nad njihovim izgledom koji je pratio epohu današnjice koja će takođe biti na isti način globalno vrednovana.
... i onda se pojavljuju ljubitelji oldtimera ili youngtimera koji nam nece dati da te "rugobe" zaboravimo ( nedovrsena prica koja se ponavlja svakih 20 godina )

Upravo to, za 25 godina, ovaj i ovakav GSR750 ce biti "retro" i "klasik"...
I ja volim okrugli far, sto rece otac od dvojice mojih prijatelja "motor bez jednog velikog okruglog fara i nije motor", ali sam spreman da sam pomirim, da toga vise nece biti. Jos pojedini modeli opstaju, XJR1300, CB1300, R1200R, ali generalno, to nije trend.
Ni meni se ne svidja dje sve ovo ide, volio bih da je ovaj GSR malo drugaciji, ali sta da radim, eto nije.

Danilo, mislim da si mrvu precerao :)
I kad stojim tesko me pratiti...
Danilo
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda CX

Post by Danilo »

Ne pratim previše aktuelne globalne modne trendove i ne povodim se smjerom njihovih kretanja, jer me ne interesuje što je u trendu a što nije. Pratim samo sopstveni impuls i to je jedina t(r)endenciozna linija koja mi je važna.
OLDTIMERCLUBMONTENEGRO
Post Reply