Suzuki GSR 750
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
- Danilo
- Grijač guma

- Vozim: Honda CX
Re: Suzuki GSR 750
Ova nakaza od motora liči na grbavu invalidnu bebu dinosaurusa u postmodernističkoj estetskoj izvedbi yu-gi-yo estetike. Užas! I ne samo ovaj Suzukijev dizajn nego i većina motora današnjice. Za nekoliko godina, kad ovakvi motocikli postanu prežvakani i modno prevaziđeni modeli, isti ovi ljudi koji se sada pomno oduševljavaju satanističkim dizajnom istih, zgražavaće se nad njihovim izgledom koji je pratio epohu današnjice koja će takođe biti na isti način globalno vrednovana.
Ono što će zauvijek ostati sinonim motora, ono što je prošlo neumoljivu verifikaciju vremena i što će trajati kao dizajnerski evergreen, ono čemu će se uvijek iz ovakvih nakaradnih i sličnih izleta vraćati i dizajneri i oni čije kriterijume uvijek diktira aktuelno, - to se zove klasika!
Ono što će zauvijek ostati sinonim motora, ono što je prošlo neumoljivu verifikaciju vremena i što će trajati kao dizajnerski evergreen, ono čemu će se uvijek iz ovakvih nakaradnih i sličnih izleta vraćati i dizajneri i oni čije kriterijume uvijek diktira aktuelno, - to se zove klasika!
OLDTIMERCLUBMONTENEGRO
-
none
- Stoper

- Vozim: Kawasaki GPz 500s
Ova nakaza od motora liči na grbavu invalidnu bebu dinosaurusa u postmodernističkoj estetskoj izvedbi yu-gi-yo estetike.

- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
A Danileee, hehehe..
Ja se slazem da su svi ovi modeli przo prezvakani od istih koji ih voze, onaj koji je nekad vozio k6, ne bi vise sjeo na nj e mu je grdan, a sad vozi k9, koji ce mu prek..... do kraja sledece kad ce uzet k11, a sve to dok ne izadje k13 jer je k12 dangr. I tako sve..
A ja bi ih sve provozao.
Ja se slazem da su svi ovi modeli przo prezvakani od istih koji ih voze, onaj koji je nekad vozio k6, ne bi vise sjeo na nj e mu je grdan, a sad vozi k9, koji ce mu prek..... do kraja sledece kad ce uzet k11, a sve to dok ne izadje k13 jer je k12 dangr. I tako sve..
A ja bi ih sve provozao.
Hold your horses, man
Freeride
Freeride
- Du-Monster
- Silovatelj krivina

- Vozim: Ducati monster S2R 1000
Streetfighter S - Location: Dubrovnik
Insekt, oliti kukac look 
http://www.ducati-croatia.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.

http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.
- goku
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda PC35
sLowRider wrote: A ja bi ih sve provozao.
Hehehe
A motore?
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
To ce napravit kad otvore fabriku na ZabjeloSpace Director wrote: Po meni su trebali samo da nabilduju 600tku i to bi izgledalo odlicno...
Ovako....
Ne znam, moguce da sam ja pristrasan.
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
... i onda se pojavljuju ljubitelji oldtimera ili youngtimera koji nam nece dati da te "rugobe" zaboravimo ( nedovrsena prica koja se ponavlja svakih 20 godina )Danilo wrote:Ova nakaza od motora liči na grbavu invalidnu bebu dinosaurusa u postmodernističkoj estetskoj izvedbi yu-gi-yo estetike. Užas! I ne samo ovaj Suzukijev dizajn nego i većina motora današnjice. Za nekoliko godina, kad ovakvi motocikli postanu prežvakani i modno prevaziđeni modeli, isti ovi ljudi koji se sada pomno oduševljavaju satanističkim dizajnom istih, zgražavaće se nad njihovim izgledom koji je pratio epohu današnjice koja će takođe biti na isti način globalno vrednovana.
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Roki wrote:... i onda se pojavljuju ljubitelji oldtimera ili youngtimera koji nam nece dati da te "rugobe" zaboravimo ( nedovrsena prica koja se ponavlja svakih 20 godina )Danilo wrote:Ova nakaza od motora liči na grbavu invalidnu bebu dinosaurusa u postmodernističkoj estetskoj izvedbi yu-gi-yo estetike. Užas! I ne samo ovaj Suzukijev dizajn nego i većina motora današnjice. Za nekoliko godina, kad ovakvi motocikli postanu prežvakani i modno prevaziđeni modeli, isti ovi ljudi koji se sada pomno oduševljavaju satanističkim dizajnom istih, zgražavaće se nad njihovim izgledom koji je pratio epohu današnjice koja će takođe biti na isti način globalno vrednovana.
Upravo to, za 25 godina, ovaj i ovakav GSR750 ce biti "retro" i "klasik"...
I ja volim okrugli far, sto rece otac od dvojice mojih prijatelja "motor bez jednog velikog okruglog fara i nije motor", ali sam spreman da sam pomirim, da toga vise nece biti. Jos pojedini modeli opstaju, XJR1300, CB1300, R1200R, ali generalno, to nije trend.
Ni meni se ne svidja dje sve ovo ide, volio bih da je ovaj GSR malo drugaciji, ali sta da radim, eto nije.
Danilo, mislim da si mrvu precerao
I kad stojim tesko me pratiti...
- Danilo
- Grijač guma

- Vozim: Honda CX
Ne pratim previše aktuelne globalne modne trendove i ne povodim se smjerom njihovih kretanja, jer me ne interesuje što je u trendu a što nije. Pratim samo sopstveni impuls i to je jedina t(r)endenciozna linija koja mi je važna.
OLDTIMERCLUBMONTENEGRO