Najave modela za 2010
- OBIS
- Grijač guma

- Vozim: Ducati Puma patike
Re: Najave modela za 2010
Mene veoma interesuje ovaj motor! Ako bude slican ovome na slici bice super... Izgleda da je motor vec gotov i spreman za prizvodnju prva prezentacija se ocekuje na sajmu u Milanu Oktobar 2009 dok bi prodaja trebala da pocne na proljece 2010.
Last edited by OBIS on 31 Jul 2009 16:29, edited 1 time in total.
Nisu bitne tacka A i B vec ono izmedju...
- OBIS
- Grijač guma

-
bmw
- Biker wannabe

- Vozim: bmw R 1200 C
bmw R 1200 GS
nema da brineš....GS je pravljen za dvoje debelih švaba, tako da mi mršavi balkanci uvek možemo da se strpamo na njega, ma koliko ga oni smanjili...Gasho wrote:nedajboze...DrMracni wrote:jos kad bi gs1200 smanjiliLION wrote:ovi motori,sve manji i manji![]()
nije fer
- OBIS
- Grijač guma

Evo novih spekulacija za Tuono rsv4, definitivno ce biti motor iz sportske verzije a i vjerovatno ce ovako izgledati. Prava konkurencija streetfighteru a po svemu sudeci nece manjkati konja oko 160, pri tom ce biti vjerovatno primjenjiviji od Ducatija, nazalost zbog visoke cjene kostanja v4 masine pitanje je da li ce biti imalo jeftiniji....
S nestrpljenjem cekam Milano.....

S nestrpljenjem cekam Milano.....

- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Dizajnerski, previse detalja, bar za moj ukus...
I kad stojim tesko me pratiti...
- Du-Monster
- Silovatelj krivina

- Vozim: Ducati monster S2R 1000
Streetfighter S - Location: Dubrovnik
Ovo, po mom nekom skromnom misljenju, nije naked.. Plus je ruzan, na zalost, kao i skoro svi novi modeli 
http://www.ducati-croatia.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.

http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.
- OBIS
- Grijač guma

Od kako je Beneli TNT napravio dizajnersku revoluciju u Neiked klasi ovo jeste neiked ali ipak nimalo klasican motor moglo bi se reci Hyper naiked. Slazem se i ja da ovo vise nema veze sa neiked motorima od prije 10 godina ali i treba tako, ipak je 21 vjek. Pratim ovaj tuon da vidim kako ce ispast finalna verzija jer do sad su uspjeli da naprave dosta dobrih motora ali ni jeda nije do kraja zadovoljio moj ukus, sto se tice izgleda, ako ovaj ostane ovakav bice po mom ukusu skroz, jedino sto je v4 masina prepotentna za nase puteve, bilo bi idealnije da su ostavili staru masino v2 sa njom bi vjerovatno bio i jeftiniji.........
- Gugi
- Silovatelj krivina

...i meni se svidja , i ja bih ga kupio , no nemam para...jbga..
- djodja
- Silovatelj krivina

- Vozim: BMW R1200GS 13
Evo nekih slika prototipa fz-6 za 2010. Jos uvijek nije objavljen finalni model

Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
- OBIS
- Grijač guma

Mislim da od fz 6 nema nista duze vrijeme... Tu su sad XJ600 n i oklopljeni. Nego nema nikakvih najav ni za FZ1 a vrjeme je da izadje nova, jos kad bi bio big bang motor