NoLimitBikers okupljanje

Gasho
NLB Moderator
Vozim: Biciklo...

Re: NoLimitBikers okupljanje

Post by Gasho »

A stane kiša...
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
Gasho
NLB Moderator
Vozim: Biciklo...

Post by Gasho »

Mogli bi ovdje jedan radni sastanak...

Image
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

e kakve bi se ovdje ture isplanirale :clap: :clap: :clap:
ne bi se metra vozilo dokle god ijedna visi.
kazuj lokaciju da odredim kao destinaciju :dance: :dance: :obscene-drinkingcheers: :character-kermit:
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Roki, tvojim "Tetkama i Strinama" su ranije u glavama bili Straus i Betoven, zato si ti mnogo sigurniji svaki dan kad sjednes na motor, a ovim mojima i dan danas gude Bosko Vujacic i Milomir Miljanic, zato su prosle sezone po meni skakali njemacki ovcari, udarali kombiji, pa sam cupao za revere i lomio retrovizore, placao kazne i dobijao krivicne prijave.
E zato bih ja da probam da bar malo uticemo na neke stvari, ako bude ekipe raspolozene za to, a kako su se Blazo and CO. slozili i podrzali, otuda i ova ideja. Nije bas da sam ministar i formiram vladu, to je bilo saljivo, ali uvazili su moje misljenje. Navijanje za kakvu krkacinu je najlakse pogotovo iz daljine, mada meni dobra trpeza nije mrzna, da se razumijemo :mrgreen:

Momci sa Du-moto.com foruma su natjerali gradsku upravu da zakrpe SVE sahte po gradu da u ostrim krvinama(bogenima) maknu klasicne bankine i stubove, te stave limene ograde, bjbikers.com svake godine imaju gomilu lijepih humanih akcija i znacajno je porastao broj ljudi koji nose kacige, opremu, registruju motore, polazu za "A" kategoriju, sto u Srbiji uopste nije obicaj, a bajker sa motori.hr su uspjeli da iz par navrata blokiraju Tunel Učka i naplatne kucice na autoputevima i tako smanje cestarine za motore.
Na mene je prosle godine skocio vucjak iz dvorista, velicine toga teleta koje bi ti i Gasho da obalite, i nakon sto sam zamalo ostao u komad, ponosna vlasnica mi je rekla: NE BI ON, NEGO STE VI TUDA PROLAZILI! Evo ti ga Goku, pa neka kaze kako je sve to izgledalo.

Eto, ja mislim da vrijedi probati, da se utice na ljude, prvo svojim primjerom, pa onda i na neki lijep nacin, jer ne mogu da cekam dok zagude odje Straus i Betoven, pa prodje vrijeme, pa onda... no bih da se vozim u medjuvremenu. A i volio bih da sjutra mogu i svome sinu da povecam sanse, da kad sjedne na motor, da doma ziv i zdrav dodje.

Naravno, niko nam ne brani da se okupljamo i druzimo samo iz toga razloga.

Iz toga razloga evo konkretna stvar, za koju cemo otvoriti posebnu temu: Na Cetinju postoji Restoran Hogar, vlasnik je drugar Vesko, i ako sada ne vozi nista, zaljubljenik je u motore, njegova je bila Afrika koja se cesto moze vidjeti u Budvi, ispred staroga grada. Sem tog restorana u centru grada, tj. pizzerije, postoji i Hogar 2, na Ivanovim Koritima, podno Lovcena. Priroda je fantasticna, ambijent takodje, a hrana... pa Vesko ima jedno 120-130kg, tako da vjerujem da zna sto valja pojest :)
Eto destinacije za tematsko okupljanje: Vjekovna dilema: Jagnjetina - na raznju ili ispod sača?!

Roki wrote:Direktore,da bi dijelio ministarska mjesta, cini mi se da bi prvo treba da postanes premijer ili nesto slicno tome...a Tetke i Strine prvo treba da izbace iz glave Boska Vujacica,pa velika pauza pa tek onda Akrapovic i Leo Vince. Sala na stranu ovo o okupljanju je dobra ideja ali ipak nisam za to da to bude u centru grada kao sto si ti predlozio nego negdje van a bogomi i da se pojede i popije ne mari nista, pa i neki Rock sastav, pa plesacice pa....ima toga dosta sto nije za centar grada a neizbjezno prati slicna okupljanja
I kad stojim tesko me pratiti...
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

[quote=
Za pocetak, neka ovo bude najava za jedno promotivno okupljanje koji bi se moglo obaviti u jednog lijepog suncanog proljecnog dana, recimo u centru grada, cisto da skrenemo paznju.

Kao sto rekoh, datum i dalje detalje ce se razraditi sa urednistvom, pa ce biti i zvanicna informacija na sajtu.

Pozdrav[/quote]
Za pocetak ovako, ako je iko za poboljsanje saobracajne kulture u CG onda smo to mi koji dolazimo, kako ti rece,sa daljine i koji se prva 2-3 dana drze sakama za glavu dok se malo ne naviknu na "prvenstvo zaleta" i na dzade crnogorske, koji djecu ne ispustaju iz ruka dok ne prodju Debeli Brijeg, koji je sa sinom u nezbor po cijeli odmor zato sto mu ne daje da vozi kroz CG, kome se ne mili drustvo dolje da povede e ce mislit da im se sveti zbog Drugog svjetskog rata i.............moga bih ti razloge nabrajat do sjutra ali si ti ovu temu poceo prvim okupljanjem clanova NLB foruma radi druzenja i boljeg upoznavanja ,jel´tako ,a meni licno nije do skretanja paznje i na to sam ja odgovorio da je voznja "po sumama i gorama..." pogodnija za takva druzenja od centra grada i, stojim iza toga pogotovo dok se malo bolje ne upoznamo a onda se mogu praviti planovi o tome kako cistiti svijest tetkama i strinama i za pocetak ih nacerati "da kuckove vezu" :animals-dogrun: :animals-dogrun: . A taj sto je na tebe skocio mora da je potomak onih sto su za mnom i mojim drustvom trcali prije 30 godina i od kojih smo se bojali vise no od policajaca.
Mislim ja da se mi dobro razumijemo i u potpunosti slazemo jedan s drugim i da je razlog u tome sto sto ja iz tvog posta nisam mogao znati na sto mislis "sa centrom grada"
Sto se jagnjetine tice ja mogu ,sa dobrim drustvom ,i leba u vareniku :animals-cow: ili bureka a kako mi se cini Hogara si dobro pofalio pa sto ne i kod njega.
Puno pozdrava od ministra i od mene imate podrsku u svakom pogledu
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
goku
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda PC35

Post by goku »

Roki, da znas koliki je kuchak bio sto je na direktora nam kidisao ne bi vjerova' :shock: Mutant brate...
Ja sam bio nekih 10 metara iza i, najblaze receno, nije nimalo prijatno bilo gledat kako to tele djipa pravo na covjeka ispred mene :(
Direktor je imao ludu srecu da se na noge doceka nakon skoka s motora u nekom akrobatskom stilu, a da sve bude jos gore, vozili smo 20 km/h...
E sad, o saobracajnoj kulturi necemo, ipak je ovo topic o okupljanju nase male druzine (mada da se zna, sve bih ja to sto pravi prekrsaje uza zid pa AK47 - nema bez represivnih mjera nista, :violence-ak47: svi li su nasli vozachku u kesicu od smokija, sunce im zarko 8-) )
Elem, Hogar mi se chini kao dobar izbor, tako da sam ja ZA.
Eto.
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

ok, pošto bi ovo bilo prvo zvanično okupljanje naše mlade družine, predlažem da se okupimo u taj junački Hogar u CT i da se malo bolje upoznamo(mada se skoro svi znamo ali ima novih). da vidimo ko ima kakve ideje kako za skretanje pažnje na nas, tako i na popravljanje uopšte moto i vozačke svijesti u CG da nebi morali opet ka Direktor prevaspitavat ljude pod stare dane...
da vidimo jel nam vremenska prognoza ide pod točkove pa da se dogovaramo i utanačimo ovi miting na koji bi i Ban Ki Mun zavidio :D
blazo.milic
NLB Moderator
Vozim: GS1200 Adventure

Post by blazo.milic »

Isto ZA, samo gledajte da bue nedje nedjelja jer neki od nas i rade.
Samo predlazem, ako ne moze nekako cemo se prilagodjavati
Jedva cekam da nedjelja dodje, amanamanamanamana da nedjelja dodje
kopljas
NLB Moderator
Vozim: Honda Africa Twin RD07

Post by kopljas »

Vidim ja da vi pravite planove za leto tek! :) Hocemo li mi to organizovati nesto ranije :)
blazo.milic
NLB Moderator
Vozim: GS1200 Adventure

Post by blazo.milic »

A ono bi valjalo. Evo danas ruzno vrijeme al da ako ne potraje
Jedva cekam da nedjelja dodje, amanamanamanamana da nedjelja dodje
Post Reply