Pametnome dosta. Haug!Freeman wrote:Jeste visocija, ali vrlo malo. Naime, profil gume nije u milimetrima nego u procentima od sirine gume. Odnosno guma 130/80 ima profil koji je visok 80% od 130mm tako da razlika izmedju ove dvije dimenzije ispada 4mm. Ja toliko.
Savijet-pitanje u vezi gumeeee
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Re: Savijet-pitanje u vezi gumeeee
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
pesek wrote:Ćao šefe, ja prelistah onaj topic uzduž i popreko, oči mi ispadoše i nisam našao ništa što bi imalo veze s mojim pitanjem. Ili mi je nešto promaklo, ili hoćeš reći da ne gubim vrijeme tražeći gume u CG i da se snalazim kako znam.Space Director wrote:Ima vec jedan dobar topic o gumama, slowriderov, tamo smo pisali dje se sta moze naci kod nas:
http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... =21&t=1284" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja sam trazio gume kod nasih prodavaca par puta i to je ono: e imam ti ovo, ali da se narucim, a sad imam neki_tamo_lijevi_model, ta bi ti bas odgovarala, zato mi se opcija motobox-a mnogo vise svidja. Raspitas se na onom linku,ili okrenes telefonom, vidis sto ima na sajtu, porucis, stigne kod Tonija u dubrovnik i cao.
I kad stojim tesko me pratiti...
-
Honda xl 500
- Stoper

Brate meni je guma na TT 120 90 18.Sto se tice stabilnosi motora ne moze bit bolje,lezi u krivine dobro, a za makadam uska guma ide dobro...zavisi od vozaca