Ne znam, vidi sam... IN je prodao mnooogo motora kod nas, oni dobro posluju, svi ovi silni KTM-ovi i noviji Kawasakiji su preko njega dosli ovamo, tako da mislim da nema sanse da te zapali za pare, ali stvarno se postavlja pitanje koliko ti vrijedi motor sad, na kraju sezone... Dobro se sracunaj.
Poredjenja radi, ja sam prodao motor prije 20tak dana i bas mi to tesko pada. Saltam u nizu pred krivinu, odma cim legnem u krevet i oci sklopim
E sad, isto tako, a mozda i ruznije (tjesim se da je kraj sezone) sam se osjecao prosle zime, kad sam imao motor, a nisam mogao da se vozim od pocetka novembra, do 15 marta, jer je bilo lose vrijeme. Mogu misliti kako bih bio lud da mi je to prvi motor, jer znam da sam jedva cekao ujutru da se ustanem da idem na posao, jer znam da cu motorom. A ja mnoooogoo ne volim da idem na posao
Dobro provjeri kad su popusti, jer ja mislim da ces sad na kraju sezone moci naci polovnog Versysa sa par hiljada KM, za jaaakoo malo para. Konkretno, znam o cemu govorim jer je jedan drugar, tu je na forumu, kupio Versysa od jednog mog rodjaka, starog mislim dvije godine sa 5-6oookm, za bagatelne pare.