Yamaha XJR 1200

Sto se sve danas vozi.....
naked_xjr
Stoper
Stoper
Vozim: Yamaha xjr 1200

Re: Yamaha XJR 1200

Post by naked_xjr »

sLowRider wrote:HE, imamo iste bocne kofere, kappa jel?

Hehe kompa...imaš dobro oko! Moji su sva tri zapremnine po 44 litre i kod njih mi se sviđa to da ne treba adapter za top i to da bilo koji kofer paše na bilo koje mjesto.
sikters
Stoper
Stoper
Vozim: xjr 1300

Post by sikters »

hm, pošto mene vozi xjr 1300, nekako mi se sviđa kako stoje ovi koferi. kompa, ja sam iz rijeke, što stvarno nije daleko, pa kad malo zatopli, morat ću doći malo bacit oko na te nosače da tako nešti i ja sebi izvedem :think:
naked_xjr
Stoper
Stoper
Vozim: Yamaha xjr 1200

Post by naked_xjr »

sikters wrote:hm, pošto mene vozi xjr 1300, nekako mi se sviđa kako stoje ovi koferi. kompa, ja sam iz rijeke, što stvarno nije daleko, pa kad malo zatopli, morat ću doći malo bacit oko na te nosače da tako nešti i ja sebi izvedem :think:

Da, dosta sam kombiniral i tražil kak da si složim nosače za kofere. Gotovi kompleti mi se nisu sviđali pa sam si dal truda upariti dvije firme. Uz malo prerade uspio sam složiti onak kak mi se sviđa. Ovak kak to izgleda u originalu mi se nije sviđalo...

Image

...pa sam ih malo preuredil. Približil sam ih bliže motoru i malo ukosil prema naprijed da se bolje stopi s linijom auspuha i sica.

Image

Izvađeno iz birtije na "motori.hr" gdje se vidi od čega sam to skompletiral:

-kombinacija nosača kofera:
-treger "five stars" za 44 litarski Givijev top pririhtan da se otraga učvrsti za šasiju, a ne u plastični nosač tablica (kak su zamislili u originalu)
-SW-MOTEC Pack-System za 44 litarske Givijeve bočne kofere

Posebno mi se sviđa da za top ne treba adapter, a kad ne furam bočne skinem nosače koji su za ramu pričvršćeni kopčama.
Svakak se javi kad si u Zg.
Post Reply