Dodatna oprema za V- Strom dl 650 h

Diskusije o opremi, servisima, opravkama...
Post Reply
fat boy
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Opet mali strom

Re: Dodatna oprema za V- Strom dl 650 h

Post by fat boy »

eto kad se žensko šminka dok vozi... stroma :lol:
winniemae
NLB Moderator
Vozim: trenutno nista

Post by winniemae »

dobro se ja trsih lamine :roll:
ja ne znam kako se ovaj motor moze nekome svidjat, sve nekakve zenske na njega, ccc :mrgreen: :lol:
Svega je lijepo imati više, osim točkova. Dva su dosta!
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: V-strom DL650

Post by Ivan Grozni »

winniemae wrote:dobro se ja trsih lamine :roll:
ja ne znam kako se ovaj motor moze nekome svidjat, sve nekakve zenske na njega, ccc :mrgreen: :lol:
E, lako ti je kad ima budala da ga kupe :lol: :lol: :lol: !!
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
ZoranM
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Suzuki V-Strom 650

Post by ZoranM »

E vala ga i ja vozim no mi je dosrao..grdan je bez lijeka..Kad ga parkiram medju druge motore stid me je..Pa i slike kad postavljam sa voznji gledam da se on ne vidi..Stvarno covek treba bit nastran i izopacen pa da mu se ovo cudoviste svidi..Zao mi je sve nas sto kupismo Stromove jer sam i ja prvi obmanuo sam sebe..
Putovati je dva put zivjeti...
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Post by Madza »

ZoranM wrote:E vala ga i ja vozim no mi je dosrao..grdan je bez lijeka..Kad ga parkiram medju druge motore stid me je..Pa i slike kad postavljam sa voznji gledam da se on ne vidi..Stvarno covek treba bit nastran i izopacen pa da mu se ovo cudoviste svidi..Zao mi je sve nas sto kupismo Stromove jer sam i ja prvi obmanuo sam sebe..
:lol: :lol: ..grdan je bez lijeka.. :lol: :lol:
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: V-strom DL650

Post by Ivan Grozni »

ZoranM wrote:E vala ga i ja vozim no mi je dosrao..grdan je bez lijeka..Kad ga parkiram medju druge motore stid me je..Pa i slike kad postavljam sa voznji gledam da se on ne vidi..Stvarno covek treba bit nastran i izopacen pa da mu se ovo cudoviste svidi..Zao mi je sve nas sto kupismo Stromove jer sam i ja prvi obmanuo sam sebe..
Potopuno se slazem sa tobom. Samo ne mogu da zamislim da neko ide toliko daleko i kupuje NOVOGA stroma. E to je tek promasena investicija :lol: !
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: BMW R1200GS 13

Post by djodja »

Ivan Grozni wrote:
Potopuno se slazem sa tobom. Samo ne mogu da zamislim da neko ide toliko daleko i kupuje NOVOGA stroma. E to je tek promasena investicija :lol: !
Strucni termin za takvu problematiku se zove sadomazohizam :) No neka vi to vlasnici oblacenih, no sam siguran da vi je milo vidjet onih nekoliko fotografija lise one sa sminkoferom, a pogotovo srce zateperi kad se pojave one dvije jahasice oblacenoga uz full opremu ili kako drugari Amerikanci kazu u birth suit :)
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
nico
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: GS 1200

Post by nico »

e brao momci, nastavite ovako pa cu prodat ovoga mojega nikad, no se cesim sto je ovi moj 1000, pa nije tako ruzan :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
ZoranM
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Suzuki V-Strom 650

Post by ZoranM »

Ma 1000 je drugo..Izvinjavamo se DL 1000..Ali ovaj 650 je bauljina..E dobro je rekao Grozni- ko ga moze kupit a pri cistoj svijesti da je..i to novog..Govno mi ukljun gdje ga trgovah..Prije dva dana se vracah kuci i naidjoh na njega pred kucu..streknuo sam svaka mi se dlaka digla na glavu..odma je dobio ceradu da koga ne prestravi..
Putovati je dva put zivjeti...
Fail Cube
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Nista? :S

Post by Fail Cube »

Vi nagrdiste jadan motor a taman mi se poceo svidjat. xD
Post Reply