Dodatna oprema za V- Strom dl 650 h
-
fat boy
- Test vozač kaskader

- Vozim: Opet mali strom
Re: Dodatna oprema za V- Strom dl 650 h
eto kad se žensko šminka dok vozi... stroma 
- winniemae
- NLB Moderator
- Vozim: trenutno nista
dobro se ja trsih lamine
ja ne znam kako se ovaj motor moze nekome svidjat, sve nekakve zenske na njega, ccc

ja ne znam kako se ovaj motor moze nekome svidjat, sve nekakve zenske na njega, ccc
Svega je lijepo imati više, osim točkova. Dva su dosta!
-
Ivan Grozni
- Silovatelj krivina

- Vozim: V-strom DL650
E, lako ti je kad ima budala da ga kupewinniemae wrote:dobro se ja trsih lamine![]()
ja ne znam kako se ovaj motor moze nekome svidjat, sve nekakve zenske na njega, ccc![]()
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
-
ZoranM
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki V-Strom 650
E vala ga i ja vozim no mi je dosrao..grdan je bez lijeka..Kad ga parkiram medju druge motore stid me je..Pa i slike kad postavljam sa voznji gledam da se on ne vidi..Stvarno covek treba bit nastran i izopacen pa da mu se ovo cudoviste svidi..Zao mi je sve nas sto kupismo Stromove jer sam i ja prvi obmanuo sam sebe..
Putovati je dva put zivjeti...
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
ZoranM wrote:E vala ga i ja vozim no mi je dosrao..grdan je bez lijeka..Kad ga parkiram medju druge motore stid me je..Pa i slike kad postavljam sa voznji gledam da se on ne vidi..Stvarno covek treba bit nastran i izopacen pa da mu se ovo cudoviste svidi..Zao mi je sve nas sto kupismo Stromove jer sam i ja prvi obmanuo sam sebe..
-
Ivan Grozni
- Silovatelj krivina

- Vozim: V-strom DL650
Potopuno se slazem sa tobom. Samo ne mogu da zamislim da neko ide toliko daleko i kupuje NOVOGA stroma. E to je tek promasena investicijaZoranM wrote:E vala ga i ja vozim no mi je dosrao..grdan je bez lijeka..Kad ga parkiram medju druge motore stid me je..Pa i slike kad postavljam sa voznji gledam da se on ne vidi..Stvarno covek treba bit nastran i izopacen pa da mu se ovo cudoviste svidi..Zao mi je sve nas sto kupismo Stromove jer sam i ja prvi obmanuo sam sebe..
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
- djodja
- Silovatelj krivina

- Vozim: BMW R1200GS 13
Strucni termin za takvu problematiku se zove sadomazohizamIvan Grozni wrote:Potopuno se slazem sa tobom. Samo ne mogu da zamislim da neko ide toliko daleko i kupuje NOVOGA stroma. E to je tek promasena investicijaZoranM wrote:E vala ga i ja vozim no mi je dosrao..grdan je bez lijeka..Kad ga parkiram medju druge motore stid me je..Pa i slike kad postavljam sa voznji gledam da se on ne vidi..Stvarno covek treba bit nastran i izopacen pa da mu se ovo cudoviste svidi..Zao mi je sve nas sto kupismo Stromove jer sam i ja prvi obmanuo sam sebe..!
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
-
nico
- Biker wannabe

- Vozim: GS 1200
e brao momci, nastavite ovako pa cu prodat ovoga mojega nikad, no se cesim sto je ovi moj 1000, pa nije tako ruzan

-
ZoranM
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki V-Strom 650
Ma 1000 je drugo..Izvinjavamo se DL 1000..Ali ovaj 650 je bauljina..E dobro je rekao Grozni- ko ga moze kupit a pri cistoj svijesti da je..i to novog..Govno mi ukljun gdje ga trgovah..Prije dva dana se vracah kuci i naidjoh na njega pred kucu..streknuo sam svaka mi se dlaka digla na glavu..odma je dobio ceradu da koga ne prestravi..
Putovati je dva put zivjeti...
-
Fail Cube
- Grijač guma

- Vozim: Nista? :S
Vi nagrdiste jadan motor a taman mi se poceo svidjat. xD