Popravka Afrike Twin

Diskusije o opremi, servisima, opravkama...
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Re: Popravka Afrike Twin

Post by NikGold »

semerinzi se mogu kupit i kod nas što bi naručivao od spolja - da nije orđinal honda :D
+1389+
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: BMW R1200GS 13

Post by djodja »

kopljas wrote:Slab si ti Afrikanac Space tj ti si poznat kao Afriko mrzac :D ... Nazalost ne pogledah da koji motor covek vozi... A u svakom slucaju i na 650 je stvar ista samo sto bi se onda morao proveriti part number za njegov model.

Mnogo toga ima da se kupi na http://www.wemoto.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Albino AfroCrnogorac, klan ZabjeloMubamba :) Koplje i skanj su uredno skriveni u sobnom ormaru. Pa nisi valjda mislio da je talenat sa bezbarutnim oruzijem nastao tek tako..... geni su cudo :)
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
kopljas
NLB Moderator
Vozim: Honda Africa Twin RD07

Post by kopljas »

Prodace on onog GSR-a, ja ti kazem i uzeti Rd07.... Do sada je uspeo da se odbrani mada nece moci dugo :)
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

ja ga podrzavam, jer jos ne smijem sebi isto to priznati ;)
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
TNT
Biker wannabe
Biker wannabe

Post by TNT »

OK, hvala svima na pomoci
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

zahvali se Kopljašu jer ti je ON jedini pomogao a mi ostali smo samo offovali :lol:
+1389+
TNT
Biker wannabe
Biker wannabe

Post by TNT »

Rjesio sam probleme zamjenom O-ring dihtunga (s nekim obicnim, pa neznam dokad ce trpit ulje :D), uglavnom nakon test voznje opet sam uocio curenje na lijevoj strani dekla odmah iznad cepa za stelovanje polozaja klipa...Curi na najbizarnijem mjestu :D na natpisu HONDA
Curi ravno kroz slovo N, e sta sad cinit koliko je to popravljivo i koliko popravka moze doci.
kopljas
NLB Moderator
Vozim: Honda Africa Twin RD07

Post by kopljas »

Pazi, ja mislim da je sadasnji problem zapravo onos to sam vec naveo:

1. Ispod cepa za stelovanje (timing inspection cap) postoji O-ring (gumeni prsten - dihtung) koji bi trebalo pregledati ....

Nisam kod kuce, pogledacu dokumentaciju pa ti javljam popodne part number.... Ili ga jednostavno mozes skinuti i naci neki slican, potrajace sigurno
TNT
Biker wannabe
Biker wannabe

Post by TNT »

kopljas wrote:Pazi, ja mislim da je sadasnji problem zapravo onos to sam vec naveo:

1. Ispod cepa za stelovanje (timing inspection cap) postoji O-ring (gumeni prsten - dihtung) koji bi trebalo pregledati ....

Nisam kod kuce, pogledacu dokumentaciju pa ti javljam popodne part number.... Ili ga jednostavno mozes skinuti i naci neki slican, potrajace sigurno
Nisi me dobro razumio, taj "timing inspection cap" sam digao i nasao osteceni "gumeni prsten-dihtung" i zamjenio ga slicnim i drzi odlicno sad vise nepusta odatle ali sad sam potvrdio nekadasnje sumnje na ta slova, i sad jasno vidim da curi direktno iz slova N vjerovatno je deklo probuseno (izjelo se, sta ja znam kako je uopste do toga doslo)
TNT
Biker wannabe
Biker wannabe

Post by TNT »

e ispravka ja sam zamjenio dihtung na kapici za stelovanje, a tu za gledanje u koji polozaj sam klip doveo nisam uopste dirao, jer uopste necuri iz nje vec iz navedenog u prijasnjem postu iz slova N
Post Reply