Nakedi 600: Aprilia Shiver vs. Honda Hornet vs. Suzuki GSR
- Du-Monster
- Silovatelj krivina

- Vozim: Ducati monster S2R 1000
Streetfighter S - Location: Dubrovnik
Re: Nakedi 600: Aprilia Shiver vs. Honda Hornet vs. Suzuki G
Stete sto se ne mogu prikljucit raspravi sa svojim utiscima, jer jedino sam Hondu vozio od navedenih. Na zalost..
http://www.ducati-croatia.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.

http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.
- bu2rider
- Test vozač kaskader

- Vozim: 990 SMT :)
pa neces pogrijesiti i ako izneses misljenee i utiske i o toj voznji..recimo u poredjenju sa tvojim motorom, iako nije kubikaza ista..ali recimo ciklistika itd... 
- OBIS
- Grijač guma

- Vozim: Ducati Puma patike
Ja nisam vozio ni jedan ni drugi ali oko mi kaze 1 glas za Shiver. Masina je sigurno eksplozivnija, dizajn je kompletan u odnosu na hornet a ciklistika sigurno nije losa sobzirom da se radi o apriliji. Mislim da zvuk V2 vise lezi motoru i ako od 4 motora koje sam imao do sad 3 su bila 4R a jedan sa jednim cilindrom. Svaki V2 koji sam vozio do sad mi vise lezi.
Nisu bitne tacka A i B vec ono izmedju...
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
moj glas za gsr ;p jednostavno mi je na oko ljepljiv
risk,is what makes life worth living.
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Ovdje su se poredili Aprilia Shiver 750 ; BMW R 800 S ; Suzuki SV 650 i Triumph Street Triple
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- pajko87
- Grijač guma

- Vozim: BMW R1200 GS
honda hornet 600cm '07
nisam imao vremena da citav sve ali cu nac ove dane interesuje me ovaj motor
jer je brutalan odusevio sam se samo se i dalje lomim sto je bolje ili honda hornet ili aprilia shiver
tako da ne znam al bi volio da cujem neke komentare sto vi mislite o tome 
Hasta Siempre, Comandante
- bu2rider
- Test vozač kaskader

- Vozim: 990 SMT :)
Re: honda hornet 600cm '07
sad cu ti ja reci kakva je situacija..a to sam vec nedje pisao na forumu....al ne znam dje.....neko je postavio isto pitanje to jes bila je neka rasprava o ovoj klasi..GSR suzuki, shiver, honda i jos par modela...pa probaj potraziti...da vidis iskustva i savjete...
samo cu ti reci da je ova honda mrak motor ja sam je vozio...to je top vjeruj mi...
samo cu ti reci da je ova honda mrak motor ja sam je vozio...to je top vjeruj mi...