HONDA VARADERO

Sto se sve danas vozi.....
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Re: HONDA VARADERO

Post by Space Director »

Bravo Zeka majstore, to je masina za tebe :)
Svaka cast, bas mi je milo!
Daj neke detalje, koje godiste, koja kilometraza, sto ima od opreme...?
Jesi to uzeo odje ili u US?
I kad stojim tesko me pratiti...
Bandit
NLB Moderator
Vozim: Po malo

Post by Bandit »

Hvala vam dobri ljudi na lijepim rijecima i zeljama! Direktore,sasvim spontano je ispala trgovina,neka kompenzacija je bila u pitanju.Fakat,motorin je tu,2001 god,presao citavih 65 000 km(neko ce reci da je puno,ali jbg,kad budem imao za novi kupicu novi :snooty: )ima koferchinu,bocne nosace kofera,rol barove,grijace rucica,12v prikljucak,dodatak na vjetrobran...Ima malo sitnica da se radi na njemu,neke plastike da se zakrpe,ali sto cemo sad...ima i na meni felera,a niko me ne vozi :hand: :hand: :hand: :hand: ! Pa dako uhvatimo koji djir dok sam u CG,bilo bi mi izuzetno drago!
14:23
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

bandit4ever wrote:Hvala vam dobri ljudi na lijepim rijecima i zeljama! Direktore,sasvim spontano je ispala trgovina,neka kompenzacija je bila u pitanju.Fakat,motorin je tu,2001 god,presao citavih 65 000 km(neko ce reci da je puno,ali jbg,kad budem imao za novi kupicu novi :snooty: )ima koferchinu,bocne nosace kofera,rol barove,grijace rucica,12v prikljucak,dodatak na vjetrobran...Ima malo sitnica da se radi na njemu,neke plastike da se zakrpe,ali sto cemo sad...ima i na meni felera,a niko me ne vozi :hand: :hand: :hand: :hand: ! Pa dako uhvatimo koji djir dok sam u CG,bilo bi mi izuzetno drago!
Odlicno!
Ima kod tebe jos nekih novina, vidio sam, red je da se vidimo da i to cestitam, vaznije je od motorina :)
Aj zovi Bozovica, pa da se vidimo u toku nedelje, neko popodne da prodjiramo!
I kad stojim tesko me pratiti...
Bandit
NLB Moderator
Vozim: Po malo

Post by Bandit »

Ima,ima,kako nema! Cemu vrijeme tome i vakat!!! Bice mi cast i zadovoljstvo da se pochojkamo!!!!
14:23
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Post by Madza »

A neka je sa srecom brate!!!Vrijeme je bilo.Ti znas da smo se ja i ti najbolje vozili i dogovarali...prije mnogo godina,a tek cemo.Sad kad si i ti na konja mozemo da djiramo opet!!!Sa srecom pa na put uskoro :dance:
Post Reply